Forums » Nekategorizováno

Dominantny muz pri sexe - ludska prirodzenost a nie uchylka?

• 7. júla 2015 14:40:57 CEST
    nie je celkom pravda že by muž mal navrch... ak by vôbec prežili nie je to vôbec ľahke ... a určite by ten chlap nemal chuť dlllho na sex ... inak žena vie lepšie prežiť v takto vypetych pripadoch hovoria o tom aj štatistiky samovražd... a ver že to by bolo riadne na mozok ...
  • 7. júla 2015 14:38:01 CEST
    ale bolo by na ostrove, že sex by mal ten silnejší, v prípade že by tam bolo viac samčekov. ale zase. žena by bola tá dominantná, tá ktorá by si vyberala, tí muži by sa tam vyzabíjali, ten najsilnejší, ktorého by si ona vybrala, by mal možnosť ju potom oplodniť. lenže tesne pred tým by dostal infarkt, zomrel by na vyčerpanosť, tu by sa objavilo hrozné trdlo, ktoré malo najviac rozumu a čítalo by niekde v tieni káčerovcov, strhlo by si havajskú košelu a zakričalo tu som bejby

no nič, idem na chvíľku predstierať pracovnú činnosť, vy tu predstierajte sex na ostrove
  • 7. júla 2015 14:35:48 CEST
    Riesili by co jest a ako vyzit, mas pravdu. Muz by mal v tomto navrch, ze ??? Takze zena by mu poskytovala sex vzdy ked by chcel, lebo muz by ju zivil a chranil, ona by do vztahu prinasala ten sex. Ver mi, sex by ten chlap dostal kedy by chcel on.
  • 7. júla 2015 14:33:00 CEST
    na ostrove je muž a žena . riešili by čo vypiť a čo ziesť , energia na sex by im neostala ... jedine že by sa im darilo ale určite by nedošlo k znasilneniu . bojovali by o prežitie v svojej vlasnej vojne proti prirode ... spolu
  • 7. júla 2015 14:30:16 CEST
    Matka je nastavena tak aby chranila svoje potomstvo. Nebola by vrahyna, ale ochrankyna
  • 7. júla 2015 14:28:50 CEST
    Never tomu, na tom ostrove bez civilizacie by sa znasilnovalo uplne pravidelne. Islo by sa podla prava silnejsieho.
  • 7. júla 2015 14:27:11 CEST
    ...nemozes brat vojnu a jej prejavy v spravani muzov na vyvodenie zaveru....vojna prinada aj ine situacie....matka chrani svoje dieta a zabije agresora...preco?...lebo je vo svojej podstate vrahyna?...nie.....toto je tazka tema...ale zaujimava...priznavam
  • 7. júla 2015 14:26:23 CEST
    myslím, že keby na osamelom ostrove bol chlapček a dievčatko, tak by dievčatko rozhodovalo, kedy bude sex a chlapček v prípade nesúhlasu by mohol za splnu mesiaca zavíjať ako vlk pri diere, ale nič by nebolo. myslím, že aj keby bol ten sex tvrdý, tak stále by sa robilo len to, čo by chcela tá žena.
  • 7. júla 2015 14:26:20 CEST
    to nebudem komentovať ...tvoj typ humoru poznam velmi dobre potim sa smiechom už ho vidim jak topi loj a šuľka sviečku
  • 7. júla 2015 14:23:11 CEST
  • 7. júla 2015 14:22:33 CEST
    chlapci podla vas by mal čivavu nakladať vlčak ? nooo neviem neviem
  • 7. júla 2015 14:21:14 CEST
    ten popis spravania vanilkovych muzov /cokolada, sviecky, jemna masaz olejcekom.../ je podla Teba ich vrodene spravanie alebo len opakuju nasou kulturou naucene ritualy ako na to? Proste je tak vychovany a robi to v zufalej snahe zasunut..

