Forums » Nekategorizováno

latex, guma

• 17. augusta 2007 11:33:02 CEST
    To si někdy zkus. Na to musíš mít hodně silnou vůli. Doporučuji ale v jiném, hodně vzdáleném městě kde nemáš žádné známé.
  • 17. augusta 2007 10:33:49 CEST
    mate pravdu spodne oblečenie nosím často občas triko,neviem si predstavit reakciu ludi keby som vyšiel na ulicu v latexovej kombinéze s kuklou
  • 17. augusta 2007 9:49:59 CEST
    Ono je těžké u kluků najít hranici mezi extravagancí a nevkusem. Holka ať si vezme na sebe co chce, tak většinou je to to zajímavé, málokdy hloupé.
    • 2 posts
    17. augusta 2007 8:41:01 CEST
    a preco to teda nenosis sam ked sa ti to paci?
  • 16. augusta 2007 23:03:52 CEST
    Ja nehladam odpoved na otazku preco. Je to kazdeho osobna vec co si oblecie. No ale musim ti napisat ze nemas pravdu z casu na cas sa vyskytnem na nejakej tej metalovej akcii a vidim tam viac zien extravagantnejsie oblecenych aj v latexe ako muzou.
    • 2 posts
    16. augusta 2007 21:41:01 CEST
    to je asi pravda prečo sa tomu bránia a hlavne baby
  • 16. augusta 2007 20:48:48 CEST
    Zaujem by aj bol. Mozno ludom chyba odvaha nieco take nosit.
  • 16. augusta 2007 16:53:52 CEST
    tu nie je zaujem o latex ?
  • 13. augusta 2007 22:12:31 CEST
    I AM EXCITIG - BEAUTIFULL
    • 3 posts
    14. februára 2007 14:58:44 CET
    Mountbatten si dovoluje vsecky ujetaky, uchylaky, priznivce fetish clothing a jinou zvířenu pozvat na velkou fetish party, ktera bude 20.dubna v klubu Prosek.

Blizsi info na http://fetish.darkclub.cz
  • 11. augusta 2005 20:14:14 CEST
    Hm , to mate na seba stastie. Tak prajem, uzite si to.
  • 11. augusta 2005 17:46:48 CEST
    ahojky kluci ja jsem holka a hrozne rada nosim latex na svem tele cim vyc tim lip porad se nemuzu nabazit novych vjecicek na sebe porad bych jich chtela mit cim dal tim vyc mam vyhodu muj pritel to taky zboznuje ale zezacatku naseho vstahu jsme si to tajily navzajem a potom u naseho prvniho navstiveni sex shopu jsme si to vyrikaly a no proste bylo to neco vjedet to ze se to liby i nekomu jinemu nez jsem ja ted objednavame kazdy mnesic pres internet porad nove oblecky.je to nadherna druha kuze ale hladsi .
  • 7. augusta 2005 22:41:33 CEST
    Hm, problem je ten, ze babam sa do latexu nechce, a mam taky dojem , ze ani do sexi pradielka. Ved aj tak mi ho vyzlecies. Kto so mnou suhlasi....
  • 7. augusta 2005 21:39:08 CEST
    normalnej trosku chlipnej,sa to paci,aspon podla mojej
    • 2 posts
    28. júla 2005 22:19:25 CEST
    Najprv sa stazujes ze nepoznas vela ludi s podobnou zalubou a potom priznas ze ti ide len o partnerku. Ked hladas len to druhe nemozes predsa tvrdit to prve.
  • 28. júla 2005 13:35:28 CEST
    hladam ale najst zenu,dievca s takou zalubou je fakt narocne.
    • 2 posts
    28. júla 2005 7:34:07 CEST
    a hladal si tych ludi alebo sa len stazujes ze nie su?
  • 27. júla 2005 12:48:20 CEST
    Ja zbožňujem LATEX, GUMU, KOŽU . . . Mam latex trenky s anal kolikom a rukavice. Nemam dobre skusenosti s objednavanim ledo vždy to trvalo mesiac kym to dodali. A škoda že nas je malo a veˇˇla ľudi to aj láka ale boja sa to priznať. Majte sa. Pekny deň vam prajem všetkym.
  • 26. júla 2005 21:54:57 CEST
    mám rád latex...co miluji latex, jeho vůni atd. Ceny jsou vysoké v ˇČechách preferuji www. latexfashion.cz, skvělé ceny, dobrí a přátelští lidé, věci znalí...co dodat. "Jedu" v tom dlouho a za tu dobu mám mraky zkušeností, jak nosit, netrhat (stalo se a myslím, že nejsem sám) a hlavně si to užít...
  • 15. júna 2005 18:50:44 CEST
    zeny:

http://www.blackdream.hu/catalog/index.php?cPath=94&language=cz

i muzi:

http://www.blackdream.hu/catalog/index.php?cPath=95&language=cz
  • 8. mája 2005 11:19:02 CEST
    ja mam skusenosti so latexxx.pl, pancuchy su fajn, latexstyle= triko, rukavice a maska OK, bermudy mam lepene, a teraz mi z howcool.com prisli aj boty, paaaani to je bomba. Nebol problem s dodavkou /termin na cas /, ale platba vopred trocha znervoznuje. Dobierka je asi kompromis, ale nevies stale co je v baliku. Doveruj,ale...... . Ja som spokojny.
  • 7. mája 2005 23:35:33 CEST
    nic proti latexstyle, ale napr. mhsexshop.com ma podla mna lepsie ceny, i ked teda svojim zameranim je skor na bdsm, ale ma niektore velmi pekne kusy spodneho pradla, ktore nik iny nema...
    ak uz niekto od nich kupoval, tak napiste, zatial som s nimi este nemal tu cest, ale chcel by som si u nich rozsirit satnik...
  • 7. mája 2005 22:56:27 CEST
    Uplne suhlasim so sentinelom. Cenu reklamy si urcite zapocitaju do tovaru.A tiez suhlasim ze udrzbu nemozno zanedbat. Pri surfovani som na strankach LATEXXX.pl nasiel , ze Ti oblecenie urobia na mieru. Cena je sice taka aka je, ale... Super, no konecne. Aj týto LATEXSTYLE.sk ti vyhotovia na mieru a dokonce teraz na niektory tovar maju zlavu. A ozaj, v Cechach bude 14.5.05 fetish party pri Brne. Mohol by aj na Slovensku niekto zorganizovat nieco take.
  • 7. mája 2005 22:54:16 CEST
    Uplne suhlasim so sentinelom. Cenu reklamy si urcite zapocitaju do tovaru.A tiez suhlasim ze udrzbu nemozno zanedbat. Pri surfovani som na strankach LATEXXX.pl nasiel , ze Ti oblecenie urobia na mieru. Cena je sice taka aka je, ale... Super, no konecne. Aj týto LATEXSTYLE.sk ti vyhotovia na mieru a dokonce teraz na niektory tovar maju zlavu. A ozaj, v Cechach bude 14.5.05 fetish party pri Brne. Mohol by aj na Slovensku niekto zorganizovat nieco take.
  • 7. mája 2005 20:26:52 CEST
    peniaze na latex sa daju zohnat pracou alebo brigadou...
    ale je aj potreba hladat obchodiky, pretoze byva pravidlom, tie co maju najviac reklamy, maju aj najvyssie ceny. rozdiely su niekedy aj par tisic na tom istom kuse odevu. a potom na cistenie treba pouzivat kvalitne prostriedky, aby sa latex krasne leskol a vonal... a aby Ti hlavne dlho vydrzal a nepotrhal pri obliekani..