8. júla 2015 10:38:14 CEST
Pokec je svojim spôsobom naozaj jedinečný a úžasný ale toto už predčí všetko čo som zažil. Niekto, je jedno kto, sa ponúka ako finančný otrok a samozrejme je za tým jeho špecifická úchylka. Ale v našom svete nič zvláštne... Čo je ale naozaj zvláštne? Dievča na jeho adresu na skle napíše že klame a zavádza a pridajú sa k nej ďalšie paničky verejne na sklo. Nuž, povedal by som, milé ženy, ako pre boha viete všetky že klame? Ako viete tolko detailov o tej osobe?
Mi to príde vážne "povrchné" keď tolko žien cíti prachy a keď je to "ojeb" tak je na vine dotyčný... Na ich mieste by som sa zamyslel nad tým, či to má zmysel takto sa ponížiť a za prachy spraviť "všetko", alebo teda namotať sa na ilúzie a potom tvrdiť niečo o niekom. Áno, nikto nieje bez hamby, ani tie dámy čo ich zlákala cudzia peňaženka... Asi by som povedal tvrdšie slovo na takéto ženy.
K čomu ale táto téma? Ostante diskrétny, nesáčkujte sa do money play len pre peniaze a hlavne nevykrikujte ked vám niekto ujde spod pazúrov... Veď to je vaša hanba.
Názor?
8. júla 2015 16:34:21 CEST
Horsie je ze na Pokeci je vela akoze domin co hladaju financnych otrokov a v skutocnosti ide o roznych uchylakov co maju v profile fotky postahovane z netu. Vravim domine, nech mi ukaze svoje foto co ma v profile ale v inej polohe alebo s nejakym dokazom ze je to ona. V drvivej vacsine diskusia konci slovami, ze ona na to nema cas a bla bla podobne blbosti. Ak kvoli jednej fotke, co je otazka par sekund radsej obetuje financneho otroka, tak to musi byt jedine odrb.
8. júla 2015 13:07:59 CEST
...bavim sa na tom ako tu gigolo rozprava o moralke;-))...zaujimave myslienkove pochody....bez hlavy a paty...chvilu som mala pocit..ze mu text niekto diktuje..ale po prvej hrubke som pochopila..ze je to sam velky "diktator":-))))
8. júla 2015 12:58:19 CEST
...a zasa si sa vyfarbil;-)))
8. júla 2015 12:53:19 CEST
Ospravedlnujem sa za hrubost, poprosim ignorovat clapca nech sa vieme sustredit na temu.
8. júla 2015 12:48:40 CEST
Vies co tahaj kde slnko nesvieti. Ani nechcem vediet samoluby kreten... Ignore
8. júla 2015 12:36:18 CEST
Platit za lekcie a moneyslaving su dve odlisne veci . vsimol som si, ze sa rad chytas hluposti, ale zda sa mi, ze ti unika roznorodost. Casto vidis len ciernu a bielu. Platit- zle. Bdsm- emocne problemy. Sukromie vo vztahu- zle. Nauc sa prosim vidiet aj v odtienoch.
8. júla 2015 12:34:50 CEST
Ukazovat prstom... Nuz je to moj nazor. Ako si podotkol, nemam nic proti takej informacii ale nech to preboha nepodavaju ako verejne lincovanie a daju tomu hlavu, patu. Inak vizeraju u mna ako... Na peniaze.
Ohladom teba, cakam tvoju odpoved.
8. júla 2015 12:28:11 CEST
Takze chces odomna lekciu zadarmo? Zabudni. Minimalne si zaplatis reziu HT.
8. júla 2015 12:25:07 CEST
a ja som sa ťa na začiatku opýtal, či je podľa teba správne, že súdiš ženy, ktoré hľadajú moneyslave, keď sám asi berieš peniaze za lekcie a máš z toho finančný úžitok, lebo mne to príde hrozne nefér ukazovať prstom na tie baby. stačilo napísať, že ale ty si iný, ty to robíš výlučne zadarmo a celá diskusia by bola zbytočná. mne by to ako odpoveď stačilo, lenže ty si to nepoprel...
8. júla 2015 12:22:16 CEST
forma podania informácie hovorí "ako" bude informácia podaná, teda ide o túto úroveň, ostatné sú v tomto zmysle irelevantné.
v tomto zmysle je úplne jedno akým spôsobom sa ku mne to dostane, dôležité je, že disponujem takou informáciou a záleží už len na mne ako sa tým naložím. je dobré, keď sa na určite veci pozerá z viacerých uhlov pohľadu v záujme zachovania objektivity.
8. júla 2015 12:03:16 CEST
Na forme zalezi a to mi nevyvratis. Vela krat je tu prave forma akou niekto pise zadupana do zeme. V teorii je 5 urovni ako podavat informacie. Co, ako, kedy, kde a preco. Prax vynechava dve z urovni. Kedy = ihned co je vlastne len trigger a ziadny proces. Preco = lebo som nasrany, takze neobjektivna vlastnost informacie ktoru chcem podat.
Povedzme ze chcem podat informaciu o niekom kto zavadza s neoverenou informaciou... Co chcem povedat? Ze jeho informacia je zla a nic take sa nestalo. Ako to poviem? Formulujem to do vztahu s clenstvom ktore tam bolo a necham si informaciu overit. Kedy = ked je potvrdene ze sa nic take nedialo a zvazim dosledky a dopad informacie. Kde = na internete, osobne alebo v spravach podla urovne a sposobe medializacie. Tu je dolezite o aku publicitu ide. Preco to zverejnim, aby som odstranil rizika pripadneho rozvadzania a zverejnovania, aby som informoval o pravde ako ju vidia ty co tam boli.
8. júla 2015 11:48:30 CEST
....ale ty si tak naivny...overit si informaciu v ponimani drunkena znamena...ist za dotycnym nakazenym dominantom trebars....vyskusat ci je to pravda a potom drzat aj tak hubu:-))
8. júla 2015 11:46:42 CEST
....naozaj sa musim drzat hesla..nepi kavu ked citam tvoje prispevky:-)))....vies co...mala rada pre teba...rovno napis co chces vlastne citat ako odpoved na tvoje otazky...lebo hodnotenie typu.."zla odpoved"...na nazor HT ma teda neskutocne pobavil:-))))
8. júla 2015 11:41:51 CEST
a máš nejaký mechanizmus, aby si vedel objektívne zhodnotiť koho názor je objektívny alebo keď niekto ho má iný ako ty, tak už objektívny nie je?
prečo zlá odpoveď. keby napr. niekto prenáša pohl. chorobu, tak mi je úplne jedno, či sa dostane info ku mne smsm, hovorom, mailom, na fóre, poštovým holubom, ale dôležité je že sa to dozviem a to podozrenie ku mne príde, či?
8. júla 2015 11:36:14 CEST
Odpved na 1. toto je skor statistika a tvoja odpoved nieje prilis objektivna. Ak nieco pocujes, over si to. Inak to skonci ako v druhom vlakne.
2. Idealny stav a pravda. Kiez by to tak bolo.
3. Zla odpoved.