Forums » Nekategorizováno

• 24. augusta 2006 11:40:15 CEST
    Na rozkaz Madam som si musel vyhonit a zjest vsetko vlastne semeno. Aky mate nazor na papanie? A najdu sa nejake zeny dievcata co by to cheli vidiet?
  • 16. novembra 2006 20:58:02 CET
    patri to k tomu
  • 15. novembra 2006 8:40:58 CET
    niekde si počula
    ono nejde ako tak o chuť ale ide práve o chuť spojenú s daným konkretnym zážitkom, ktorý si dokážeš, trebárs aj podvedome vybaviť pri tej danej chuti alebo voni - ja som zase počul, že láska ide cez žalúdok a vieš čo niečo na tom je
    • 2 posts
    14. novembra 2006 19:52:41 CET
    Ani ja nemam nic proti tomu. Ja osobne som uz skusal (ochutnal) a celkom sranda. taky zvlastny pocit. ale musi to byt ine ked ta to prinuti niekto druhy
  • 26. októbra 2006 21:10:19 CEST
    pocula ze muzske spermie nemaju takmer vobec ziadnu chut tak co Vam na tom tak chuti.
  • 26. októbra 2006 16:42:27 CEST
    Dobry napad s tym vasim zamrznutym semenom, toto vyskusam! Bude si ho mrazit a potom pekne dostane na cmulanie!
  • 25. októbra 2006 14:38:27 CEST
    Myslím si, že je to uplne v pohode. Je to strasne prijemne, ked sa mozem pani spravit na nozky a potom jej ich oblizovat..... ved je to super. ta vona semena a jeho chut.... mňam
  • 25. októbra 2006 11:54:56 CEST
    mne to ani nepride ako d/s hra. moj partner nie je takto zamerany, ale vcelku bez problemov spapka ejakulat z mojich ust, po tom ako sa mi do nich vystrieka, ci ma docista vylize po spolocnom vyvrcholeni, aj ked to nie je pravidelne, ale ked mam na to chut, sa neprieci ...
  • 16. septembra 2006 13:40:00 CEST
    Jediny kto je tu mimo misu si asi iba ti. ja si tiez mislim ze ked musi subik zjest vlasne semeno je to sucast jeho vycviku a BDSM.
  • 13. septembra 2006 9:21:48 CEST
    Vidíš, vieš argumentovať aj slušne...btw. máš pravdu, takže ja padám.
  • 13. septembra 2006 7:51:42 CEST
    V nej??!! No to je součást BDSM, toaletní otroctví a i k semenu je tam blízko. Takže jsem tady správně na rozdíl od tebe.
  • 6. septembra 2006 23:23:14 CEST
    Ja áno, bohužiaľ ty si v nej.
  • 6. septembra 2006 23:02:16 CEST
    nejsi náhodou mimo mísu????
  • 6. septembra 2006 9:02:54 CEST
    Videl som onehdy prírodopisný dok. film.
    Tam pavián (typ opice), sediaci na konári v džungli onanoval a po ejakulácií ejakulát zlízal.
    Komentátor poznamenal : " Ani bielkovina nazmar ".
    Pripadalo mi to vtipné.

Bohužiaľ, vo vašom prípade mi to vtipné nepripadá.

• 5. septembra 2006 23:37:52 CEST
    Tak na to se každý otrok musí jen třást To by byla bomba
  • 3. septembra 2006 19:42:49 CEST
    Však to tady taky nikdo nezpochybňuje, je to součást našich vztahů a máš pravdu, že každý otrok si to obvykle rád dopřeje, aby splnil přání své Paní
  • 3. septembra 2006 14:57:04 CEST
    Myslim si, ze kazdy otrok by mal posluchat vsetky rozkazy na slovo a taktiez vypit svoje semeno.Ponizovat sa od svojem madam je cest jej sluzit a byt oddanym otrokom.

Radovan
  • 30. augusta 2006 20:20:37 CEST
    Jak nutíme ženy? Tady je to snad o tom, že nás ženy nutí, bez toho je to snad blbý, vždyť i tento server je Domina.sk!
    Dělat si to sám a sám si rozkazovat je taky blbý, furt k tomu cosi chybí a to je ten D/S vztah. Být vydán Madam ....
  • 30. augusta 2006 10:21:19 CEST
    DAVEXXX_KE - k tvojmu prispevku mozno len jedna poznamka - cerstve je vzdy len cestve Zohrievana je lepsia iba kapustnica

ivo - suhlas, ked zeny k niecomu nutime, mali by sme to mat najprv sami odskusane
  • 30. augusta 2006 1:35:21 CEST
    Ja ked onanujem tak sa vystriekam do dlane a potom si to olizem!Je to skoda vypustat niekam na plachtu alebo do gumy.Je to dokonca chutnejsie ako vlastny piss!PrAvda tiez zalezi od potravin ake clovek zje pred akciou!
  • 28. augusta 2006 22:30:31 CEST
  • 28. augusta 2006 18:57:29 CEST
    Super je taky, když to otrok musí udělat otrokyňce do pusy, ta to nesmí polknout a otrok to musí zpátky vylízat, ale existují další varianty...
  • 28. augusta 2006 10:32:08 CEST
    ze je to zakladna praktika a ked to pani vyzaduje, je to lahko splnitelne a myslim ze aj mierne ponizujuce jest vlastne semeno, ale som za a docista!Dobre je tiez ked si otrok nastrieka semeno priamo do ust.Lahne si na chrbat a zdvihne nohy a zakloni ich a to tesne pred vystrekom.
  • 27. augusta 2006 17:03:46 CEST
    Sto krát som to chcel vyskúšať.... no je to iné ako by to robila žena mne...pretože žena to robí keď je nadržaná...no pri ejakulácii som v extáze a už totálne kašlem na to, aby som si striekal do úst... proste to radšej "nechám bokom"...rozmýšľal som, že to nastriekam do nejakej uzatvárateľnej malej nádobky (napr. kindervajíčko), dám do mrazničky a potom keď budem nadržaný, tak to ohrejem v teplej vode (uzavreté v nádobke) a je to.... potom sa už medze fantázii nekladú....Už len kúpiť to kindervajce.... ja nejem sladkosti...
    • 6 posts
    26. augusta 2006 7:39:02 CEST
    čoje toto za fórum ??? je to vec psychiky a ako sa v tej reklame hovorí " ked ju miluješ, nie je čo riešiť " .... len toľko
  • 25. augusta 2006 18:54:20 CEST
    nooo, aj ja si myslim ze to patri k beznym praktikam..a povedzme si vazne, vsak je to prijemne a zaroven vzrusujuce mat tvar postriekanu, citit vonu semena a chutnat ho...:)