7. apríla 2010 21:38:09 CEST
K seznamu od sMALLsLAVE bych doplnil jeste jeden pohled: "Smyslovou deprivaci". Ne nahodou je facesitting casto spojeny s bondage. Kdyz se nemuzete hybat a kdyz Vam vase lady zasedne oblicej - nemuzete vnimat nic jineho nez ji. Citite jeji vahu, jeji teplo, casto jeji vuni a pokud jste stastni mizerove i jeji chut. Ma vasi plnou pozornost a muze si ji uzivat tak dlouho jak se ji zachce. Jen si predstavte tu moc co zakousi.
Duseni je podle me jen vedlejsi efekt toho, ze si nemuze toho pocitu uzit a soucasne dalsi atribut jeji moci.
Oralni sex podle me k facesittingu moc nesedi - spis opet jako forma projevu moci, kdyz Vas necha ji pekne "vycistit" - coz ovsem predpoklada, ze je to neco co by jste normalne nedelali. Takze bych necekal zadnou sladouckou, vonavouckou sterbinku, ale spis nejakou upocenejsi. Nebo s "prekvapenim" od jineho muze - to uz je hodne silne kafe. Ostatni nechutnosti uz jsou nad moji hranici. Pokud je vase pani prejici muze vas nechat vylizat prdelku. Kdyz je cista je to vzruseni pro oba a stale vas muze popichovat, drazdit a pritom se opajet moci. Jen nesmi byt zjevne, ze se Vam to ve skutecnosti zamlouvy. :-)
Zpet k tomu oralnimu sexu. Pokud by slo zene o uspokojeni muze si ho uzit i pres spodni pradlo, trenim o Vas oblicej. Ackoliv to zni nebo vypada sexy, prijemne to moc neni. Nebo budete v zubech drzet dildo ci vybrator (predpokladam, ze malokdo ma roubik s dildem). Pokud si da na cas tak vas bude bolet celist jak das, nehlede na to ze kdyz vam, v zapalu (jeji) vasne zarazi robertka az do krku.
Rozhodne je lepsi se na to koukat. Nebo si na to hrat v ramci vanilkoveho sexu.