22. novembra 2016 16:24:21 CET
Milí Hacker nebudem ti nadávať pretože to nemá zmysel ale možno by sa mal zamyslieť nad tým čo chceš vlastne urobiť. Podľa mňa ti musí byť nad slnko jasné že z tejto tvojej iniciatívy určite nezbohatneš a podľa mňa si ani len neprilepšíš. Je síce od milé že chceš poukázať na deravosť zabezpečenie tejto stránky no spôsob ktorý si zvolili je trestať ľudí ktorí nemajú na zabezpečenie žiadny vplyv. Ak chceš svoj talent takto používať tak potom ti gratulujem ja osobne by som sa nedokázal na seba pozrieť v zrkadle.
23. novembra 2016 15:09:33 CET
Toto vlakno si zacal ty.... Preco odrazu ten ustup, ci skor utek ?
23. novembra 2016 14:14:09 CET
Naco to vobec riesite? Aj tak tu nikto nema svoju tvar... okrem tych co i je to jedno :).
V podstate hacker je sadista a hlada vhodnu obet, ktoru bude vydierat a robit jej DSko :D
23. novembra 2016 11:51:45 CET
Momentálne je úplne jedno kto to to je a úprimne je mi to jedno aj globálne. Podstatné je že či tu naozaj vyhrá zdraví rozum. Neprilievajme olej do ohňa kašlime na slovné útoky, vyhrážanie, hľadanie vinníka.
23. novembra 2016 11:38:09 CET
V kazdom pripade sa mohol admin, alebo zodpovedna osoba normalne zaregistrovat a vysvetlit situaciu. Ale nic !
Podla mna je sucasny majitel a hacker jedna a ta ista osoba.
23. novembra 2016 11:32:46 CET
Lebo zjavne majiteľ a admin stoja tak povediac pre dverami s nepasujúcim kľúčom. A možno im je to aj jedno nemajú čo stratiť.
23. novembra 2016 11:16:49 CET
Jasne, ze je to vydieranie. Len nerozumiem postoju majitela a admina. Vedia o tom a nic nerobia. To z nich robi spolupachatelov, minimalne v spolupodiele tym, ze svojou necinnostou toto pripustaju.
23. novembra 2016 7:55:33 CET
Musím sa doplniť lebo ten včerajší odkaz som ti písal keď som ešte nevedel že koľko stojí jeden bitcoin. Teraz už dokáže pochopiť tvoje pohnútky ale to nemení nič na veci že si stále nemyslím že bude niekto toľko platiť.
Ja si stále myslím že nie úplne chápeš čo vlastne robíš lebo vzhľadom na cenu bitcoinu sa tu začíname baviť o štvorcifernej sume v eurách. Môžeš tu tvoju požiadavku na zaplatenie zaobalit do hoci akej neutrálnej alebo peknej vety nemení to nič na tom že je to plnohodnotné vydieranie. Možno si myslíš že nikto na teba nepodá trestné oznámenie A že si možno nevystopavetelní A možno to tak naozaj je ale uvedom si následky ktoré to môže mať nie pre teba ale pre užívateľov tejto stránky. Toto je tvoja cesta ako chceš zarobiť alebo zbohatnúť? Aj za cenu že niektorí ľuďom môžeš na komplet obrátiť život? Úplne bez svedomia? Úplne bez zdravého úsudku?
Sorry ale toto ja naozaj neviem pochopiť.