Forums » Nekategorizováno

Reportáž/rozhovor o BDSM

• 16. októbra 2016 9:34:39 CEST
    Zdravím Vás, práve pripravujem prvé Zvrhlíkové printové vydanie a chcem tam mať rozhovory s ľuďmi, ktorých život je spojený z BDSM. Niektorých z Vás som oslovil, alebo oslovím aj osobnou správou, no ak máš záujem so mnou komunikovať, s vedomím, že to môžem zverejniť - ozvi sa. Ak sú tu aj takí, ktorí sú ochotní nechať sa fotografovať - ozvite sa.

Vo fóre budem reagovať len na príspevky, ktoré sa budú týkať jeho témy.
  • 17. októbra 2016 9:49:41 CEST
    Zdravím Ťa, rozhovory môžu prebiehať ako len chceš. Ja so stretnutím nemám problém. Poznám jednu ženu, ktorú mnohí poznáte taktiež. Už viac ako rok s ňou komunikujem a neviem jej meno, ba dokonca ani ako vyzerá. Takže to Ti istú odpoveď poskytne.

Ak sa pod svoje slová podpíšeš, ich váha stúpne. Ak nie, neznamená to, že sa ich posolstvo vytratí.

Ozvi sa mi a dohodneme sa.
  • 17. októbra 2016 9:45:11 CEST
    Čo je BDSM si musí každý zistiť sám. Pre niekoho je to len blahodárny vnútorný pocit/myšlienka. Pre iného celý život. Nemám rád definície - škatuľkujú. Chcem len svedectvo o tom, ako ho vnímajú iní ľudia. Nič viac a nič menej. A kto je BDSM+? Neviem. Nie som vo Vašej komunite.
  • 17. októbra 2016 0:34:44 CEST
    Zdravím, taká otázka: kde budú prebiehať tie rozhovory? Alebo to bude formou cez net? A ešte jedna: chceš od ľudí mená alebo nicky k tým rozhovorom? Prípadne je na výber alebo je to iná varianta?
  • 16. októbra 2016 22:46:02 CEST
    Otazka je čo je BDSM a kto je BDSM+?
  • 16. októbra 2016 11:39:12 CEST
    Dočkala si sa. Nemusíš priať, podarí sa! Radšej porozmýšľaj, či si ochotná poskytnúť mi svoj pohľad na svet BDSM. ;)
    • 4 posts
    16. októbra 2016 9:59:09 CEST
    Mňa by celkom zaujímalo čo k tomu vedie tých čo sa prihlásili. Vysvetľovať vanilkam prečo a ako. Nedávno bola jedna taká reportáž v telke urobená a bol to celkom pruser aspoň podľa mňa, ale to bola skôr chyba relácie a reportérky.
  • 16. októbra 2016 9:54:30 CEST
    Čakala som naň pred rokom.
    Tak prajem: Nech sa podarí