Forums » Nekategorizováno

HACKER-i

• 19. novembra 2016 17:43:47 CET
    Ak si taky expert, tak pomoz zistit vinnika
  • 19. novembra 2016 17:39:10 CET
    ano vidim rozdel medzi fb a timto tu. chcem s tim povedat ze ani FB nieje celkom cisty. maju biometricke data o tvarach ludi s ich menami a mozu to pouzit na identifikaciu ludi pobyhujucich sa pred kamerovimi systemami. tieto data mozu aj predat. ludia uz suhlasili.

trace root je prikaz do prikazneho riadku na zistenie cez ake pocitace idu data od teba k cielovemu serveru (domene) teda mapujes drahu dat po internete. moze byt zakazdim ina. zistis ip cieloveho serveru. a ip routerov cez ktore idu data. ovsem ak budu ochotne sa ohlasit. v tomto pripade je to nepodstatne.
  • 19. novembra 2016 17:34:58 CET
    Facebooku mozu ukradnut data. Nema zaujem nas vydierat. Vidis tam ten rozdiel?

Btw uz na zaciatku tu niekto postol nejaky traceroute z CR.
  • 19. novembra 2016 17:30:43 CET
    porobte si fotky obrazoviek s vidieranim. nech policia zistuje, ak bude schopna.

vacsina ludi vie nadavat na vyplatu len cestou na obed. tak ked niekoho tlaci tato situacia, necakajte. podajte oznamenie co najskor.

a ako som pisal. utocnik sa dopustil nekaleho konania. ked mu zaplatite. ste si isty ze zrazu zacne byt cestny a nezverni vase data ?

alebo, co ak bude pitat peniaze viac krat ?

myslim si ze platit nema zmysel. tiez si myslim ze tu nieje nikto kto by vedel robit s bitcoinom.
  • 19. novembra 2016 17:25:55 CET
    facebook nevydiera. ale aj on moze raz prist o data pri utoku. nemas ziadnu kontrolu nad datami ktore im das. ludia si tam pod menom priezvyskom pridavaju fotky vtakov. korporacie maju postahovanu celu historiu prehliadania webu jednotlivych ludi... sme lahkovazna generacia.

utocnik, kludne moze byt tu medzi nami. ja to niesom. dal som vam sem informacie aby ste sa viac zorientovali. za cele dlhe dni ste nedokazali zistit ani kde je server. prepacte ten ton reci, oplati sa trochu zaujimat o veci ktore pouzivame. je to chvilka googlenia.
  • 19. novembra 2016 17:20:08 CET
    No Facebook ale nevydiera a vlastnictvo udajov si im odsuhlasil. Samozrejme ze urcita datova hygiena nie je na skodu ale skor ci neskor v sukromnej poste svoju identitu a na tomto portali aj tuzby prezradis. Ak nie si Troll alebo prave utocnik. A to väcsina z nas nie je.
  • 19. novembra 2016 17:18:07 CET
    Rad by som sem napisal. ze aj ked active vypne domenu. server v USA pojde dalej zo vsetkym co sme nan pridali. zamyslite sa nad tim. server-cela webstranka bude dalej dostupny cez IP adresu.
  • 19. novembra 2016 17:14:50 CET
    zmrd. das mi hned celu tvoju fotku naheho tela s tvarou, meno priezvysko telefon a kde byvas !!!

hura. robme to vsetci. a nezabudnime vynadat tim ktory to robit nechcu.
  • 19. novembra 2016 17:12:49 CET

facebook, google, microsoft to robia denne, kazdu sekundu v roku. a mi im to skoro vsetci benevoletne dovolujeme. kto sa chce hadat, moze. ale je to k nicomu.

ked pridete na novu zoznamku, nezabudnite si tam hned dat svoje selfie fotky a byt poriadne urazeny ak niekto nechce robit to iste.

Ak active 24 odmieta komunikovat, kryje pachatela alebo je spoluakter utoku.
  • 19. novembra 2016 17:10:15 CET
    Mne traceroute ukazalo Phoenix, Arizona. Ale konat musi majitel domeny. Cize active 24. A nie klamat a vyhovarat sa na wedos.
  • 19. novembra 2016 17:07:56 CET
    Tak som ta len nespravne pochopil. Ujma je v tomto pripade uz vyvolavanie obavy. Tak je to aj ked ti niekto plni mailovu schranku nevyziadanou postou a Ty mas dovod sa domnievat ze ti nieco hrozi. To tresta stat sadzbou dva roky natvrdo. Asi na to ma dovod. Takze tak. Nemyslim to ako vycitku len to pomerne lahkovazne zlahcujes.
  • 19. novembra 2016 17:02:32 CET
    % whois.sk-nic.sk - whois server for TLD .sk
    %

