Forums » Nekategorizováno

Hlada sa domina

• 30. augusta 2006 20:21:03 CEST
    To mas pravdu chlapikou co hraju na otrokou je tu vala takisto zien co sa hraju na dominy tiez. Mna tiez casto krat rozculi ked mi blika obalka v okne s nejakymi dvaciatimi spravickami ahoj, dobry vecer madam, Alebo tie takzvane prosbicky. Ale zase na druhej strane som tu spoznala fantastickeho cloveka ktoremu oslovenia nejak nejdu, ale stalo za to mu odpisat.
  • 30. augusta 2006 20:06:51 CEST
    Omlouvám se za blázny typu Milose 10, trochu kazí reputaci a pak i následné zkontaktování mužům, kteří to otroctví berou vážněji a nejsou na zkušené. Samotné profily, popřípadě maily nejsou ale vždy plně vypovídající o obou stranách. Je to vždy na Madam, jak se rozhodne a souhlasím s Dámami, že nejhorší jsou ti zmetci, kteří si myslí, že zrovna to jejich otroctví je středobod světa.
  • 30. augusta 2006 13:04:34 CEST
    Suhlasim s vami oboma.
    Chlapikov, ktori sa hraju na otrokov je tu vela, ale mnohi niesu schopny napisat ani suvislu vetu bez gramatickej chyby. Nehovoriac o tom, ze bez precitania profilu posielaju "standardizovane maily/prosby" kazdej. Najviac ma nastve, ked dostanem niekolkokrat to iste od jedneho...
    Niektori si fakt myslia, ze tu vsetky cakame len na neho
  • 29. augusta 2006 22:56:07 CEST
    nie som taky zly a primitiv ako si myslite o mne,len mam niekedy take chvilky a inac keby ste ma spoznali osobne tak by ste hned zmenili nazor na mna,v realnom zivote sa spravam ako ten najslusnejsi clovek na tejto planete.
  • 29. augusta 2006 22:51:33 CEST
    velmi sa ospravedlnujem vsetkym ktorych som urazil,nie preto ze mam v gatiach to nemam ale to co robim je nedostojne pre 38 rocneho chlapa,najlepsie bude ked sa budem spravat tak ako sa na forach ma a co sa tyka tych domin tak uz som u niektorych bol a mozem povedat ze to stalo za tie peniaze ktore som do toho dal,len to som chcel povedat a nabuduce mozete odo mna cakat len same kladne prispevky do fora a nie len tam,dovi.
  • 29. augusta 2006 20:46:21 CEST
    Proč jsou tady diskuse o totálních pitomcích jako milos10, kteý toho tolik dokázal, že ani nepoznal že je na BDSM foru
  • 29. augusta 2006 18:47:24 CEST
    neviem preco, ale osobne si myslim, ze ked napises normalnu spravu a neotravujes vsetky ktore su online a to tou istou spravou, ale niecim nad cim aspon trocha porozmyslas tak Ti aj odpisu, ale ked sa tu ukazes ako nevychovany a drzy tak preco?? Mne osobne odpise na prvu tak asi 60%. Tak asi to bude skor sravanim Teba!!! a si na stranke na ktorej by si sa mal spravat k zenam slusne!!!!! o tom to je:)
  • 29. augusta 2006 16:33:06 CEST
    a to uz na mnohych forach
  • 29. augusta 2006 10:48:14 CEST
    Neboj, ked k tomu dojde uz nebude hrdinom- ved uvidime co dokaze vydrzat a co tam ma za vtacka.
  • 29. augusta 2006 9:33:46 CEST
    No tu, si zatial dokázal,že si neskonalý primitív !!!!!!
    • 2 posts
    29. augusta 2006 9:02:02 CEST
    take cosi prosim nenavrhuj lebo sa toho este chyti :-)
  • 29. augusta 2006 1:09:02 CEST
    Co si uz dokazal? A komu? A ked si tak sikovny, ako to ze nemozes najst ani dokonca "ubohu" Dominu?
    Myslim, ze by si potreboval poriadny VYPRASK- ak by to bolo mozne -verejny!
  • 29. augusta 2006 0:45:47 CEST
    Tak co plkáš na foru "domina"? Ukájej svoje životní úspěchy na na nejakých budovatelských forech
  • 28. augusta 2006 22:35:53 CEST
    Obaja ste nafukany sovinisti! Chcete Dominu a zaroven nou opovrhujete. Asi velkost vaseho kokoticka je priamo umerna vasmu rozumu a vdelaniu
  • 28. augusta 2006 19:05:42 CEST
    Napiš dalších třeba 50 sms a nedočkáš se zase. První je Madam osobně navštívit a domluvit se s ní. Málokterá domina profikategorie se bude sms neba emaily zaobírat - mají jich poměrně dost. Nejlepší je na inzerát najít nonprofidominu, s těmi to funguje poměrně dobře, ale také tě chtějí aspoň vidět. Tam je to o domluvě. Dominy obvykle nechtějí příliš smskovat, protože raději chtějí akci.
    • 2 posts
    28. augusta 2006 18:50:10 CEST
    ja vidim rozdiel medzi debatou o BDSM a inzeratom
  • 27. augusta 2006 22:34:24 CEST
    co tak Z TT a nie S TT:)))))))))))
    Dominy su narocne aj na pravopis dost o cloveku prezradi:) a osobne ma to vytaca
  • 27. augusta 2006 22:31:09 CEST
    to je fakt slabota, mna pobavia SS typu "Date mi trest Madam" a hned im ho aj dam-ani im neodpisem. Aj ked inak sa snazim pisat lebo je to slusne:)
    Obcas sa tu citim ako Santa ktory cita ziadosti o darceky
    • 2 posts
    27. augusta 2006 17:46:42 CEST
    no ja by som povedala ze specialne tato cast je urcena k diskusiam a nie k inzeratom ale to je mozno uz nad tvoj pochop
  • 27. augusta 2006 7:42:21 CEST
    mne si písal už 2x,ale myslíš,že text:"mám záujem,ozvi sa",niekoho priláka ?A čítaj profily,nie každá hľadá muža,niektoré hľadáme sladkú vagínku !