Jarmilce jsi psal že se umíš bavit i normálně.
Četla jsem Tvé příspěvky a skutečně se umíš bavit i rozumně.
Je jen velká škoda že těch rozumných příspěvků je o proti těm "dětinským" poměrně málo.
Proč?
Je to škoda, zbytečně si kazíš reputaci.Občas dokáže být dětinský každý člověk, ale pokud tato vlastnost předčí ty ostatní, pak už to nelze brát s humorem.
Neříkej, že by Tě netěšilo kdyby Tě lidé začali brát jako sobě rovného?
mne je jedno čo o mne píšu, ja som už raz taký detinský a v tom si už nepomôžem ale viem sa aj normálne správať ako každý dospelí a uvedomelí človek, aspoň že ma ty chápeš a za to som ti povďačný
nasli sme novu BDSM praktiku. Obete su mucene neustalym vypisovanim sprostosti na forum ktore by ich inak aj celkom zaujimalo ale stalo sa z toho utocisko jedneho infantylneho magora
Je to až k neuvěření,že se MILOS 10.je schopen zaregistrovat i pod dalším nickem MILOSKOBUBACIK jen proto aby si tu zaprděl .Hold komu není z hůry dáno......
Ale ja s tebou v tomto uplne suhlasim a tak som to aj napisal ze co sa paci dvom je v poriadku. Ked napises ze tebe je to proti srsti je to v poriadku ale ked napises ze je to nevhodne tak to sa mi nezda v poriadku ale ak napises ze pre teb anevhodne opat OK. Jasne ze vsetko je o dohode dvoch ludi. A kazdemu sa paci nieco ine.
V tom smradu prdů :-))) jsem zabrousil až k tvému dřívějšímu příspěvku. proč by se nemělo posuzovat co je vhodné a co ne? BDSN vztahy jsou založeny především na dialogu a následném konsensu partnerů, takže ve světle dohod mohou být nějaké praktiky, byť v prostředí SM nevhodné. Pro někoho je opravdu prd (bez kaviáru) nevhodný a nepřijatelný a to přesto, že si hraje s kaviárem.