Forums » Nekategorizováno

Hon na srnku

• 18. júla 2015 20:49:14 CEST
    dnes bolo v športových správach, to ide pred predpoveďou počasia, že na orave boli preteky iron man. ide o plávanie, beh a cyklistiku. nebojte, to nechcem od vás ale mohla by byť súťaž "SLAVE IRON MAN" submisívnych mužov "kategória open" bez ohľadu na vek v 3 disciplínach napr. spanking, vosk a cbt (ale aj iné). víťaz by získal diplom "slave of the year 2015" a urologické vyšetrenie grátis potom by sa uskutočnila dražba a hocikto by si ho mohol na celý rok kúpiť. napr. keby som išiel do dražby ja, tak by znel popis: vymením hrozné trdlo za fúru hnoja. zn. hovno za hovno teraz vážne. ja by som chcel diplom a elektronického plašiča krtkov do záhrady, keď stále rýpem
  • 18. júla 2015 19:49:45 CEST
    alebo preteky dominantov. beh do kopca. veď snáď každá subina sa chce pochváliť mužným, vyšportovaným a životaschopných dominantom. volalo by sa to "MASTER BDSM UPHILL RUN" a víťaz by dostal subinu na celú noc podľa hesla "all you can eat"
  • 18. júla 2015 19:43:15 CEST
    čo keby sa zorganizoval "BDSM RACE" v kategórii "profi" a "amatér". víťaz "profi" kategórie by dostal lekciu zdarma. to by som nejakú dominu ukecal ako generálneho partnera a sponzora podujatia a víťaz kategórie "amatér" by dostal po zadku ja viem, vám by sa páčilo len guláš jesť, ale myslím na vašu kondíciu. komu budem žrať nervy, keď už tu nebudete?
  • 18. júla 2015 19:12:10 CEST
    Čože hon na srnku,teraz potrebujem masérku so šikovnými prstami lebo skapem aj bez honu ako divá svina,bože moje sadlové šľahy nevládzu ani hýbať viečkami na očiach,,SOS kde je dobrá mesérka..?,,halooooo,,,,,?,,,
  • 18. júla 2015 18:31:05 CEST
    ono to tak vyzerá, že nemáme ani dosť srniek, ani poľovníkov a neviem, či nebude treba poľovnícke združenie rozpustiť a zvolať schôdzu až o rok s tým, že aká je situácia "škodnej" a či sa náhodou nepremnožili. myslím poľovníci
  • 18. júla 2015 16:39:25 CEST
    Asi je to tak - co srnka, to ina tuzba. A v tom pripade, kebyze som srnkou, tak si idem zabehat do ineho lesa, kde by mi postacovala cerstva vodicka, co to pod zub, nicim neruseny pokoj a neokradala by som ine srnky o priestor pre naplnenie ich tuzob:)
  • 18. júla 2015 15:57:04 CEST
    ale čo keď tie srnky veľmi tužia po tom, aby ich chytil nejaký veľký, fučiaci, hrozne spotený, na smrť vyčerpaný "poľovník" a naplácal im na zadok? ináč ja som stále v tom, že tu zachránime úplne všetky srnky
  • 18. júla 2015 15:52:27 CEST
    Nie som moc nadsena honom na akykolvek druh zvieratiek, preto som za akykolvek vhodny nastroj, ktory zachrani nebohe srnky:-)
  • 18. júla 2015 15:20:55 CEST
    nebuď zlá, myslím že úplne stačí obrovské brucho, ktorým takmer každý disponuje, teda okrem obrovskej dávky charizmy, že?
  • 18. júla 2015 15:13:29 CEST
    tu sú všetko bývalí vojaci, akurát ja som sa venoval športovej streľbe, bolo by to zaujímavé zistiť kto koľko pohárikov v živote vypil a ako sa mu ruky trasú. ale nápad to nie je vôbec zlý. paintball day dominant vs. submisiv alebo každý proti každému neviem prečo mám taký pocit, že by to skončilo všetci proti hroznému trdlu
  • 18. júla 2015 15:10:03 CEST
    Tak dajte vsetkym chlapom nohu do sadry:-)
  • 18. júla 2015 14:55:31 CEST
    najlepšie zobrať paintball, nech sa najprv postrieľajú lovci a víťaz môže poľovať na srnku..... nech je to vzrúšo
  • 18. júla 2015 10:17:30 CEST
    ale les, ktorý myslím nemá lesné cestičky, len jednu zvažnicu, po ktorej sa približuje drevo lkt a ukt

