Forums » Nekategorizováno

Spitting

• 22. mája 2006 11:32:16 CEST
    Divky sedici na lavicce,kouri jednu za druhou ,chichotaji se a plivou jak o zavod,nekdy jsou to uplne kaluziny plivancu,co vy na to ? Libi se vam to?Nebo plno jinych situaci souvisejici s plivajici divkou ,zenou,vzrusuje vas tenhle fetish?Mate zazitky?Treba plivnuti do napoje atd. Me osobne tenhle fetish velmi oslovuje :))
  • 8. júna 2009 17:45:05 CEST
    Ale myslím, že to za tých 2000 stálo
    Každopádne nejeden z nás by chcel mať podobnú skúsenosť, kludne by som dal dakej krásnej víle 2000 za tách pár dní takej rozkoše...
    Veľmi dobre sa mi to čítalo a samozrejme strašne milujem spitting, hltal by som ich na litre. Aj od cigariet, aj také husté ťahavé zelené chrachľe. Mňam!
    Zaujímavé je nechať si zalepiť ústa, zakloniť hlavu a nechať si pľuť do nosných dierok, pomaly to potom vdychovať do ústnej dutiny. Jáááj. Blaho samo o sebe!
    Edit: ehe: http://www.youtube.com/watch?v=iuuG-ZCZuVE
  • 28. júna 2006 9:11:51 CEST
    naozaj smutný koniec
  • 27. júna 2006 19:08:01 CEST
    Ale ne,to neudelam,byla to take hlavne ma vina.Vytvoril jsem v ni pocit,ze jsem poslusnej trouba co si necha vsechno libit .Alespon jsem se zase trochu poucil :)nejvic me stve,ze jsem se do ni snad i dost zamiloval ,byl jsem tak oslepen,ze bych ji ty penize snad i dal kdyby rekla,vim ze by to byla chyba,protoze,das li dnes prst,zitra odevzdas celou ruku ....mrzi me vsak,zeto udelala takhle za zady
  • 27. júna 2006 18:32:28 CEST
    to je fakt hustý... asi bych sem dal její jméno, ať si ostatní dají bacha.
  • 27. júna 2006 10:51:18 CEST
    zjistil ze mam penezenku o 2tisice lehci,no a tak jsem ji o tom slusne rekl a jak uz to byva,tak se samozrejme urazila a ze neni zadna zlodejka a buh vi kde jsem to pry zasantrocil. A vubec at ji dam pokoj ze se ve me zklamala a at uz ji nikdy neobtezuji .
  • 27. júna 2006 9:55:55 CEST
    Pozval jsem ji ke me ,kde jsem ji samozrejme nahy obskakoval atd.Coz bylo fajn.Chovala se tam jako doma a horsi sikana nez na vojne ,coz se mi samozrejmne moc libilo :))ale byl to brutal ,vyhazela mi vsechny suflata,obleceni ,knizky atd a musel jsem to davat vsechno do perfekcionistickeho poradku,musim priznat ze pod jejim velenim jsem mel byt naklizeny jak ze skatulky.Po jejim odchodu jsem vsak
  • 27. júna 2006 8:36:44 CEST
    Snaž sa viac, popros ju nech si to ešte rozmyslí, sľubuj ...
    Škoda by bolo tak krásneho príbehu.
  • 27. júna 2006 0:29:34 CEST
    snad fórum neskončí.. tak fajn se to rozjelo..
  • 22. júna 2006 18:21:22 CEST
    Dnes me odkopla :(
  • 22. júna 2006 13:01:34 CEST
    ak si zaslužiš rada ti naplujem do pusy
    • 2 posts
    22. júna 2006 9:34:14 CEST
    Len tak ďalej
  • 21. júna 2006 0:29:26 CEST
    i my doufame, dobre sa to cita
  • 20. júna 2006 13:11:41 CEST
    nebo se take muzu neceho dockat :)ma celkove nadherny zadecek a je radost ho lizat. Doslo i na lizani kundicky ,chloupky upravene jen tak decentne aby nevykukovaly z plavek.doslo i na docela svizny vyprask nejakym proutkem v lese nalezenym a mirne kopani do kouli coz samozrejme take docela dost boli :)byl to zkratka krasne straveny den a doufam ze zazitku bude stale vic.
