Forums » Nekategorizováno

fetis na nozky

• 28. apríla 2007 23:58:02 CEST
    Pamatuje někdo na dobu kdy vítězka v soutěži Miss si vyzula svůj střevíc a do něj se nalilo šampanské a prezident této soutěže se z toho střevíčku napil? Škoda že se to už nedodržuje. Tohle musel zaručeně vymyslet jedině nějaký fetišista!
  • 28. apríla 2007 23:47:01 CEST
    Taky jsem měl první zážitek v raném dětství když mi bylo asi 7/10, ale to jsem zcela jistě ještě netušil že se ze mě stane fetišista. Jednou k ránu když má sestra ještě spala ani nevím proč olízl jsem své sestře chodidlo. Dodnes nevím jestli ji to vzbudilo a ona to zaregistorvala, doufám že ne. Dodnes se za to stydím, ale je zvláštní jak mocná je příroda kdy se nás neptá co chceme nebo nechceme, prostě si umanula že mne budou fascinovat ženské nožičky a hotovo:-)
  • 28. apríla 2007 21:37:04 CEST
    keď som sa hral so seternicou, bratrancom a bráchom na schovávačku v dome (mal som tak 7, sesternica 12) tak sa všetci poschovávali no a sesternica sa schovala - vyliezla na práčku v kúpelke (bola tam tma a svetlo vnútri) a jak som vošiel tak mi pritlačila nôžku v ponožke na tvár (bola pekná, blondínka s modrými očami, ale to je fuk) a som hladal rukou vypínač a čuchal vôňu ponožiek asi minútu a ona sa iba smiala (to som už vedel, že ma berú ženské nôžky)
  • 28. apríla 2007 11:48:48 CEST
    Si pamatam, ked som bol mensi asi 8 rokov, sa mi stala taka vec so starsou sestrou(mala asi trinast-strnast). Som lezal na zemi v izbe, uz bohvie preco a zrazu vosla do izby, sa postavila pred mna a prilozila mi nohu v bielej ponozke na fejs, ze vonaj a zasmiala sa. Som odtiahol hlavu, tak prilozila druhu, zas som odtiahol a zase vymenila. Tak som skusil, ze co spravi, ked neodtiahnem. Som zacal vonat a ona nic, stala bez slov nado mnou s nohou na mojej tvari a ja som jej vonal nohu. Potom som zas odtiahol, ze fuj a ona "a co ma budes srat?" mi chytila hlavu a pritlacila k nohe, ja ze dobre, prestan ... ona, ze dobre? vyzula si obe ponozky a nech jej pobozkam nohy, pobozkal som a odisla z izby ... hm bol to celkom flip
  • 28. apríla 2007 0:39:13 CEST
    dnes som cuhchal a ponozky jednej dobrej kamaratke keby o tom vedela asi by ju to dost sralo lebo my volala ze potrebuje postrazit psa tak som bol a stalo sa co som necakal ani vo sne ked odisla tak hned
    som v jej izbe zbadal tenisky boli to
    cierne pumy proste nadherny pach uzil som si a potom som nasiel na zemy ponozticky biele adidasi proste na dnesny den nezabudnem ;
    • 2 posts
    27. apríla 2007 22:16:58 CEST
    Jaký názor máte na tyhle fotky? Hrozně mně vzrušuje když dívka šlape at už bosá, nebo obutá po všem možným, obzvláště po fotkách jiných krásných dívek. http://picasaweb.google.com/home
    • 2 posts
    27. apríla 2007 22:14:07 CEST
    Jak já miluji toto období, holky odkrývají svou krásu a já se nestačím na ulici ohlížet za tou krásou.
  • 27. apríla 2007 13:11:36 CEST
    velmy sa mi páči ked ma slečna ponižuje svojimi krásnymi nožičkami, musím jej ich bozkávať a lízať a ležať pod nimi, ked som jej patolízač a rohožka..
  • 23. apríla 2007 15:46:58 CEST
    Predstav si, že ti vopchá pred spaním kočka svoju ponožku do úst, zalepí ústa, a priviaže na tvár na nos svoju tenisku, jednoducho slasť.
  • 21. apríla 2007 22:38:18 CEST
    Ja mam stovky videí foot worship, čo z toho keď to nemôžem dať na youtube, lebo mi to jednak vymažú a za druhé tam môžu byť videá max do 100 MB a 10 min (čo je dosť málo) btw môžete pozreť na www.youtube.com užívateľa sk384400 a pozrite si moje videá
  • 19. apríla 2007 17:12:40 CEST
    ..vidím že footerů je opravdu hodně.
  • 9. apríla 2007 23:03:38 CEST
    skusam to, ale zatial mi to s tym stahovanim moc nejde. Nieco som nasiel, ale ani po hodine sa status nezmenil, stale je waiting, a stiahnuteho 0. Skusim pohladat na netek tomu nejake info, nemam s e-mule skusenosti.
  • 9. apríla 2007 20:51:52 CEST
    chlape si blázon, ja mám od under-feet kopu filmečkov, väčšinu som stiahol cez e-mule, jednoducho zadaj under-feet alebo russian mistress a stahuj jak blázon
  • 9. apríla 2007 12:51:50 CEST
    Ked uz sme pri tom footfetish, co si myslite o videach, obrazkoch z www.under-feet.com? Podla mna je to absolutne super, presne to co hladam. Nema niekdo skusenosti so zaregistrovanim, co je vsetky potom dostupne a pod., prip. daju sa niekde stiahnut nejake dlhsie videa od nich? Co som nasiel boli vzdy len par sekundove. Ale vyzeraju bajecne.
  • 22. marca 2007 13:11:06 CET
    Nôžky či už natural alebo v pančuškách su o.k. Ale super čižmičky,to je už trošku o inom.Aj materiál zohráva svoju úlohu
  • 22. marca 2007 12:35:26 CET
    ano take krasne cierne v suknicke , a na krasnych ludickach,, vybozkaval by som nozicky .. a taa vonu tych noziciek v pancuskach,, achh
  • 22. marca 2007 11:59:19 CET
    To je jedno, hlavne že sú to nôžky. Každý podľa vlastnej chuti.
  • 21. marca 2007 17:15:34 CET
    Vážně? Natural je natural, a latex je ještě lepší a když to je ještě v botičkách....to je mňamka
  • 21. marca 2007 12:10:08 CET
    Najlepšia vec ich olizovať nejakej madam v silonkách a voňať. Je to proste super. Nič lepšie nie je.
  • 21. marca 2007 2:10:52 CET
    http://ona.idnes.cz/boty-jako-vasen-0g8-/ona_moda.asp?c=A070319_114743_ona_moda_bih
  • 13. februára 2007 13:13:42 CET
    http://koktail.pravda.sk/foto.asp?galerie=cinemaforpeace&strana=2
  • 12. februára 2007 20:06:03 CET
    ale snad k takovým nožkám příroda nenadělila nepěkný obličej.Aspon doufám.Třeba nás překvapí a nafotí se celá
  • 12. februára 2007 19:46:57 CET
    veľmi pekné, ovšem mám občas problém, ak vidím iba labky a nevidím tvár, to potom neviem, či je dotyčná pekná
  • 12. februára 2007 19:25:45 CET
    Viděli jste už její fotky v sekci album?Hodně se mi líbí.Co vy na to?
  • 12. februára 2007 12:16:14 CET
    http://www.youtube.com/watch?v=DUuUdvEfLYQ