Forums » Nekategorizováno

Hlada sa domina

• 26. augusta 2006 20:38:22 CEST
    mne si lipa ešte nepisal :o))
  • 13. septembra 2006 7:42:50 CEST
    Kupodivu i pravopis patří k BDSM, pokud chcete opravdu dělat co BDSM obnáší. Submisivové to chápou, Dominantní vyžadují a ostatní....
  • 11. septembra 2006 20:12:28 CEST
    v tomto fore o nicom inom nepisete len o pravopise a neuvedomujete si ze je to BDSM forum
  • 6. septembra 2006 23:19:36 CEST
    Mal by si aj ty hltať Hrabala, kôli zlepšeniu slovnej zásoby, aby si nemusel argumentovať nadávkami.
  • 6. septembra 2006 22:57:25 CEST
    Kupodivu, se do skupiny tupounů hlásí další! Když nevíš o čem je řeč, tak si přečti předchozí anabázi anebo raději mlč.
  • 6. septembra 2006 22:50:37 CEST
    Vyjadruj sa slušne kámo, niesi v krčme.

Okrem toho tá tvoja "seriozní diskuse" sa zvrhla na analízu pravopisu.
  • 6. septembra 2006 22:40:17 CEST
    Proč mám dojem, že seriozní diskusi vždy pojebe jeden a ten samej idiot???
  • 6. septembra 2006 21:40:56 CEST
    ked sa nyekto nexe naucyt pravopys tak ako ja je to jeho vec a nyk mu nema do toho co kecat,z pozdravom mylos...hehehe
  • 6. septembra 2006 14:34:35 CEST
    To mas pravdu hlavne ked ma nastavenu anglicku klavesnicu tak ako napr. ja.
  • 6. septembra 2006 13:56:49 CEST
    Na tento typ humoru musí mať dotyčný tzv. zmysel.
  • 6. septembra 2006 13:24:56 CEST
    Si vtipný ako vždy.
  • 6. septembra 2006 8:00:54 CEST
    Nezviknem sa velmi zapajat do dyskuzie,ale teraz k teme:pravopis.
    Som tiez toho nazoru ako tvrdia do myni, ze by mal jeden človek ovládať azpoň zakladne prvky právo pissu a gramatyky.

Je neslušné, ba priam grobiantské osloviť pýsomne hocikoho bez dodržania základných prvkov témy tohto fóra.

Pš.
    Ak má niekto záujem, doučím právo i piss.

• 4. septembra 2006 11:57:35 CEST
    Jasne, ze nejde len o pravopis a formu. Dolezity je obsah, ale neverili by ste ako niekto dokaze aj pekny obsah znechutit sposobom vyjadrovania, nehovoriac o chybach.
  • 3. septembra 2006 11:13:36 CEST
    V jednom období jsem náruživě hltal Bohumila Hrabala. Dokonce mám i pivní tácek od Zlatého Tygra s jeho podpisem, vlastnoručně uloveným, ač jsem věděl, že podobné žádosti nezřídka a nevybíravě odmítá.

Ale k tématu: Znáte jeho novelku "Taneční hodiny pro starší a pokročilé" ? Ta je napsaná celá jednou větou. Tečka je tam jedna. Úplně na konci. Teď neřeknu, kolik to má stran (někomu jsem to zase půjčil), ale pár ano.

Ale jinak s Vámi souhlasím, používání těch skvělých elektronických věciček naše jazyky nerozvíjí právě šťastným směrem.
  • 3. septembra 2006 11:05:49 CEST
    Myslím, že pravopisné chyby toho opravdu prozradí dost. Jak píše KAZOUH, stane se, že člověk nějakou udělá, protože se snaží napsat to rychle. Pak je ale zase vidět, že si to po sobě ani nepřečet, což bych u psaní, kterým se někoho snažím získat, asi měl. (Mám na mysli dopisy Paním, které se snažím přesvědčit, že moje existence stojí za povšimnutí.) Ale dobře, budiž, jenže z toho plynou "jen" ty chyby typu zapomenuté čárky, špatného ý nebo í nebo nešťastně skloňovaného "mě". Ale jsou i chyby, které nejsou následkem rychlého psaní, jako je například "aby jste", "je to o tom" (... pokud se nejedná o rozbor básně ;) , u kterých si třeba já řeknu: Ale, ale...