Domain-name domina.sk
    Admin-id GLOB-0079
    Admin-name ACTIVE 24, s.r.o., organizacna zlozka
    Admin-legal-form s.r.o
    Admin-org.-ID 35564555
    Admin-address Vlckova 8/A, Bratislava 811 04
    Admin-telephone +420234262000
    Admin-email
    Tech-id GLOB-0079
    Tech-name ACTIVE 24, s.r.o., organizacna zlozka
    Tech-org.-ID 35564555
    Tech-address Vlckova 8/A, Bratislava 811 04
    Tech-telephone +420234262000
    Tech-email
    dns_name molly.ns.cloudflare.com
    dns_name noel.ns.cloudflare.com
    Last-update 2016-05-31
    Valid-date 2017-06-26
    Domain-status DOM_OK

VIDITE TAM TO NS.CLOUDFLARE ?

https://www.site24x7.com/find-ip-address-of-web-site.html

domina.sk

104.28.25.51

https://check-host.net/ip-info?host=104.28.25.51

http://www.whoishostingthis.com/?q=domina.sk

server je v amerike v san francisku. domena u active 24 na slovensku.

https://www.cloudflare.com/terms/
    • 13 posts
    19. novembra 2016 15:36:59 CET
    nepotrebujem pátrať po nikom. Len ma zaujíma či niekto konkrétny utrpel nejakú újmu. Zatiaľ sa neozval nikto. To je celé. Neobhajujem vydierača, ani nezľahčujem závažnosť jeho nekalých činov a tiež ma celkom serie že sa niekto hrabe v mojich správach.
    • 13 posts
    19. novembra 2016 15:34:43 CET
    "Tiez ak si chlap a nie kecalek zverejni tu vsetky svoje osobne udaje, pisal si ze ti to nevadi tak cakam. mna zaujimaju." Povieš mi dôvod prečo by som mal zverejňovať svoje súkromné správy a svoje osobné údaje? Skús občas najprv rozmýšľať a až potom písať.
    • 13 posts
    19. novembra 2016 15:31:26 CET
    "Ziadost o spolupracu-znefunicnenie portalu, dohladanie vlastnika
    ... ak mi viete ktokolvek pomoct s IT pripadne zistenim, kto je vlastni portalu, alebo ako tento portal znefunkcnit, prosim, kontaktujte ma na e-mail v profile. Dakujem."
    Tvoja požiadavka bola jasná. Okrem záslužnej práce na objavení vydierača chceš pomôcť aj so znefunkčnením portálu na ktorom sme a diskutujeme. Len som sa pýtal či som to správne pochopil. Nepotvrdila si to ale ani nevyvrátila.
  • 19. novembra 2016 14:33:47 CET
    Wedos prevadzkoval isty Josef Grill a podla vypisu z obchodneho registra boli uz dve take spolocnosti. Jedna z tych spolocnosti je zrusena sudne.

Podla vsetkeho je to vizionar, genius a self made man. Lenze toto je podla mna planá informacia. On sice asi bohatne na bankrotoch "uspesnych" podnikov ale toto vydieranie je skor dielom ineho archetypu.

Ako uz bolo pisane, hosting a vlastnik domeny su dve rozlicne veci.
    edited:
    Myslim ze v tomto pripade musime zostat u firmy active 24 s.r.o. lebo to je posledny relevantny zaznam ako vlastnika domeny domina.sk

Jediny rozumny krok sa zda naozaj byt trestne oznamenie, lebo policajti (snad) maju prostriedky ako vypatrat praveho vydieraca.
  • 19. novembra 2016 13:18:50 CET
    Ucitelky uz boli prepustene kvoli ovela mensim "prehreskom" ako napr fotky v spodnom pradle na facebooku alebo pod.

Clovek co ma takyto problem sa urcite nepojde bit za pravdu do medii lebo si sposobi este väcsiu ujmu a v dnesnej konzervativnej spolocnosti sa tolerancie nedovola.

Nechapem len preco silou mocou potrebujes patrat po tom ci uz niekomu vydieranie ublizilo. To sa tak potrebujes kasat ze ty si schopny comming outu? LEbo ja to za potreby nemam.

Kazdopadne je to mlatenie prazdnej slamy. Whoami robi zasluznu vec ked patra po povodcovi. Mozno nie celkom spravne sa zastraja vypnut tento portal ale vypatranie vinnika je správne.
  • 19. novembra 2016 12:17:04 CET
    Dik, uz som to nasiel. Puristi nenavidia akykolvek internacionalny vyraz a nahradzaju ho vymyslenym vlastnym novotvarom, ktoremu rozumeju oni sami...... Pre mna osobne tie ich novotvary zneju smiesne a radsej budem pouzivat jazyk, ktoremu normalny slovak porozumie bez prekladu... Koniec koncov ,aj samotny antikapitalista vie ,ze tie puristicke vyrazy su pre normalneho slovaka cudzie a pridava do zatvorky ich vyznam. -)
    Anti...., Mas pravdu, ty si tie cudzoslovenske vyrazy nevycucal, vycucali si tzv puristi.
    • 5 posts
    19. novembra 2016 12:01:03 CET
    "mlunecký" je výraz puritánov, ktorí chcú vymýtit zo slovenčiny anglické výrazy.

