Admin said:U přenosu docházelo k nějakým chybám tak je možné že tyto neduhy se někde objeví nicméně budeme se snažit vše vyladit jak jen to půjde.
Nejsem si jistý zda správně chápu váš dotaz ohledně hackera. Nicméně nová webová stránka nemá nic společného s původním webem kromě uživatelských dat, tedy nějaká možnost že by hacker vlastnil "klíč" k tomuto webu není možná. Hackera ani jeho identitu jsme nezjistili. Pokud jsem neodpověděl dostatečně na váš dotaz, zkuste se více rozepsat. Děkuji
s odpovedou som spokojny, dakujem. Udivuje ma iba ze ked som sa prihlasil po prvy krat tak bola prezyvka v poriadku. Je to znepokojive, nakolko sa nejedna o chybu pri prenose ale neskor.
edit: Existuje tu este jeden tato_cukrar. Ako je mozne ze sa mi zmenila prezyvka bez toho aby som to menil ja? Ja to vnimam ako snahu vystupovat tu pod mojou prezyvkou. Mozete mi v tomto pomoct a zmanit opät moju prezyvku na tatko_cukrar?
tatko_cukrar210 said:ahoj,
exituje dovod preco mam namiesto tatko_cukrar zrazu prezyvku tatko_cukrar210? tiez by ma zaujimalo ako ste sa vysporiadali s tym utokom na stary portal, lebo mam pocit ze clovek co mi pisal spravu nie je ten co sa pod tou prezyvkou prihlasoval. Moze to byt len pocit, ale je dost naliehavy. V pripade ze to tak nie je a "hacker" bol sam majitel alebo vyvojar dominy v poho tento prispevok ignorujte. ;)
U přenosu docházelo k nějakým chybám tak je možné že tyto neduhy se někde objeví nicméně budeme se snažit vše vyladit jak jen to půjde.
Nejsem si jistý zda správně chápu váš dotaz ohledně hackera. Nicméně nová webová stránka nemá nic společného s původním webem kromě uživatelských dat, tedy nějaká možnost že by hacker vlastnil "klíč" k tomuto webu není možná. Hackera ani jeho identitu jsme nezjistili. Pokud jsem neodpověděl dostatečně na váš dotaz, zkuste se více rozepsat. Děkuji
tatko_cukrar210 said:ahoj,
exituje dovod preco mam namiesto tatko_cukrar zrazu prezyvku tatko_cukrar210? tiez by ma zaujimalo ako ste sa vysporiadali s tym utokom na stary portal, lebo mam pocit ze clovek co mi pisal spravu nie je ten co sa pod tou prezyvkou prihlasoval. Moze to byt len pocit, ale je dost naliehavy. V pripade ze to tak nie je a "hacker" bol sam majitel alebo vyvojar dominy v poho tento prispevok ignorujte. ;)
Prezývka sa dá zmeniť, keď dáš upraviť profil. No a to s tým hackerom zaujíma aj mňa.
ahoj,
bonyM said:Mne osobne chybaju moje stare prispevky, resp. spravy kt som si s jednotlivymi uzivatelmi vymienal, bude toto doladene v dohladnej buducnosti?
Bohužel, soukromé zprávy jsme přesunout nemohli.
subino said:mne na chrome to ide pomaly tak ze je to neunosne len sem do fora som sa asi 5 minut preklikaval a cakal..... wtf?
Ano je to pomalé. Již jsme objednali rychlejší server a pokud i ten bude pomalý tak ještě přidáme.
jagoo said: Celkom ujde,akurát nové príspevky vo vlakne by som uvítal na začiatku. Tento systém kde musím hľadať posledné príspevky mne osobne vadí.
Osobne mi to nevadí, ale súhlasím s tebou, že pre lepší prehlad by bolo asi vhodnejšie, aby príspevky išli zdola nahor, okrem prvéhp príspevku, ktorý otvára tému diskusie na fóru.