Myslis, ze ak by sa na osamelom ostrove narodilo dievcatko a chlapcek, tak az by dospeli, chlapcek by zhanal loj na sviecky a boby na cokoladu?
  • 7. júla 2015 14:19:40 CEST
    V tej knihe som cital aj to, ze zeny su nastavene tak aby si vybrali partnera na oplodnenie takeho, ktory zabezpeci potravu a ochranu. Preto ma civava utrum.
  • 7. júla 2015 14:17:01 CEST
    nastavený na oplodnenie najviac samičiek je aj susedova čivava a realita je taká, že sa trasie ako vibračná doska a žiadna mu nedá, lebo veď čivava. najhoršie, že aj tá čivava si myslí, že je dominantný samec
  • 7. júla 2015 14:10:58 CEST
    ....niekde v knihe o psychologii som cital tvoj nazor. Ano, muzi su od prirody nastaveni aby oplodnili co najviac zien a zachovali svoje plemeno. Teda, to nahrava dominancii muzov.
  • 7. júla 2015 14:08:48 CEST
  • 7. júla 2015 14:04:52 CEST
    zamysli sa nad tým. vanilkoví, romantickí muži, ktorí donesú žene kyticu, čokoládu, zapália sviečku, po tom ako sa vyzlečú, tak si poskladajú veci, predohre kladú veľký význam a trvá asi ako polčas vo futbale a pod. sa v princípe nenájdu v znásilnení, lebo im sa nepostaví, ich to nevzruší a teda sa asi nevedia tak prepnúť, aby vanilkoví boli znásilňovači.

vysvetlím ti to na žene. vanilková žena. skúsil by ju muž chytiť za vlasy, potiahnúť za vlasy, naplácať na riťku, hodiť do kúta, tak čokoľvek také by viedlo k stopke. ju by to nevzrušilo, práve naopak. ona potrebuje svoju dennú dávku zeleniny. kaleráby do hlavy natlačiť.
  • 7. júla 2015 13:58:13 CEST
    Ja nie nikdy vživote ... a to mam zakone hranice kade jake ... to nie je o tom či ma chytia či nie ale o tom že z toho nič nemam priam mam k tomu odpor a dufam že v tomto nie som vynimka .. to by bolo smutne ak je to inak ...
  • 7. júla 2015 13:53:07 CEST
    Moc nemoze z nikoho urobit nieco cim v svojej podstate nie je. Takze vanilkovi muzi su v svojej zivocisnej podstate znasilnovaci.

Kolko muzov, ak by malo tu zazracnu moc, ze by mohli urobi beztrestne cokolvek, by nevyuzilo beztrestnost a neznasilnilo?
  • 7. júla 2015 13:50:10 CEST
    ale áno existujú, preto sú ti muži súdne trestaní, lebo to normálne nie je. tak ja neviem, mám doma fenku a susedov pes chodil za ňou, keď sa hárala, triasol sa ako epileptik, až mi ho ľúto bolo, ale ona mu nedala. poslušná. teda keď žena nechce, tak chlap si nevrzne. jelenia ruja, tokanie a čokoľvek. vždy samčekovia bojujú a samičky si vyberajú.

áno, ale zase sme pri tom, že je to v spoločnosti, kde ženy nemajú práva, lebo muž má medzi nohami bimbas, tak si myslí že je niečo viac. veď to je umelo všetko tak držané, to nie je prirodzený jav, že k žene sa niekto správa horšie ako ku kozičke či ťave.

nie, lebo si zober, že muž, ktorý znásilní ženu, tak využije len svoju hrubú silu, ináč by to neurobil. tá žena s ním nechce mať sex. on je vlastne odmietnutý, ohrdnutý, frustrovaný samček, ale má svaly a silu, tak to urobí. muž, ktorý by mal nejakú hodnotu, tak si tú ženu získa, ona sama by chcela byť pri ňom submisívna, ona sama by chcela byť tvrdo pretiahnutá. ten pocit musí vychádzať z nej samej. ale zase sme pri tom, že tu rozhodujúcu úlohu hrá žena. on chce, ona dovolí. pre mňa osobne je znásilnenie prejav slabosti.

