Forums » Nekategorizováno

Finančný otrok

• 2 posts
    8. júla 2015 11:32:17 CEST
    1. keď niekto zverejní klamára, tak oklamaný nebol, stačí že má informáciu o tom od niekoho. nemusel si mať peniaze v nebankovej inštitúcii, aby si dokázal napísať, že veľa ľudí sa k svojím peniazom nedostalo. tam nemusí byť osobná skúsenosť.

2. finančné otroctvo by malo vchádzať z vôle otroka takým spôsobom patriť svojej domine, resp. takto nejako fungovať, malo by ho to napĺňať a vzrušovať. niečo ako manžel keď kúpi svojej manželke froté ponožky, tiež sa z teší.

3. akokoľvek, nie je dôležitá forma ale obsah, podstata.
    • 13 posts
    8. júla 2015 11:27:51 CEST
    aký ban ste sa rozhodli mi udeliť, nechápem čo mi píšeš v pošte. akým sposobom ťa urážam a aké nepravdivé informácie šírim, lebo skutočne nie som si vedomý žiadneho pochybenia z mojej strany.
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:15:17 CEST
    Sa nam to tu prekruca na stary problem... Informacie. Kym sa to tu zruti na prispevkoch HT skusim to usmernit na otazky.
    1. Mate pocit ze ked niekto zverejni meno klamara bol tym oklamanym?
    2. Su pre vas financne otroctva atraktivne?
    3. Ako by ste sa chceli dozvediet o klamaroch?
    • 9 posts
    8. júla 2015 11:10:49 CEST
    používaj svoju hlavu aj na niečo iné ako nosenie šiltovky v lete a čiapky s brmbolcami v zime. napísal som slovo "asi", teda každému čo i len trochu rozumnému je jasné, že istý si nie som.
    • 9 posts
    8. júla 2015 11:10:09 CEST
    Prečo sem pleties pokec?
    Ako keby domina nemala dosť vlastných sraciek ....
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:08:18 CEST
    nie, aby som ti to vysvetlil. nie som mentálne kompatibilný s platením za sex, pretože stále si myslím (snáď nie naivne), že mám čo ponuknúť ženám a nie som tak zúfalý, aby so mnou nejaká trávila svoj čas. mne sa to aj tak viac páči, keď viem, že so mnou chce byť, lebo má záujem o mňa a nie o peniaze. akonáhle budeš hrozne škaredý, starý, nepoužiteľný, extrémne tučný a u opačného pohlavia totálne nežiadúci, tak rozbijem prasiatko a budem platiť za niečo, čo mám teraz zadarmo
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:06:40 CEST
    Si si isty?
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:04:34 CEST
    teda je dosť zvláštne a nemiestne, keď sám z toho asi chceš vytĺcť prachy, poukazovať na ženy, ktoré hľadajú muža na moneyslave, či?
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:02:41 CEST
    Uz dlhsie vedieme v Envy zoznam a stale je cez ss k dispozicii. Staci napisat niekgoremu z clenov a poradit sa...
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:01:31 CEST
    Ty nejaku chces?
  • 8. júla 2015 11:01:27 CEST
    ty celkom múdro píšeš, ale vážne
  • 8. júla 2015 10:59:22 CEST
    a náhodou nerobíš aj ty "lekcie" za peniaze? keď už píšeš o tej hanbe pre tie baby.

osobne nevidím na tom nič zlé, je to len upozornenie na niekoho, kto klame a vedia o tom. rovnako upozornia častokrát aj na ženu, ktorá moneyslave vyžaduje a zosmiešňujú ju tam...

hádam nikto, kto nemal ukrutný problém prejsť do druhého stupňa zš neverí tým hlúpostiam na pokeci, ani sa nepozastavuje nad tým
  • 8. júla 2015 10:54:52 CEST
    Kam oznamit?
    • 2 posts
    8. júla 2015 10:53:01 CEST
    Dobrý názor. Diskrétny voči verejnosti teda a niekam oznámiť, zadať do blacklistu?
  • 8. júla 2015 10:49:32 CEST
    Vies kolko krat som bola oklamana niekym z pokecu alebo z Dominy? /Nie, financneho otroka som nehladala./ A stale ma stve, ze sa ocakava, ze mam byt diskretna. A niektori tu dokonca moju diskretnost vyslovene zneuzivaju. Napriklad kedysi som tu pisala prispevky o zenacoch predstierajucich, ze su single. No nepozoval tam v diskusiach ako moralna autorita jeden z nich?

Takze po tolkych podrazoch si myslis, ze mam byt nadalej diskretna, drzat hubu a krok?

Co sa tyka BDSM, myslim si, ze by okrem hratok na prostitutku a zakaznika, malo byt bez penazi. A financni otroci by mali zvazit dobreho psychoterapeuta. Vyjde ich to lacnejsie...