Forums » Nekategorizováno

Hon na srnku

• 2. júla 2015 13:13:29 CEST
    ...ale iste uznas...ze aka tema....taka reakcia...s vynimkou vysokointeligentnych vlakien pravdaze. Myslim,ze drviva vacsina prispievatelov si tu nerobi dotaznik k obhajobe a tak sa tu poniektori bavia....bolo by obsirne vysvetlovat preco...ale preco nie?...mna by zaujimalo preco to citas ty?......lebo ja pre pobavenie;-)))
  • 2. júla 2015 12:59:42 CEST
    Ked to tu citam tak Vam narovinu poviem, ze toto je presne ukazka toho ako sa prznia tieto fora. Keby zacnem tu temu aj o kvapke vody, je ista ze sa najde suita ludi ktora to bude dookola komentovat s roznymim absurdnymi fantaziami.
    Neverim ze niekto z tychto tu vlastni co i len cm2 lesa a neverimu, ze niekto tu ma nejakeho relneho subika. Ale dookola ako pes co si nahana chvost sa tu rozoberaju s prepacenim za vyraz Pi....ny:).
    Ludia su ty isty len si menia nicky.
    Nenepadlo niekoho zalozit komunitnu stranku, kde by mohly ist len ludia ktorych niekto odporuci lebo ich pozna. Tak ako su niektore akcne zrazy. Nemusel by clovek stracat cas dristami tychto virtualnych nudiacich sa individuii
  • 1. júla 2015 20:49:33 CEST
    No začali prázdniny nabehla puberta a je po zábave,,
  • 1. júla 2015 18:02:18 CEST
    tady v česku,při této v česku oblíbené hře, používáme na honitbu srnek psy.zbytek osazenstva se predhani v průtoku hrdlem.koleno ani umírající kondice není problém.
    Mimoto můžete svému psovi pořídit kameru na hlavu
  • 1. júla 2015 16:33:32 CEST
    len neviem, či bude dosť srniek. myslíte, že by sme mohli ukecať kvíra, aby robil srnku, či?
  • 1. júla 2015 16:20:33 CEST
    No presne ako som písala na začiatku, že keď to bude trdlo organizovať rada sa pridám.
    Nič viac. ;-)
  • 1. júla 2015 16:15:43 CEST
    Každý by sa rád pridával
  • 1. júla 2015 16:03:45 CEST
    Väčšina ľudí akcie kde je viac ako traja ľudia berú ako verejné. ;-)

A ja sa rada pridám, ale organizovať to nebudem, ani zháňať ľudí to sa mi teda nechce.;-)
  • 1. júla 2015 15:30:16 CEST
    že to podpíšu. Veď väčšina BDSM vecí sa robí na vlastné riziko. Pokiaľ teda nebudú musieť podpisovať medveďom otrockú zmluvu
  • 1. júla 2015 15:28:05 CEST
    jasné, lebo tu sú všetci z mesta a medveďa videli v zoo, aj to len na youtube ako kýva ľuďom. myslím, že keď bude tá poľovačka, tak bude nutné podpísať nejaké prehlásenie, že každý na vlastné riziko, uvedomuje si, že ho môže zožrať medveď alebo že ju nikdy dominant nechytí, lebo ho vykotí niekde na pol ceste
  • 1. júla 2015 15:25:07 CEST
    tak spravíš pentagram z trabantov a bude vsjo vpariadku Nestresuj
  • 1. júla 2015 15:22:46 CEST
    jasné, minule som sa cítil tak bezpečne, že som ani traktor nevypínal a motorová píla tiež išla na voľnobeh ja to stále hovorím, tu som drzý ale keď príde na lámanie chleba, tak ma aj čerstvé hovno rozladí ako detskú gitaru
  • 1. júla 2015 15:19:05 CEST
    Medvede zabezpečia ochranku Keď tak zavoláme tých ľudských
  • 1. júla 2015 15:17:07 CEST
    ale tak zase neviem zabezpečiť, že by tam náhodou nebol niekto, aj keď ani nepamätám, kedy som u seba videl nejakú živú dušu. medveďa áno, to aj minule som videl hovno čerstvé, aj na strome kôru ošúchanú a ryhy od pazdúrikov, ale ináč ľudí ani nie.
  • 1. júla 2015 15:06:19 CEST
    Ale Trdlov revír bez ľudí by nebol verejný. Treba im to vysvetliť ;) Aj nejaké subinky možno zoženieš. Netreba to vzdávať dopredu
  • 1. júla 2015 14:13:49 CEST
    Ja poznám len subíkov, ktorí by do toho možno šli.;-)
    Veľa ľudí BDSM+, ktorých poznám nie je za verejné akčnenie a beh lesom by tak brali. ;-)
  • 1. júla 2015 14:09:11 CEST
    Veď oslov nejaké subky, čo by stáli za to :)
    Ono myslel som sex ako fyzický sex, čo by mohlo nejakých ľudí odradiť. Preto je dôležité jasne dohodnúť pravidlá ešte pred akciou, ako som spomenul. Aby boli všetci ok s tým, čo by sa tam dialo, mohlo/nemohlo robiť.
  • 1. júla 2015 14:07:08 CEST
    No jasné, že šla, keď si vyliečim koleno. Ale tá subka by musela stáť za to lebo inak sa mi nebude chcieť bežať. ;-)
    PS: nezahŕňalo by to sex? Hm, tak čo by som s nimi robila? Lebo pre mňa všetko okrem bondage je sexuálne, zvlášť keď jeden je pri tom nahý.
  • 1. júla 2015 14:06:14 CEST
    výýýýýýýhovorky
  • 1. júla 2015 14:05:17 CEST
    A vy dvaja ste sa už niekedy stretli?
  • 1. júla 2015 14:04:35 CEST
    Tak budeš mať na starosti výber určitých dominantov
    A clinic si môžu otvoriť nejakí vyznávači a vyznávačky na chate
  • 1. júla 2015 14:03:28 CEST
    No máš pravdu, teraz ma bolí koleno takže by som nechytila ani teba. :-D
  • 1. júla 2015 14:01:15 CEST
    jasné, ale pre mňa je dôležité, aby akciu potvrdili a zúčastnili sa jej určití dominanti. nemám záujem o vyšportovaných mladých zajkov, to by nebolo zaujímavé vôbec p.s. zdravotnú starostlivosť zabezpečiť neviem
  • 1. júla 2015 13:58:05 CEST
    ak by to zahŕňalo aj ďalších subíkov a subinky a nešlo by o sex, išla by si do toho?
  • 1. júla 2015 13:57:11 CEST
    Takže môžem ťa vziať za slovo, že by si sa ukázal na nejakom bdsm+ stretku a vyšli by sme s Marzanou s týmto návrhom?