Forums » Nekategorizováno

Spitting

• 15. júna 2006 8:04:26 CEST
    a u mně taky... blíží se prázdniny, tak budu mít po ptákách... Jinak mám na tohle téma dost obstojné filmy, je jich na netu spousty. ale připravuji se svojí Paní kolekci, snad s toho něco bude, pak se s vámi podělím.. ;)
  • 12. júna 2006 14:22:43 CEST
    No to je nadhera,9 divek,to musela byt hotova smrst :) take budu muset neco vymyslet .
  • 12. júna 2006 12:48:49 CEST
    dnes jich tam bylo 9... , jen jsem lapal po dechu, ty jo.
  • 12. júna 2006 8:19:54 CEST
    to jo,souhlas, běžně to provozuji, ale jen v rámci své Paní. Tady na fóru jsme se s Abc27 zasnili o tom, jaké by to bylo udělat ze sebe plivátko teenagerkám kouřících na lavičce... Já osobně tu odvahu nemám, jen tak si vlézt pod tu lavičku a otevřít pusu... Ale bylo by to krásné.. viď Abc .. Ale něco připravuji, pak vám dám vědět jak to dopadlo...
  • 11. júna 2006 16:53:15 CEST
    http://www.lady-asmondena.com/clips/custom.php
    stáhněte si ddruhý klip
  • 11. júna 2006 13:07:19 CEST
    Proč by to nebylo realné??já už ležící u noh chytal spoustu věcí.jen to chce trénink.a bacha,štípe to do očí.
  • 7. júna 2006 9:11:21 CEST
    Psi zivot je hold tezky :) ale byt doopravdy psem,tak k te lavicce vbehnu a lizu jak zbesilej :)) uz slysim ty holky jak rikaji,hele cumte na toho podvrataka ,on lize nase kemry,flusejte dal at je sranda :)) holky jsou v dnesni dobe krute a verim tomu,ze by toho psa poplivali od hlavy az k tlapce :)) ach co ja to zase pisu za hlody
  • 6. júna 2006 20:24:01 CEST
    jo vychutnat.. jenže já si připadám jak pes před řeznickým krámkem..
  • 6. júna 2006 16:59:17 CEST
    No alespon ten pohled si muzes vychutnat :) ja bydlim v tichem zakouti kde probehne na nejvys nejakej pes,tak za takovymi pohledy atd. musim vyrazet daleko do terenu :)
  • 6. júna 2006 13:56:22 CEST
    hm, jak jsem psal... dnes tu byly zase. Krajní blondýnka než dokouřila, odplivla si 14x, mazec.. Takové plýtvání ;) , Kdyby tak tušila co si tu píšem.. okolí lavičky je bohužel tráva a udusaná hlína
    • 2 posts
    6. júna 2006 10:11:05 CEST
    Taky parada :)
    • 2 posts
    6. júna 2006 10:07:11 CEST
    To je muj sen lezet pod lavickou a zachytavat divci plivance s otevrenou pusou :) neni to asi prilis realne,ale clovek nikdy nevi :) zatim mi tedy nezbyva nic jineho nez plivance uctivat alespon po jejich odchodu,jen skoda,ze se tak rychle vpijeji do zeme :) no a kdyz je povrch pod lavickou z dlazby,betonu atd,je to super ?:)
  • 6. júna 2006 0:52:34 CEST
    jinak MFX video je myslím obecně to pravé ořechové, pro všechny opravdové labužníky...
  • 6. júna 2006 0:41:59 CEST
    :) nejsi uchylný prase, neboj. myslím, že každý pořádný subík to má za sebou.. ,ale musím přiznat, žes mi tímto fórem udělal radost.. mmchdm, daždý den vidím o půl 12, jak se na lavičce za našim barákem slázají na cigárko 3-4 holčiny z nedaleké střední školy... Takže přesně vím, o čem mluvíš... Paráda.. popravdě, už mě napadl, že bych se po jejich odchodu projít... a udělat si aspoň fotečku.. A co bych za to dal, byt tak v době jejich polední pauzy, pod tou jejich lavičkou s pusou otevřenou.... to ti snad nemusím vykládat ;)
  • 23. mája 2006 9:39:31 CEST
    Vynikajici stranka pro milovniky divcich plivancu :)) www.spitbrazil.com Taktez je mozne najit toto tema na www.sickestsites.com a jako bonus pro milovniky vyplazlych velkych divcich jazycku : www.Tonguefetish.Net :) proste samy prasarny :))
  • 23. mája 2006 0:20:29 CEST
    nemate niekto linky na nejake obrazky, albumy, stranky, galerie atd?
  • 22. mája 2006 14:00:05 CEST
    Uz jsem par takovych akci zazil,kdy mi divka plivla do ust,nebylo tech akci mnoho,ale je to bozske :))jsem si toho vedom ze jsem uchylny prase,ale proste se mi to libi skoro ze vseho nejvic :) mam dokonce i vytypovanejch par mist,kam chodi divky kourit a samozrejme i plivat :) vzdy se citim jako bych nasel poklad :))
  • 22. mája 2006 12:34:45 CEST
    v tom jsme na stejný vlně... má Paní mi často plive do pusy, protože má u toho silný pocit dominance, já pochopitelně zcela opačný. Musím říct, že plivance, které chutnají po cigaretách nejsou dvakrát lahůdka, ale zase jich bývá víc :)
    PS: zrovna tuhle jsme s mou Paní mluvili o tom, že by bylo dobré udělat nějaké nové fotky. Napadlo nás dokumentovat právě tuhle praktiku.