  • 20. júna 2006 12:37:08 CEST
    ma krasne velke prstiky ,druhy prst hned vedle palce ma skoro obrovsky ,coz na zenach miluji :) miluji divci pot ,musel jsem ji vylizat podpazi ,je to nadherna chut i vune. Prisel na radu i piss a neni to v horku nic prijemneho,i kdyz to zboznuji,musel jsem ji lizat zadecek,byl nadherne vonavy a vlhky ,jazyk jsem ji zasouval do otvurku ,sal ho a libal. Ona se jen chichotala a pry abych tolik nesal
  • 20. júna 2006 12:12:50 CEST
    vyplazla svuj ruzovy jazyk tesne nad muj oblicej a spoustela z neho sliny rovnou do me pusy ,je to nadherne videt cely jazycek z blizka a k tomu ten pohled na celou otevrenou pusu ,lesknouci se mandle atd :) obcas mi plivla s usmevem i do oci ,je nadherne videt jak to dopada ,ale stipe to a oci jsou z toho na delsi dobu dost zamlzene :) bylo toho ten den hodne,lizal jsem ji zpocene nozky ,
  • 20. júna 2006 11:50:07 CEST
    Hodne jsem se tesil na to,az se slecna unavi a ja ji nabidnu ze ji ponesu,coz se mi take splnilo ,slecna vi o vsem co se mi libi a ze jsem dost velky prase a proto uz vi co vsechno se mnou ma delat :) slecna rada kouri a proto jsme se kazdou chvili zastavili ,musel jsem si lehnout na zada,ona si mi sedla na bricho a ja s otevrenou pusou cekal na davky plivancu.nejvic se mi libilo kdyz slecna
  • 20. júna 2006 11:26:44 CEST
    Slecna mela krasne sexy triko bez podprsenky ,takze pri kazdem krucku ,se ji prsicka krasne zavlnily,dzinove kratasky a nejake tenisky,kterych jsem si samozrejme jako spravny fetishak take hodne vsimal :) ,batoh a potrebne veci jsem nesl ja :) pri svych povelech nijak nezveda hlas,nenadava atd. Proste jemnym hlaskem rekne co chce a ja plnim.Zjistila ze jsem velmi ovladatelny a plne toho vyuziva
  • 20. júna 2006 10:44:35 CEST
    Byl to vylet na ktery nikdy nezapomenu ,splnilo se mi tolik veci,o kterych jsem si myslel ze se mi budou plnit jen ve fantazii. Slo o celodenni vylet ,nijak daleky ,asi15 km ,tam i na zpet ,ale nikam se nespechalo tak to tak akorat vyslo. Byla to cesta vetsinou lesem a uzkymi pesinkami,cilem vyletu byla jedna obrovska zricenina na vysokem kopci,od kud je nadherny vyhled na daleke okoli
  • 19. júna 2006 22:53:20 CEST
    nějak to tu vázne. Abc27, máš nějaké novinky?
  • 16. júna 2006 0:51:53 CEST
    dufam ze sa na nas nevyseres a napises ako ti to dopadlo :-) A PODROBNOSTI !
  • 15. júna 2006 17:29:56 CEST
    V sobotu jdeme na celodeni vylet,rekla mi,co me vse ceka a nemine a porucila co vse mam mit sebou pro jeji blaho .Strasne moc se tesim a musim priznat,ze jsem nikdy neveril tomu,ze me takove stesti potka,protoze byt subikem a nemit svou pani,je k zlosti.
  • 15. júna 2006 16:46:36 CEST
    Klepala mi popel z cigarety do pusy a stridala to plivnutim,na konec mi prikazala poradne vyplaznout jazyk a tipla mi o nej cigaro,nijak zvlast to nepalilo,jsem cekal ze tam budu mit diru skrz :) schvalne jsem ale delal,ze mi to moc pali,ale jen proto,abych zjistil jeji reakci,ale ona se jen skodolibe smala,coz me naplnilo velkou davkou vzruseni a malem jsem mel denni poluci :))
  • 15. júna 2006 16:27:11 CEST
    skoro obratem poslala sve foto ,je moc krasna ,20leta brunetka ,alespon me se moc libi.Jiz dnes jsme meli prvni schuzku v prirode ,je sice porad usmevava a furt se chichota,ale prisnost ji rozhodne nechybi :) nemela dnes moc casu a tak mi alespon splnila muj zivotni sen :) lezel jsem pod lavickou ,nohy si polozila na me prirozeni ,zapalila si a hlavne,plivala do me otevrene pusy ach :)
  • 15. júna 2006 15:36:01 CEST
    Po pravde receno jsem necekal zadnou odpoved,na nejvys to,ze mi nada do uchylu at ji neobtezuji atd :) jake vsak bylo moje prekvapeni ,kdyz mi odpovedela,ze to se mnou zkusi ,ze ji to laka ale ze musim byt opravdu moc poslusny a oddany nechat si vsechno libit a at poslu sve foto v nejmenovane pozici na dukaz toho,ze to myslim vazne :))jsem nemeskal a udelal vse jak mi bylo poruceno :) na cez mi
  • 15. júna 2006 14:57:43 CEST
    Zjistil jsem,ze hledat dominantni divku na femdom a jinych podobnych strankach na tema bdsm je ztrata casu ,a tak jsem na to sel od lesa a odpovedel na nejmenovane seznamce jedne divce,ktera vubec nehledala otroka ,ale jen kluka a byl to jen obycejny inzerat,jako tisice ostatnich.Zeptal jsem se na rovinu ,zda netouzi mit otroka ke svemu pobaveni a ze jsem poslusny a napsal vse co se mi libi.