12. mája 2007 23:00:26 CEST
Slované nejsou má parketa :-) ale matně si vzpomínám, že něco podobného platilo i pro Germány a vzhledem k tomu, že mezi těmito skupinami jsou i mnohé religionistické podobnosti, tak předpokládám, že Tvůj popis zacházení s otroky je v tomto ohledu velmi autentický...
V islámském světě je vyholení intimních míst a podpaží povinností ženy, jinak ji muž považuje za nečistou a nemohl by s ní mít sexuální styk. Tato situace vedla např. k tomu, že když skupiny ozbrojenců v Afghánistánu unesly dívky, tak je vždy před znásilněním na některé své základně vyholily... zakořeněné zvyky jim stály za to neznásilňovat hned a počkat a dát si tu práci...
Vyholování intimních oblastí, končetin (ale u mužů i třeba hrudníku a pod.) se stává podle mne nesmyslným módním diktátem, který postihuje stále více lidí i věkových skupin, ti co by před pár lety považovali vyholení za obscénostsi si dnes zvedají žaludek nad těmi, kdo to nepraktikují...
Přiměřené vyholení u ženy se mi líbí, vyholený muž ve mě vyvolává akorát pocit, že mám před sebou trapného buzíka... (nic proti normálním
homosexuálům)...