Forums » Nekategorizováno

Otazka na sub

• 28. októbra 2016 23:31:38 CEST
    Mam otazku na sub zeny a muzov. Nestalo sa vam po case vo vztahu ze ste zostali nespokojni? Ze to vsetko upadlo do rutiny a uz vas nedokazali uspokojit veci co boli na zaciatku nove a skvele? Vlastne nemali ste pocit ze uz vas nic nedokaze vytrhnut z nudy?
    • 5 posts
    30. októbra 2016 19:15:14 CET
    Áno, dokonca ani nie po čase, ale dá sa to vidieť aj hneď.;) Ak D nie je dostatočne kreatívne, plus, ak prirýchlo vyložíš karty na stôl, po čase ako keby "nie je už s čím hrať", hm?

Ja myslím, že tie "pravé" Déčka milujú výzvy, a tie im treba dať. Treba niekedy byť tvrdý, a pekne ich provoknúť, hmm?
    Nezdvihnúť telefón? Odmietnúť hento? Odmietnúť tamto? Zasmiať sa do tváre?:D
    (a sledovať ten jed..heh) Proste vybočiť zo stereotypu? Lebo stereotyp je nuda?;) Plus, všimol som si zaujímavú vec - je fajn skúsenosť vidieť na vanilkových žienkach jemné odtiene bdsm (o ktorých ešte netušia), a potom to pozvolným tempom objaviť;) ..ako sa vrhať pod nohy "hardcore" ľuďom, ktorí majú bdsm už často len ako nejakú rutinu "po večeri"...;)

• 5 posts
    30. októbra 2016 10:19:37 CET
    Jj.. Tonya a Laisla sa najviac zhodujú s tým, ako by to malo fungovat v BDSM vztahoch.
    • 9 posts
    30. októbra 2016 10:01:13 CET

presne si to vystihla
  • 30. októbra 2016 9:30:31 CET
    Pokial tvoj "D" nie je animator s niekolkorocnymi skusenostami,tak ano. Nedokaze donekonecna vymyslat zabavu pre teba. Vlastne takto... On ani nie je urceny na to aby ta vytrhaval z nudy. To nie je o bdsm, ale o osobnosti a vyzretosti ucastnikov vztahu. Pre to je podla mna neudrzatelny PARTNERSKY LUBOSTNY vztah, zalozeny len a iba na bdsm. Co tak ist do hor, natriet plot na Panovom dome, pozberat jablcka, zajst do kina, uvarit mu veceru?
    Osobne som nazoru,ze jediny cisto bdsm vztah udrzatelny kde sa nenudis a hrajes svoje hry, je vztah Dominy a otroka. Taky ten vyhraneny teatralny vztah. A potom su to vztahy partnerske kde sa dvaja miluju a ziju spolu a uchylacia otvorene s radostou a je to pre nich sviatkom :) A ver mi.... Tam sa neda nudit :D
  • 30. októbra 2016 1:07:49 CEST
  • 29. októbra 2016 23:00:51 CEST
    ..ja osobne si myslim..ze ak so svojim dominantnejsim partnerom zijes..je to skor ci neskor uplne normalne. Vo vsetkych vztahoch plati..ze na nich treba pracovat cely zivot.....
    • 11 posts
    29. októbra 2016 10:36:11 CEST
    ja suhlasim s Tame_Tonya,
    nov prvom rade by si to mala riesit s partnerom,jemu naznacit, ze by si chcela nico nove.
    • 8 posts
    29. októbra 2016 8:06:40 CEST
    Vobec nie. V BDSM je tolko krasnych novych veci co sa daju robit ze si neviem predstavit ze by ma to niekedy omrzelo... treba iba vela pomocok a fantaziu :)
  • 29. októbra 2016 0:06:52 CEST
    Napíšem to takto... Predstavte si, že dlho hladujete. Potom sa ocitnete v situácii, kedy máte dostatok... povedzme chleba s maslom. Chutí vám výborne,že ? Ale po čase okoštujete čokoládu. Senzácia. Neskor punčové rezy. A teraz si predstavte, že to budete jesť pravidelne. Aj z tej naj mňamky by sa stala...nemňamka. Takže základom je, podľa mňa, sa neprejedať. Dobré áno, ale nie pričasto. Treba nájsť svoj rytmus. Na druhej strane, milión ľudí, milión rytmov. Každý si musí nájsť ten svoj.