Forums » Nekategorizováno

trans? submiss?

• 25. augusta 2006 14:20:30 CEST
    Co si myslite o tom, ked chlap ma rad zeny, ale nie ako chlap. Chce mat so zenou vztah ako dve zeny (ale vacsinou pri intimnostiach) a nie bezny vztah muz-zena. Myslite, ze existuju taketo vztahy. A je to normalne. Chcem vediet vase nazory na mna.
  • 28. apríla 2007 10:18:14 CEST
    Ty hormony, to je to poslední, pokud jsi už v tom stadiu, že sáhneš po řádném rozmyšlení po hormonech. Na serverech Transek nebo Tv-ček se to dá vysledovat.
  • 28. apríla 2007 3:56:30 CEST
    no ono by aj slo ale skade pozhanat zenske hormony
    • 2 posts
    18. februára 2007 10:02:56 CET
    ale podla mna treba chodit aj medzi ludi, ono predsa len zaujat len inzeratom nie je prave dva krat jednoduche, ta ponuka je proste prilis velka
  • 18. februára 2007 3:10:28 CET
    urcite su take :-)
  • 17. februára 2007 23:47:12 CET
    Vidim, ze viacej zien by takeho chlapa v zenskom prevedeni chcelo poznat, ale ci to nie je len na internete. V skutocnosti je to uplne ine, lebo ja hladam taku zenu uz strasne dlho aspon na porozpravanie, ale zatial mi ziadna neodpisala...
  • 9. februára 2007 23:07:08 CET
    Ja som si ešte donedávna myslela, že také ženy, ktoré majú radi TVčka neexistujú. Celkom nedávno som však zistila, že to nie je pravda. A teraz tu v tomto diskusnom fóre čítam a utvrdzujem sa, že naozaj si aj TVčko môže nájsť dievča/ženu, ktorej sa to bude páčiť a hlada partnera, ktorý sa cíti ako žena.
  • 10. decembra 2006 19:44:14 CET
    ...normalne ma prekvapilo, ze tak jednoduche tuzby povazujes za neuskutocnitelne... skusil si vobec niekedy partnerku o nieco take poziadat alebo jej to dat najavo? mozno by si bol prekvapeny reakciou... ak ta dokaze akceptovat v podvazkoch, myslim, ze ti ich so spokojnym usmevom aj upravi a zhodnoti, ze prave tieto ti seknu uplne najviac...
  • 9. decembra 2006 23:36:56 CET
    mna pritahuje feminita a tiez by som rada nasla muza, ktory je rad niekedy v zenskom ( TV cko). mily submispiss, ak ma " chlap" rad zeny, ale nie ako chlap, tak chlap asi nebude, a naväcsou pravdepodobnostou transsexualka, alebo niekto, kto v ramci transgender podob este hlada tu svoju.
    ja hladam mileho transvestitu uz dost dlho a marne. Sice po zenach tuzia, co by mali pochopenie, ale obvykle s inou partnerkou po boku.
  • 13. októbra 2006 20:26:19 CEST
    Silu... a? To ma zaujima viac!
  • 13. októbra 2006 7:02:32 CEST
    vašu silu, a..........
  • 12. októbra 2006 19:12:23 CEST
    A co take nam zavidis??
  • 10. októbra 2006 7:08:00 CEST
    Myslím že aj to patrí do erotiky Tužba sa vcítiť do role opačného pohlavia.Ako vám muži závidím.
  • 7. októbra 2006 20:34:17 CEST
    Neboj som fajn, len ma sere to, ze asi nikcy nenajdem taku holku co pochopi ze som vlastne celkom normalny, ibaze ma strasne laka a tuzom po tom mat zenu s ktorou sa spolu budeme spravat a bavit ako zena so zenou v urcitych veciach. Myslim ze taku nikdy nenajdem a to je jedine co ma stve a z toho som zufaly...
  • 5. októbra 2006 23:54:07 CEST
    Mam podobny problem, som 100%heterak no moja sexualna stranka je uplne zvratena. Na verejnosti som uplne normalny chlap, dokonca aj myslienky dokazem kontrolovat. No pravda je taka, ze som posadnuty urcitym typom zien az natolko, ze v sukromi sa im chcem podobat, a tak sa prezliekam za zenu svojich snov, a zaroven po nej tuzim. V mojom pripade je za tym vsetkym riadna davka fetisu, ktory je silnejsi ako vsetko, niekedy ma to aj riadne serie, ale ten pocit pozna asi kazdy."iny". No keby som mal pri sebe zenu, ktora to toleruje, urcite by sa zilo jednoduchsie A ked ze Indiisha je asi jedina, ostava nam bud len hladat, alebo nadalej osamote potichucky odavat sa nerestiam Ale submispiss bud v poho, su horsie, bizarnejsie veci, dolezite je ako sa s tym vyrovnas ty sam..
  • 6. septembra 2006 22:03:51 CEST
    V POHODKE VED UZ PISEME
  • 5. septembra 2006 15:31:12 CEST
    Prepac, nemal som v umysle rozosmutnit ta ... Ale toto sa uz nehodi na forum, skor na SS ...
  • 5. septembra 2006 12:47:09 CEST
    zlato ja nezabudam ,len ini ma opustaju....a tak som sama...uz zas..
  • 5. septembra 2006 9:04:22 CEST
    Ty si mi teda dal :))) Si zo mna urobil prasiatko :) Predpokladam, ze to nebolo umyselne, takze ti je odpustene :)

