11. apríla 2008 9:50:26 CEST
Otvoril si dost citlivu temu. Tato akcia bola v dost velkej casti komunity bdsm vnimana negativne ,a aj vztah niektorych ludi ku mne sa po nej,resp.aj pred nou stal slusne povedane ,,rezervovanejsi".
To na veci nic nemeni, ze sa mi podarila nad moje ocakavania-internet neprenasa zapach -tak tu samochvalu citit nebudes.
Teraz nieco k tovojim otazkam: uznavam urcity stupen dobrovolnosti , tak aj trestana osoba musi vediet co sa s nou bude diat , musi s tym suhlasit, aby to nebolo len take bezhlave mlatenie , je dobre ked to ma urcitu pointu, ta tam bola,, pritomnost dalsich osob , robi zo psychologickeho hladiska vyprask este viac rafinovanejsim , krutejsim . Exekuciu som prevadzal len ja , ale po skonceni , so suhlasom dotycnej osoby , dostala zopar ran aj od druhych , ale nebolo to ako forma trestu , bolo to viac menej zo zvedavosti , ze si to chceli skusit. Co ma prekvapilo , a s cim som nejako vopred ,ale asi zbytocne kalkuloval , tak jej miesto na trestnej lavici nechcel zaujat nikto , aj napriek tomu , ze tam bolo zopar masochisticky zameranch muzov, a trestani by boli od takych peknych bab , ze po premeskanej prilezitosti uz o tom mozu len snivat.
To ma utvrdilo , ze opakovat nieco take kde by sa zapojilo viac ludi da akcneho prosecu, nie v ulohe spankera, ale trestaneho , v tejto dobe je nie moc realne. To ze obcas najdes na nete inzeraty , typu ,, chcem posluzit pred vacsou spolocnostou , mozete si robit so mnou co chcete" , tak to su masturbacne predstavy , ktore su od realu vzdialenen na mile.
v Cechach som zaregistroval: aktivitu ayronovho klubu,, uz presli aj od netoveho fantazirovania, k realnym stretnutiam , maju aj stranku , lahko ju najdes na nete, tie podmienky su pre mna dost infatilne- musis pisat nejake poviedky , a citat ich a podobne, dost som to dobre ani nepochopil, a zhruba raz za pol roka sa stretavaju na nejakom vyhodnocovani , a tam nasleduju tresty. tusim ze dostat moze kazdy , ale ci uz kazdy moze tresty udelovat to uz nie som si taky isty.,
dalej z casu na cas , najma na ceskych inzertnych strankach sa objavi komercny inzerat , ze v ten a ten den , bude v tej a tej muciarni na potrestanie ta a ta subinka. tusim je tam mozna aj tvoja aktivna ucast, ale je to len kupovana spankingova aktivita.
zhrnutie: to co by si si asi najviac zelal, aby sa v pravidlenych intervaloch /1-2 krat do mesiaca/ schadzala skupinka spankingovych vyznavacov, a dovolim si povedat ze radsej by si uvital spankingove subinky, to je pekna vec, aj mne by sa pacila, ale je to v polohe utopie.