17. mája 2006 17:20:00 CEST
Dvadsaťpäťročná Adriana, ktorá je zväčša na fotkách vďaka dokonalej postave viac odhalená ako oblečená, je priateľkou lichtenštajnského princa Wenca, ktorého rodinný majetok sa odhaduje na 4 miliardy amerických dolárov. Ani to však nezabránilo temperamentnej kráske, aby sa na narodeninovom večierku jej milého poriadne rozzúrila. A obeťou jej hnevu sa stal práve princ.
Adriana totiž začiatok oslavy zmeškala a prišla do známeho podniku P.M. Lounge neskôr. Okamžite však zamierila k svojej polovičke a vrazila mu zaucho. Prítomní hostia sa zostali šokovane pozerať, čo to má znamenať. Lima následne odkráčala aj v sprievode kamarátky do vedľajšej miestnosti k baru, ale o desať minút ju už videli odchádzať aj s princom preč z narodeninovej párty.
Všetci priatelia prominentného páru pritom tvrdia, že v ich vzťahu nosí nohavice práve krásna rodáčka z mestečka Salvador. A aby toho nebolo málo, nedávno modelka šokovala v interview pre pánsky magazín GQ. "Sex sa pre mňa začína až po svadbe. Muži musia moju vôľu rešpektovať. Ak tak neurobia, potom ma nechcú naozaj," vyhlásila Lima.
V tejto súvislosti si princ z Lichtenštanjska vyslúžil od niektorých mužov na večierku posmešky. "Ešte ju nedostal a ona ho už mláti na verejnosti," vyjadril sa ironicky nemenovaný známy, ktorého pozvali do P.M. Lounge.