20s náskok je malý, nechcem sa dotknúť žien, ale chlap keď nemá nohu v sadre, tak musí takú ženu dobehnúť po pár metroch. to by nebola zábava. to kľudne môžeme aj v ba niekde v lesoparku na železnej studničke, aj keď tam je neskutočne veľa ľudí a bolo by to nevhodné
  • 18. júla 2015 10:10:31 CEST
    10 km? ;)
    Nech je to radšej naháňačka s 10, 20-sekundovým náskokom.
    10 km v lese a ešte aj s veľkým náskokom kde sa všetci stratia nedá asi nikto Aby sa tam všetky a všetci nahí nedotrhali, mohlo by to prebiehať na lesných cestičkách a ich blízkom okolí.
  • 18. júla 2015 9:43:27 CEST
    čím väčšia vzdialnosť, tým väčšia dôvera a predsa tie subinky veria svojím pánom, či? mne sa dobre vyskakuje, ja mám dlhodobo achilovku zničenú, ja by som sa toho nezúčastnil
  • 18. júla 2015 9:13:02 CEST
    Môžme si teda zohnať vlastné ľudské kone. Ja by som aj vedela o jednom, ale ten by ma ďaleko asi neodniesol. Je strašne neduživý. Ani bičík by podľa mňa nepomohol.

HT
    10km? Veď ale to mal byť hon na srnku a nie Sparan. Kokos, jeden chce prekážky, druhý závratné vzdialenosti, to by už bol beh o prežitie a nie hon na srnku.
  • 17. júla 2015 21:48:20 CEST
    To su problémy, ,,konov je tu ako v lotérii a Vás trápi odkiaľ zopár vziať,,m
  • 17. júla 2015 19:12:58 CEST
    jasné, sú tu submisívne ženy, ale neviem či nie sú náhodou zadané všetky, alebo väčšina. ale celkom určite tu sú. to je dosť nedostatkový "tovar". máš tu aj dominy, dokonca aj také, ktoré nie sú profi a sú voľné, teda je to v pohode.
  • 17. júla 2015 19:09:43 CEST
    caute vsetci chalani. Trochu mimo temy.... Prosim vas, je tu realne na Domine nejaka subinka ? Nepripada vam to tu ako nejaky ofaj...kde su len nadrzani chalani a par domin ? Len ma to tak zaujima.
  • 17. júla 2015 18:00:05 CEST
    mne to pripadá ako by sme všetci objavili sklad trávy a písali odtiaľ, lebo si dosť dobre neviem predstaviť tých dominantov, ktorých myslím a bez ktorých by som akciu považoval za nezaujímavú, aby zabehli 10 km za srnkou treba sa na to pozrieť reálne. ale taký šprint na 1 km by tiež nemusel byť zlý
  • 17. júla 2015 17:47:20 CEST
    Aj dominy môžu naháňať srncov, srnky či akúkoľvek lesnú zver, ja to hovorím už od začiatku.
    Pripájam sa k reportu, Pohoda bola super (aj keď som nemal problém s fungovaním hlavy )
    Kľudne si zožeňte aj nejakého ľudského poníka či kobylu, hlavne už to dohodnime nejak, nech sa toho honu aj dožijeme.
  • 17. júla 2015 17:46:04 CEST
    znie to super, hneď by som to brala...

hej, inak vážne, tie pasce sú ako z Ramba, som sa zasmiala
  • 17. júla 2015 15:01:13 CEST
    ale ja som v kopcoch, potom neviem kde je rovina a les. ešte kocúr by snáď vedel o niečom
  • 17. júla 2015 14:56:22 CEST
    neboj nič, dám na neho latexovú plachtu aby sme neboli mokré a hon na srnku presunieme niekam na rovinku nech tam nie je kopec.

Prípadne ma teraz niečo ešte napadlo. Mohlo by sa to spojiť s pony play. hm, už to mám celé pred očami.
  • 17. júla 2015 14:39:51 CEST
    ťažné kone vám nevydržia veľmi utekať. kedysi mali gazdovia také ľahšie kone, tie až tak veľa nepotiahli, ale dokázali dlhšie chodiť, resp. behať. dnes už má kone málokto, keď už tak také ťažké dosť a to je silné veľmi, ale má problém to samé so sebou. absolútna sila v ťahu je perfektná, ale vyjde do kopca a fučí to veľmi, mokré to je. celé zle.