• 19. novembra 2016 10:07:20 CET
    Dakujem vsetkym, co mi pisu na email, a pomahaju, mam zakladne udaje a tak mozem skusit napisat oficialnu obsielku... dam vediet, ako zareaguju... podla posledneho preverenia skutocne tento web hostuje Wedos, hoc to zatail popieraju, tak ale oboslem ich a uvidim.

re Leon: rada sa s tebou pobavim o roubikoch, na ine nemas kapacitu, tak nevyrusuj. Vyplakavat a pisat hoaxy mozes na ine vlakna. Realne nevies pomoct nicomu, co nie je spojene s mucenim. Tak tu nezdrzuj nas, co sa snazime. Ak nechapes, tvoj problem, nepis o tom pojednania tu v tomto vlakne.

A ziadam Leona, ked mu nevadi zverejnovat svoju konverzaciu, aby zverejnil cely obsah svojej sukromnej schranky tu na domine, ja si to chcem citat, a tiez aby odteraz nepouzival vobec sukromne spravy, ale aby vsetko komunikoval verejne na fore. Tiez ak si chlap a nie kecalek zverejni tu vsetky svoje osobne udaje, pisal si ze ti to nevadi tak cakam. mna zaujimaju.
    • 13 posts
    19. novembra 2016 9:17:33 CET
    Pochopil som to správne? Chceš dosiahnuť znefunkčnenie www.domina.sk? A chceš aby ti užívatelia www.domina.sk pri tom pomáhali?
  • 19. novembra 2016 8:56:38 CET
    ... ak mi viete ktokolvek pomoct s IT pripadne zistenim, kto je vlastni portalu, alebo ako tento portal znefunkcnit, prosim, kontaktujte ma na e-mail v profile. Dakujem.
  • 19. novembra 2016 8:23:48 CET
    Chcel som to doplniť ďalšími údajmi a podrobnosťami, ale už by to bolo nad rámec tohto besedného vlákna.

Ale nemusíš žiarliť, nebolo to s 8-ročnými dievčatkami.

Ja ti vysvetľovať nebudem, odkiaľ tie výrazy pochádzajú; nevysvetľujem ich „suterénnym termitom“ (aspoň nie zadarmo). Poviem ti len toľko, že ja som si to slovo nevycucal, takže ak ti „strycko od googla“ tvrdí, že je to nezmyselné slovo, tak by si mu mal konečne prestať cucať... a mal by si zrejme začať cucať tvojmu obľúbenému detektívovi Orieškovi.
  • 19. novembra 2016 7:56:43 CET
    Antikapitalista (155)
    18.11.2016 15:43 WhoamI
    No vidíš!
    Čo som Ti hovoril?

Ak máš nový občiansky preukaz zo zaručeným mluneckým (elektronickým) podpisom, trestné oznámenie môžeš podať aj mlunecky (elektronicky).
    A nemusíš nikam chodiť, nikam vyvolávať.
    .
    Nepouzivaj cudzie termity, pokial sa v nich neorientujes uplne suterenne..... Vysvetli mi odkial si vycucal termin mlunecky ??? Strycko od googla tvrdi, ze je to nezmyselne slovo.
  • 19. novembra 2016 6:32:36 CET

Ozaj, čo sa týka tej Tvojej otázky... nuž, v zákone to síce nie je, ale osobne som počul od jedného chlapíka, že ho prepustili z Útvaru pro ochranu ústavních činitelů (vtedy sa to ešte tak volalo) pre nejaké jeho činnosti súvisiace s BDSM. Tuším mu za to odňali bezpečnostnú previerku, alebo tak nejako. Samozrejme, mohol sa súdiť... ale napokon sa na to vykašľal.
    Stačí to ako príklad?
    Nestaci to ako priklad. Nedal si si ziadny udaj....same: pocul som od jedneho, nejake cinnosti suvisiace s bdsm,tusim mu za to odnali previerku....Ziadne udaje, ziadna hodnovernost historky. Co ak to bdsm zobral s osemrocnymi dievcatami a proti ich voli ? Co ak si to bdsm len domyslel, lebo skutocnost je niekde inde ? Kedy sa to stalo, za komancov ?
    Ale priklad Leona je presny.