Forums » Nekategorizováno

BEZ CHLUPŮ

• 11. augusta 2006 0:37:32 CEST
    Nekecám,chci to zvlášť pod latexové oblečení. Nebude to hned, časem k tomu ale určitě dospěju. Nebudu určitě první, komu madam oolí obočí, s řasama na víčkách to ještě musím domyslet. Ale opravdu mám touhu nemít na těle ani chlup. Nemusí to být trvalé jde o pocit a o hrátky.
  • 11. augusta 2006 0:33:18 CEST
    nezbývá než se holita používat pásky na bázi vosku, zatím. S mou madam uvažujeme na určitá místa o laseru a někde použiji jiné metody, podle toho, co kde objevím. Např. cukrová pasta...
    • 2 posts
    10. augusta 2006 16:36:14 CEST
    Nemas celkom pravdu, u starych Slovanov holili otrokom pol hlavy aj s obocim prave preto aby bol jasny ich spolocensky status :-)
    Samozrejme to nebolo trvale ale to pravidelne obnovovali.
  • 10. augusta 2006 12:20:39 CEST
    ze uz trepes.Vies na co sluzia mihalnice?Ak nie, tak sa spytaj niekoho kto vie.Ty si akoze ostrihas mihalnie a oholis obocie?Tak ty budes vyzerat...
  • 10. augusta 2006 11:25:07 CEST
    mňa by zaujimalo ako chceš riešiť odchlpenie celého tela ? predpokladam, že na to nepojdeš len strojčekom a žiletkou

riešenia o ktorých som len počul sú buď na báze vosku - depilácia, elektrická depilácia, alebo použitie lasera
    aj keď tu raz bežala reklama o vodičke po ktorej chlpky opadavaju jedna radosť ale to je asi len reklamný trik