Forums » Nekategorizováno

Otrocka zmluva

• 2 posts
    3. júna 2006 20:40:51 CEST
    Neviem panovia ale myslim ze to privelmi riesite. Kazdy vztah je iny a tvrdit ze ked to nema urcite nalezitosti tak to nie je plnohodnotny vztah mi pripada minimalne zvlastne.
    To je ako keby ste povedali že kto nie je fetišista na dámske nohy nemože byť otrokom.
  • 2. júna 2006 0:47:24 CEST
    S tím úplně souhlasím. Pokud se někdo chce prezentovat tak, že se chce stát "majetkem své Paní" ,ale představuje si to jako zajímavý sexuální zážitek, je to úplně o ničem! Buď se budu prezentovat jako sexuální labužník omrzelý konvenčním sexem, nebo jako potencionální otrok ,a potom se mi taky může stát, že se jím prostě stanu. A jestli je to pomocí kompromitující otrocké smlouvy, pásu cudnosti, věznění, cejchování,registrace..-tak to je to, na čem se zpočátku můžeme jako svobodný lidi domluvit, ale pak by jsme to měli dodržovat!!
  • 1. júna 2006 20:50:38 CEST
    Kompromitující smlouva je, z mého pohledu, v naprostém rozporu s kvalitním, odpovědným SM vztahem.
  • 1. júna 2006 13:18:50 CEST
    A co treba sepsat takovy opravdovy upis,ktery se da ze strany dominy doopravdy vyuzit v pripade otrokovi neposlusnosti.Zavani to vsak uz opravdovosti a ma to od hry daleko a ver,ze potom si subik dukladne rozmysli,zdali je schopen neco takoveho podepsat.Je to ovsem uz o vydirani subika,ale je to mnohem efektivnejsi,nez podepsat nejaky blabol ve smyslu,budu vernym otrokem atd.
  • 1. júna 2006 0:55:33 CEST
    Mohl by ses prosímtě zmínit konkrétněji o některých "rafinovanějších" způsobech zajištění otroka , jak o tom zasvěceně píšeš ?
  • 31. mája 2006 11:23:10 CEST
    Otrocka smlouva je jen dalsi divadelni pomucka,nic vic.Je uplne neplatna.Je to uplne o nicem.Ale kdo si potrpi na divadelni scenky,tak fantazii se v tomto pripade meze nekladou.
  • 31. mája 2006 1:13:40 CEST
    Otrocká smlouva rozhodně není hloupost. Podle mého názoru, každá pomůcka zajišťující, nebo napomáhající zajišťění dominantního postavení je užitečná. Dobře formulovaná a popřípadě kompromitující smlouva je dobrým základem pro založení kvalitního, odpovědného SM vztahu. Bylo by totiž dost smutné, kdyby se Domina jako odpovědi na svůj rozkaz dočkala např. odpovědi: di do prdele krávo, dneska na tebe nemám náladu!!
  • 28. mája 2006 16:18:32 CEST
    Tak v tomto s tebou uplne suhlasim,zeny su ovela prefikanejsie ako muzi a ked nieco chcu tak to aj dosiahnu.
  • 28. mája 2006 15:18:50 CEST
    Otrocka smlouva je uplna hloupost,chce li si zena zajistit otroka,udela to mnohem rafinovaneji.
  • 28. mája 2006 13:48:53 CEST
    Z mojej strany je zmluva o otroctve uplne zbytocna lebo ak sa nieco otrokovy nebude pacit ako sa s nim zaobchadza tak aj keby tu zmluvu podpisal moze kedykolvek odstupit a nik mu v tom nesmie branit lebo ten kto by mu v tom branil by prisiel do rozporu zo zakonom a spachal by tak trestny cin,z me strany vse.
  • 23. marca 2006 9:03:47 CET
    Ja si myslím, že je dobrá s/m pomôcka. Veľmi to ponižuje obeť a to v nej ide. Preto by mala byť čo najobsiahlejšia resp. pestrá na otrokové povinnosti.
  • 23. marca 2006 8:56:26 CET
    napište mi stranku kde by som si pozrel ako ma vypadat otrocka zmluva
    dik
  • 22. marca 2006 19:54:22 CET
    Právně je smlouva určitě neplatná, nikdo nemůže být právně otrokem... Nicméně pokud ji oba budou dodržovat nemá to chybu... Ovšem právně vymáhat se samozřejmě nedá...
  • 22. marca 2006 18:37:19 CET
    samozřejmě že souhlas :-))))
    Nejlepší smlouvou je stejně to, co je napsané úplně někde jinde než na kousku papíru ...
  • 21. marca 2006 20:18:01 CET
    Prikláňam sa k názoru madam Liiny. Zostavovanie takejto zmluvy, môže byť súčasťou hry, vymedzením priestoru a gradovaním napätia... Dáva priestor pre fantáziu a rafinovanosť... Šikovná domina pomocou nej dokáže rozohrať diabolskú hru.....
  • 21. marca 2006 18:30:18 CET
    Souhlas
  • 21. marca 2006 0:51:47 CET
    nesouhlas!!!
  • 19. marca 2006 1:11:22 CET
    plny suhlas, pekny nazor
  • 24. mája 2005 8:44:18 CEST
    Já osobně bych smlouvu nikdy nebrala nijak jinak, než jako erotickou pomůcku dočasné platnosti.
    Mavíc myslím, že taková smlouva může být jen rámcová.. Pokud by rámcová nebyla, nedala by se dodržovat, to by bylo vyjímek a výjímek z vyjímek.... Ale může být zajímavé ji sepsat a podepsat na dobu určitou - třeba na víkend, kdy jsou dítka u babičky... a prožít si víkend jako jednu velkou scénku...
    Problém ale vidím trochu někde jinde.. Nyslím, že je velmi důležité, aby v případě, kdy se partneři rozhodnou takovou smlouvu podepsat (dlouhodobou, ale i krátkodobější), měli oba jasno, jak ji vnímá partner. Protože pokud by ji jeden vnímal jako pouhou erotickou pomůcku a druhý jako skutečně závazný dokument, který je sice právně nevymahatelný, ale znamená pro něj "skutečný" závazek a klade jej třeba na stejnou úroveň jako uzavření manželství, je zaděláno na problémy.
  • 24. apríla 2005 12:08:45 CEST
    skus pozrieť na stranku www.bdsmklub.euweb.cz a v časti návody sú dotazníky aj zmluva. Myslím, že je to dobrá vec, ktorá prispieva k bezpečnosti. Ak totiž niečo podpíšeme, snažíme sa to dodržať.
    • 2 posts
    17. februára 2005 19:50:56 CET
    ak si dobre spominam tak cosi podobne mal na strankach Asdareel - www.cernaluna.cz