9. februára 2005 0:05:22 CET
Proste ma vzrušujú. Ale myslím že to je aj o submisivite, lebo páči sa mi aj keď je aktívna počas sexu, páči sa mi lízanie nôh, zadku. A aj ten pocit, že jej platím. Že som tak "slabý", že mám na to veľkú chuť a tak ju "musím" zavolať a ona "využije" moju slabosť a vezme za to peniaze. Je na tom niekto podobne ? A ... ja to nepíšem preto že by som proti tomu chcel niečo urobiť, len, by ma zaujímalo či má niekto niečo podobné. A či to je podľa vás submisivita.
29. marca 2017 11:31:34 CEST
Tatko cukrar: Ano to isto, som asi ten posledny ktory by nieco odsudzoval. Kazdemu to jeho.
23. marca 2017 12:23:02 CET
Hm aj ked chapem spojitost s platenim a ponizenim dobre, neubranim sa pocitu, ze by to robila cisto pre peniaze a len pre peniaze... to nieje ono...
3. februára 2017 15:58:15 CET
Mna teda vzrusuju baby co su doma normalne oblecene,neznasam tie stredoveke muciarne. ALe otom potom.Mam v blave jednu babu ktora je tak prirodzene dominantna ze to snad viac ani nejde, ale roni sex ma normalne inzerat a tak.Ta jej kreativita a neskutocna dominancia to sa neda opisat, ak by bol zaujem niekoho tunak vyskuat to tak neni problem,snou je to vzdy sialene.Je to hlavne mlada kocka 23 rokov, fakt ulet.
12. decembra 2007 8:13:08 CET
Mám prima zkušenost s prostitutkou z Prahy.... Je pěkná a snaží se zákazníkovi vyjít vstříc.... Požádal jsem jí o hru "na znásilnění" s konkrétními požadavky. Souhlasila. Za 1500 kč jsem si náramně užil. Pokud by si někdo chtěl s touto lečnou užít, kontakt klidné poskytnu.... Martin.only
20. septembra 2007 9:34:37 CEST
He seems to be grateful to be still alive.
1. septembra 2007 15:11:48 CEST
Too bad the camera only started rolling after the beating.
7. augusta 2007 17:09:16 CEST
Ne,jako spíš,že by Madam poručila:"Teď uspokojíš tohoto muže(tuto ženu)tak a tak".
6. augusta 2007 23:30:47 CEST
Samozrejme...robit kurvu pre potesenie Madam, je celkom krasne
6. augusta 2007 18:42:39 CEST
Dobrý den,chci se zeptat,zda někoho vzrušuje dělat prostitutku na příkaz Madam.
15. februára 2007 13:58:10 CET
dik za linky :-) , hlavne ta posledna pomohla...
2. októbra 2006 0:19:05 CEST
karol: www.privatportal.sk
1. októbra 2006 12:05:49 CEST
zial mas ciastocne pravdu ale to nie je jeho hlavnou naplnou :-) myslim si ze stranky s privatmi su inde
30. septembra 2006 23:22:19 CEST
Poznate nejaky slovensky web, kde by boli baby ktore poskytuju sex za peniaze ?
6. mája 2006 16:48:57 CEST
Ono je to v nekterych pripadech jedno ,jestli s dominou,nebo s prostitutkou,nebo domina snad nechce penize?Co dnes vynasi vic,stat na ulici a rikat cau brouku nechces si uzit ?A nebo se stat dominou,ktera uz nemusi soulozit a otrok ji za par kopancu krasne zaplati? Opravdovych dominantnich zen je 5 ze 100, ostatni jsou jen (otroku zaplat !)
6. mája 2006 3:56:08 CEST
No niekto v tom vidi prejav dominancie, ze si plati babu a ta "musi" robit co povie...
A niekto prejav submisivity ze tej babe plati. To je aj moj pripad.
Kazdy si najde svoje, tak to asi ma byt.
4. marca 2006 23:01:02 CET
Už si počul o prezervatívoch ?
20. decembra 2005 16:41:34 CET
nechapem ako vas moze vzrusovat co uz len pomyslenie na prostitutky. Su to prenasacky toho najrozmanitejsieho spektra pohlavnych chorob z ktorych sa ani za 10 rokov v jednoduchom pripade nemusite vyliecit. Nehovoriac o moznych nie tak vzacnych tragickych koncoch
20. decembra 2005 11:04:56 CET
je to vzdy na konkrtim cloveku, co hleda...nekomu staci telesna bolest a ta jde zaplatit, jiny potrebuje citit psychickou nadvladu, jinak se neskloni a neprozije to, dalsi si penezmi kupuje jistotu, ze v tom vice, nez jednorazova, nebo chvilku hra nebude a muze se bezpecne vratit do pohdli domova ke vse manzelce...ac nam neco nevyhovuje, je dobre, ze ta moznost tu je, protoze jinemu to zcela vyhovuje...