už samotná vojna je hrozná blbosť, teda nemôžeš čakať, že čo je súčasťou vojny je rozumné, smerodajné. nie je.
  • 7. júla 2015 13:45:59 CEST
    Vo vojnovych konfliktoch znasilňuju hlavne vanilkovy muži citia moc a ta s nich robi zver ... nedobrovolne znasilnenia nemôžu a podla mňa ani nie su v ds svete .... nedobrovolnosť do tohto sveta nepatri !
  • 7. júla 2015 13:39:29 CEST
    No prave u zvieratiek su tie nekonsenzualne znasilnenia naprosto bezne.

Ak by platila Tvoja teoria, ze ak zena nechce, muz si nevrzne, tak by hnusne znasilnenia neexistovali. Verim, ze existuju.

Viem, ze nehrane znasilnenia su zle. Ale vidim aj to, ze su naprosto normalne v spolocenstvach, kde zeny nemaju prava, teda napriklad v manzelstvach v mnohych arabskych krajinach.

Znasilnenia su viac nez bezne vo vojnovych zonach, kde sa spominaju desattisice znasilnenych zien. Nuz a moja teoria je, ze je to tym, ze vo vojne sa vanilkovi muzi uz nemusia pretvarovat a robia co chcu. Teda aj znasilnuju.
  • 7. júla 2015 12:58:13 CEST
    som rád, že ti robím takú radosť.
  • 7. júla 2015 12:55:28 CEST
    umrem
    ty maš jaky rozhlad :D
    pači sa mi to čitať :D
  • 7. júla 2015 12:42:53 CEST
    uff, paralen a studené obklady na hlavu si skúšala, je hrozne teplo, že?

teraz vážne, nekonsenzuálne znášilnenie nie je mužskou prirodzenosťou, lebo vtedy by bola kruto porušená rovnováha. už keď ideš do prírody, kde zvieratá nemajú rozum a slobodnú vôľu, tak jednoducho samček si nevrzne, kým samička nechce. teda znásilnenie nie je prirodzené, keď nejaký muž by tvrdil opak, tak je to len brainwashing a obhajoba svojho konania. ale v prípade, že to znásilnenie je "hrané" a páči sa to obom partnerom, tak prečo nie. je to v pohode, no keď raz žena povie nie, tak to znamená nie, tým to končí a muž to má akceptovať a reči o dominancii a neviem čom neobstoja. práve dominantný muž by mal mať rozum a vedieť sa kontrolovať.

čo sa týka psychopatov a sexu so subinkami, tak tam by boli relevantné štúdie psychológov, resp. ľudí ktorí sa s tým stretávajú. tu bude aj odpoveď na tvrdší sex a nie vanilkový. asi nikto nezačína svoj sex. život tvrdým sexom. je to vanilkový a tvrdší sex, resp. d/s je posun od vanilkového, keď už to človeka nenapĺňa, nudí sa v takom vzťahu a pod. psychopatov by som hľadal asi v inej kategórii, dokonca skôr medzi mužmi, ktorí sú ženami odmietaní, nemajú u nich úspech a tam sa skôr vytvorí nejaký odklon od "normálu". napr. podľa mňa muž s normálnym sex. životom bude mať menší sklon k pedofílii ako taký, ktorý je ženami odmietaný, ale to je len môj názor a možno seriózne štúdie hovoria opak.

má každá žena vrodenú predispozíciu byť submisívna. keď áno, tak v záujme rovnováhy by muž mal mať vrodené to, že je mu prirodzený tvrdý sex. ja si myslím skôr opak, že práve ten vanilkový je normálny, ten vrodený... ono v podstate v prírode je žena tá, ktorá ma rozhodujúcu úlohu pri párení, ona si vyberá, ona prinesie potomstvo a pod. a u ľudí je práve toto potláčané v histórii a muži tým, že sú silnejší fyzicky, tak dominujú ale to je len u ľudí. jednoducho u zvieratiek sa takto samčekovia násilne nesprávajú.