Forums » Nekategorizováno

...jemneji...

• 24. mája 2006 21:51:54 CEST
    Muzete mi nekdo poradit, jak reagovat na slova subky: "jemneji" ?
  • 13. júla 2006 8:51:24 CEST
    Ty máš také slovíčko? Teda ono ťažko hovoríť o stopke keď nemôžeš dýchať a nie to ešte hovoriť
  • 15. júna 2006 8:07:06 CEST
    Máte si dohodnúť takzvanú stopku za ktorú by ste nemali zájsť tam končí rozkoš a začína asi bolesť alebo i hnus a tým predídeš epríjemnostiam
  • 12. júna 2006 11:09:07 CEST
    V prvom rade, nám by asi trebalo vedieť, pri akej "činnosti" použila slovíčko jemnejšie, potom ide aj o to, čo povedala Joselin - vedieť, ako to povedala, aby sme sa mohli lepšie k tomu vyjadriť a skúsiť ti s tým pomôcť ... ale aj tak som presvedčená o tom, že na tvoju otázku nájdeš odpoveď JEDINE V ROZHOVORE S ŇOU (ak zistíš, prečo to povedala a čo tým myslela, vtedy budeš vedieť skôr ako chceš/mal by si reagovať ty) - mali by ste veľa komunikovať, aj predtým, aj počas, ale hlavne aj potom
    • 2 posts
    11. júna 2006 8:56:56 CEST
    Da sa to posudzovat aj podla toho ako to hovori ..Mne sa napr. paci ak nieco robi proti mojej voli, a ked poviem ze "jemnejsie" alebo "nie", ale pritom som relativne v pohode a on neprestava tak je to o to silnejsie :)..samozrejme do urcitej miery ..ak sa pri tom uz trasiem a vyhrknu mi slzy tak asi to je uz fakt mooc
    • 2 posts
    26. mája 2006 15:25:19 CEST
    hlavne by si mal vediet preco jemneji, ked zvolnis (co by si mal) potom zistit ako sa citila. Ono BDSM je aspon pre mna vela o spatnej vazbe, bez nej pokial nechces druhemu skutocne ublizit to podla mna nejde
  • 25. mája 2006 17:03:53 CEST
    preco by Ta mal niekto kamenovat? Ides na to celkom normalne a myslim, ze aj dobre (teda okrem toho slovneho ponizovania - to ja nemusim, ale nic proti tomu).
  • 25. mája 2006 16:57:57 CEST
    ako reagovat? ja by som subke okamzite slovne pripomenula co je, na co ju mam a nesetrila by som slovami /ani slovnym ponizovanim/ a popri tom by som uplne nenapadne, ale okamzite polavila na tom, co som jej fyzicky robila dovtedy...vcul ma mozete za to ukamenovat
  • 24. mája 2006 23:16:27 CEST
    No, jemněji může být použito v mnoha různých situacích
    - mnoho mužů je zvyklých, že mají orgasmus při velmi silném dráždění - a toto ženu může až nepříjemně bolet
    - při hrátkách tím může dávat najevo, že je to už příliš bolestivé/příliš utažené... prostě je to moc...

A jak reagovat? Dle aktuální situace - pokud subku trestáš, tak zvaž, zda je to či není moc. Pokud ji chceš dráždit - zase záleží, co máš zrovna za lubem - rozhodně to znamená, že budeš-li takto pokračovat, nepůsobíš jí maximální "potěšení".

Ženy (aspoň co vím) jsou vesměs spíše na ty různé jemné doteky.