Forums » Nekategorizováno

Profi DOMINA?

• 3. júla 2006 23:27:36 CEST
    Dobrý den všem kteří se zapojítea přispějete svým názorem..Jaká tedy mohou být ryzika?....
    • 13 posts
    15. júla 2006 18:50:19 CEST
    1.)čo sa pohlavných chorob ako takých týka, bol by som opatrný, tzn. pokial vám niekto koho nakazíte preukáže umysel, tzn vy ste o pohlavnej chorobe vedel ( nech ide o čokolvek ) može to skončiť aj odnatím slobody ( vašim ) takže ochrana je tu namieste, výber je na vás a to nevravím o tom, že vaše osobné udaje ( meno, priezvisko, rodné číslo, adresa ... ) svietia v registry verejného zdravotníctva, kedže lekár je povinný každý prípad nahlásiť.

2.) ak si niekto nie je istý čistotou použitých nástrojov a prišlo ku poraneniu kože, je rozumné si v lekárni zaobstarať kožnú antibakterialnu masť, ktorú získate aj bez predpisu príslušným lekárom, liečeniu a zotaveniu však výrazne napomože, ak máte po svojom boku niekoho, kto pohladí o pofúka vašu ubolenú dušu ale najme rozpálený zadoček
    • 2 posts
    14. júla 2006 11:33:21 CEST
    Su profi dominy a su prostitutky s rákoskou (držiac v ruke jazdecký bičík). Tieto dve skupiny nemožeš dosť dobre zameňovať. Keď si vyberieš prostitutku ktora ti niečim čo nevie ani spravne pomenovať napláca na zadok a potom ma s tebou sex tak sú riziká ako u prostitutiek. Keď si vyberieš Dominu tak s tebou sex nema a nemožeš dostať pohlavne prenosnú chorobu ale za to keď ťa správne neodhadne može ti priveľmi rozsekať zadok a ty to neustojíš alebo može mať nie celkom čisté nástroje a zaviesť ti do rozssekaného zadku nejakú infekciou (toto druhé platí aj pre prostituky). Žial ale nástroje nie je možné už z ich podstaty mať sterilné ale na druhej strane ešte som o takomto prípade nepočula a neverím, že by sa to ku mne nedonieslo keby sa to v Čechách stalo.
  • 13. júla 2006 23:00:38 CEST
    Profi domina (ako tu uz bolo podotknute) neprovozuje sex. Pretoze preco by aj mala mat sex s otrokom. nedovoli mu dotknut sa nicoho ineho nez maximatne tak jej topanok takze fakt ide o vyber...
  • 13. júla 2006 22:48:39 CEST
    Když ale bude domina provozovat i orál ze strany suba, tak přenosnost nemocí je přece nezadržitelná. Nebo se pletu? Jinak díky všem za názory
  • 10. júla 2006 10:54:23 CEST
    nenufer ma pravdu, najvacsie riziko je to ze otrok bude zneuzity. to sa sice stava casto aj ked nejde o profesionalov, ale da sa predpokladat ze ked uz si to nejaka zenska (v pripade velkej rarity chlap) vyberie karieru dominy, kompletne cely zivot sa jej toci okolo sm, ma svoje jasne predstavy a je si absolutne ista sama sebou v tom co robi a preto urcite nebude mat ani zabrany ani vycitky. To uz je potom cisto na profesionalite dominy, ci je egocentricka a ide jej len o svoju sadisticku rozkos za ktoru este aj zhrabne tazke kese, alebo jej ide o SSC a o rovnovahu a je schopna najst harmoniu medzi tym co che ona a tym co chce jej zakaznik. V podstate je to rovnaky princip ako u ktorejkolvek inej platenej sluzby ci uz je to klampiar alebo reklamna agentura, musite najst niekoho kto je proste dobry a nejst zufalo za prvym inzeratom.
    • 2 posts
    9. júla 2006 22:00:14 CEST
    Ono to ze sa nakazis nejakou pohlavnou chorobou od profi mi pride ako to najmenej pravdepodobne a v podstate aj najmenej problematicke riziko. Pokail nejde o nieco neliecitelne samozrejme. V pripade ale ze ty chce sod dominy aby ta znehybnila a ona miesto toho na tebe vyskusa vsetky placacie nastroje ktore ma v studiu tak sa jej nepodakujes a odnesies si okrem boelsti na zadku aj bolest v srdci a ta mi pripada ovela horsia ako ta prva. Zadoks a zahoji (skor ci neskor) pokial ti ho nahodou aj skutocne zrasuje ale skusenost ako si sa odovzdal niekomu do ruk a on to prach sproste zneuzil sa prekonava ovela tazsie.
  • 5. júla 2006 14:39:59 CEST
    Rizik je plno,,, 1. neznalost osoby
    2. jiná potřeba praktik
    3. neznalost prostředí kam jdeš
    4. možnost zmrzačení,
    5. nemoci
    6... raději déle hledej
  • 4. júla 2006 22:08:56 CEST
    Ryzika nejsou žádná, protože opravdová profi Domina nemá nikdy sex s otrokem !!!
    • 2 posts
    4. júla 2006 0:42:11 CEST
    Zly vyber, hlavne u neznamej osoby a nesplnenie poziadaviek