P.S. Dufam indiisha, ze na nas nezabudnes, ked sa ti Tvoj plan podari zrealizovat, a budes nas aspon ciastocne o svojich uspechoch informovat :)
  • 4. septembra 2006 23:58:15 CEST
    aj ja, aj ja, ...
  • 1. septembra 2006 9:28:14 CEST
    ja tiez..ach
  • 30. augusta 2006 9:39:12 CEST
    ... tuzi kopec muzov. Mozno by ste boli prekvapeni kolki
    • 5 posts
    26. augusta 2006 0:40:50 CEST

Myslim ze taketo vztahy urcite existuju,len otazne je ci to vie ich okolie...normalne? ked je normalne spoluzitie lesbiciek ci gayov preco by nebol normalny vztah zeny a muza? a to ze ON sa neciti ako muz ale zena je kazdeho osobna vec,a zial kym to nevie prijat okolie ale jeho partnerka ano,je to vec len ich dvoch a ostatni do toho nemaju co pchat nos! NIEKTORI transvestiti marne hladaju zenu za partnerku a casto myslim bez ocakavania,pretoze zeny bud snivaju o riadnom chlapovi alebo nenechaju svojim tuzbam volny priebeh...Zial za obdivovatelky tychto sexy zien uvaznenych v muzskych telach su povazovane dominantne zeny,asi aj preto ze niektorych chlapov sice damske cacky vzrusuju ale maju akusi barieru sami sa odhodlat a naplno si uzivat ako zenska a tak sa uspokojovat,potrebuju to rozkazom,....Nechapem preco nemozem mat iny dovod PRECO ma vzrusuju transky.Submisivnu si ani vacsina bude spajat s lesbickami a pod. Nie to nie som,nepoviem ze zeny ma odpudzuju,klamala by som,viem sa s hezkou zenskou pohrat ale inak,nie intimne ale sexualne,ale nie sexom ani SM praktikami,vyzdvihnut vsetko zenske.Mojim snom je aj ked dominatna sice nie som prerobit nejakeho hosanka na zenu ale nie tak obycajne ako to transvetiti robia,chcem sa co najviac priblizit ku vsetkym zenskym crtom,urobit z neho modelku,taku zensku za ktorou sa budu chlapom zbiehat sliny! Neskutocne? Neobycajnych ludi je vela...alebo aspon tych ktori sa vymykaju z normalu,ale len malo tych ktori sa skutocne odhodlaju a maju tu iskru ktora ma vzrusuje,tak snad to zakoncim len tym ze namakany borci nie su pre mna zaujimavy,ak raz nestastnou nahodou skonci moja rozpravka obycajneho chlapa hladat nebudem a nepotrebujem,ja pre mna dolezite aby mal chlap rad sminky,hadriky a ine cacky...
    • 5 posts
    26. augusta 2006 0:35:50 CEST
    kto ma vymazal????????????? ??????! dam to sem este raz
  • 25. augusta 2006 21:43:46 CEST
    Ja sice nie som moc na chlapov, ale myslim, ze je vela zien co by si to chceli vyskusat s chlapom tak ze by bol ako ich lesbicka priatelka a popritom mal stale v sebe kusok chlapa. Pred par rokmi som mala pobny vztah. V sukromi sme boli ako dve zeny a na verejnosti sme sa tvarili ako bezny fadny par. Myslim ze to je neopisatelna skusenost. Chlapi si vedia viac vazit to ked sa im poskytne moznost vyskusat si to ake je byt zenou.. A je to uplne ine ako s klasickym "frajerom" a ine ako so zenou. Ale predsudky mnohym zenam brania vyskusat nepoznane a podla mna robia chybu.