Forums » Nekategorizováno

Dominancia vo vsťahu Ds

• 3. júla 2015 19:01:25 CEST
    nechcem jej robiť reklamu ale je velmi pekna budeš spokojny :)
    ano určite pride ...
  • 3. júla 2015 18:57:27 CEST
    veď ona tu príde, potom mi snáď napíše. už nič horšie ako ja tu nie je, teda v tom kontexte by si mohol dostať druhú šancu

p.s. keď je pekná, tak si ju nechám
  • 3. júla 2015 18:55:03 CEST
    :) nie je tu teraz trdlo :)))
  • 3. júla 2015 18:52:48 CEST
    prosím slečnu, ktorá zabudla dominanta j.lov v pavilóne šeliem, aby sa dostavila k hroznému trdlu na recepciu. po sandálky.

edit: ináč prečo ťa nechala? zistila, že trstenica už nestačí a mal si slabú erekciu a donekonečna sa nedala klamať, že to má každý chlap takto?
  • 3. júla 2015 18:48:55 CEST
    trdlo ty si trdlo :) to nemôžem napisať Ds beriem hlavne ako diskretnosť ... a stale si ju važim aj keď sa stala čo sa stalo ...
  • 3. júla 2015 18:46:50 CEST
    Ano Teba musim čitať pozornejšie :) maš pravdu ...
  • 3. júla 2015 18:45:40 CEST
    ktorá odtiaľ ťa poslala do čerta? skúsim jej napísať, aby prišla na to, že ja som ešte horší, potom budeš aj ty dobrý

• 3. júla 2015 18:41:40 CEST
    ...mas pocit..ze ja niekoho urazam..alebo tam smeruje moja snaha?...vkladas mi do ust co som nepovedala....ak opisujem..tak svoje pocity z teba....
  • 3. júla 2015 18:37:04 CEST
    A ako sa to mam vlasne spravať ? Ty vieš ako sa mam ja spravať? Ja nemôžem spraviť vlakno ? Prečo ? Čital som tu aj ine fora tuto a nezda sa mi že by tu bolo nejake množstvo profikov ... Ja nie som profik pišem lebo chcem a stale si stojim za tym že nikoho neuražam pokuste sa o to aj Vy profici ... nie že by ste boli radi že sem hodi niečo aj nekto novy ... :)
  • 3. júla 2015 18:29:11 CEST
    ...nechcem vediet podrobnosti..len to..co ta zerie..vies..muz..ktory je tak trochu sam sa nesprava ako ty...nepride tu..nezalozi vlakno..zjavne cakas odozvu..chces vyvolat diskusiu..tak pod..diskutuj
  • 3. júla 2015 18:28:14 CEST
    Skôr to uhravam že aj ja som len človek :)
  • 3. júla 2015 18:25:22 CEST
    nešťastny ? citim sa trochu sam. ale že by som bol nešťastny sa neda povedať nejak ani veĺmi neviem čo to je.. viem že to znie blbo ale detaily si necham pre seba :)
  • 3. júla 2015 18:25:17 CEST
    ja si myslím, že nie je vôbec umenie si udržať ženu celkovo, dokonca ani subinu nie. akurát sa k ním treba správať normálne, brať to trochu ako vanilkový vzťah, lebo dominantný muž si to veľakrát mýli, správa sa ako debil a keď niečo pokašle, tak to chce uhrať na to, že on je dominant, on môže. no nemôže
  • 3. júla 2015 18:20:58 CEST
    ...teda preco si nestastny?
  • 3. júla 2015 18:19:06 CEST
    Prepač asi som to zle napisal pisanie mi ešte nejde snaď sa rozchodim :) neskôr ..
    Ja viem kto tam hra prve husle a kto sa nadrie ako taky vôl :) ... ano je veľke umenie si udržať kvalitnu subinku . ber to s určitou davkou humoru prosim dikk Ds je len hra ktoru môže opustiť každy kedy chce som si toho vedomi ...
  • 3. júla 2015 18:12:19 CEST
    ...kazdy clovek ma pravo vycuvat zo vztahu..ktory ho nenaplna....aj subinka...aj ona je najprv clovek....prekvapuje ma..ze si myslis..ze v DS vztahu hra prve husle dominant...omyl...to by si mal chapat...vidis a takto potom vznikaju rozcarovania....osocovania...
  • 3. júla 2015 18:09:33 CEST
    tak skoro ťa asi v tomto neprečuram , ale zasa začal som myslim dobre a som na najlepšej ceste stať sa trdlo two :) ale zasa aspoň ma kto pisať ... či už v dobrom alebo zlom mne je to v podstate jedno ... umenie je pisať a neuražať ...
  • 3. júla 2015 18:05:17 CEST
    s tým písaním a sexom je to pravda, ja už niekoľko rokov nešukám, len píšem.

kľudne píš čo chceš, aspoň konečne tu nebudem najhorší ja ale niekto iný
  • 3. júla 2015 18:02:06 CEST
    tak našiel som to tu a rozhodol som sa vypisať sa, vravi sa že dobre pisanie je lepše jak sex. Ale zatial neviem či je to tak mam dokonca pocit že ne :)
  • 3. júla 2015 17:55:30 CEST
    ale veď trep koľko len chceš, ja som zase úplne iný. čo príspevok, to múdrosť. raz ma vydajú v encyklopédii
  • 3. júla 2015 17:50:32 CEST
    strašne ma mrzi čo musim napisať ale asi maš pravdu :)
    ale nie je zle si sem-tam zavystrajať keď tym nikomu neubližim či ? mne to pomaha som taky pokojnejši :) keď môžem trepať ...
  • 3. júla 2015 17:32:32 CEST
    mne sa osobne nepáči pomenovanie "fenka". príde mi to také ponižujúce ešte viac ako by to malo byť. ako si to tí dvaja zariadia, tak to majú, ale skutočne vo vzťahu to väčšinou riadi submisívna žena a naivný hlúpy muž, ktorý si myslí opak

čo sa teba konkrétne týka, tak zlatú medailu nejakej babe, že to s tebou chvíľku vydržala, dobre urobila, že je už bývalá. tu je pekne vidieť ako "pán" hrozne vystrája a nevie prekusnúť odmietnutie, ktoré patrí k životu. charakter človeka, aj toho dominantného, najlepšie spoznáš po rozchode, odmietnutí a pod. vtedy sa to zvykne vyfarbiť

edit: muž, ktorý sám o sebe tvrdí, že je kvalitný milenec, alebo vie "dať" žene kvalitný sex, tak väčšinou stojí za hovno.