Omlouvám se slovenským přátelům, že nejsem schopen uvést příklady i v jejich jazyce :)
    • 1 posts
    3. septembra 2006 1:24:13 CEST
    Tak díky ti za ten kontakt. Hneď vidieť že si presne taký ako píšeš v profile: INTELIGENTNÝ! Veď si Ninja, vlastne Turtles. A ešte k tomu tridsiatytretí.
  • 2. septembra 2006 19:17:19 CEST
    k comu je to dobre,stava sa ze niekomu rupnu nervy a potom to takto dopadne.
  • 2. septembra 2006 8:52:36 CEST
    • 0 posts
    2. septembra 2006 3:40:08 CEST
    ty jsi snad telepat...je diskuse o tupých primitivech a ty přispěcháš na pomoc jako živoucí příklad....
    • 1 posts
    1. septembra 2006 22:33:40 CEST
    Ahojky! Lidičky nepoznáte dominu madam Janu? Chcel by som na ňu akýkoľvek kontakt. Je češka. A je skvelá. Aspoň vo filmoch určite. Ale Jany sú dve. Bruneta a blondýna. Hľadám blondýnu!!!!!
  • 1. septembra 2006 22:11:50 CEST
    Ale jo, chyba se udělá, ale jistou
    formu by to mít mělo, slušné oslovení, krátká zpráva, poděkování, podpis. Jde především o formu.
  • 1. septembra 2006 18:59:00 CEST
    Je pravdou ze clovek ktory napr. oslovenie hodi plne preklepou, tak to je ozaj pravda nedal si na tom zalezat a pisal to bezhlavo. Lenze zase nie kazdy je expert na pravopis, myslym tym co sa tyka napr. Y,I a tak. No a nemyslim ze by colovek mal byt sudeny za to aky ma pravopis a za to kolko gramatickych chyb spravi.
  • 1. septembra 2006 7:47:50 CEST
    Přesně:)) Pokud mi někdo cizí napíše v takovém poníženém a servilním duchu, mám pocit, že nemluví ke mně, ale ke svému reprodukčnímu orgánu:) Takže mne podstatně lépe naladí běžná společenská zdvořilost, přičemž vykání či tykání nepřisuzuji valný význam. Vím, že velká část subíků vyká dominám automaticky, někteří i subinkám.. takže tohle nerozlišuji. Ale všímám si pravopisu, všímám si skladby věty a celkově vyjadřování. A sleduji, nakolik všímavý je i ten, kdo mi píše - pokud mi někdo sdělí, že odepisuje na můj inzerát, já žádný nepodávala a celé to znamená, že ten nešťastník nečiní rozdílu mezi inzerátem a profilem, rozhodně nemůže čekat nějakou konverzaci.. Na slušné a alespoň trochu inteligentní vzkazy odpovídám.
  • 1. septembra 2006 0:21:07 CEST
    Máte pravdu Madam,
    já se taky snažím používat správný pravopis, protože ten opravdu o člověku vypoví hodně. Ale mnohdy, právě v elektronické podobě, chce člověk rychle něco napsat a nehledí už na pravopis natož na čárky a tečky. A to nemluvím o mobilech. Naše čeština se sms zprávách změnila v různé symboly, zkratky a smajlíky.
    Zase na druhou stranu, při komunikaci s Madam, by si měl otrok udělat dostatek času, aby to po sobě překontroloval. A já osobně se snažím psát své Madam i smsky řádně česky i s řádným oslovením a závěrečnou rozlučkou.
    Beru to jako běžnou věc, k Madam se chovám slušně, protože si jí samozřejmě vážím, na tom je vlastně založen náš vztah. Já jsem otrok, Ona je Madam. Tak jsme si to stvrdili i ve smlouvě. My oba jsme tak založení a připadá nám to správné a svým způsobem i vzrušující
    • 3 posts
    31. augusta 2006 21:49:52 CEST
    Mám na přítomné dominy jednu otázku - co je vám milejší v prvním dopise (mailu) - ponížené vykání, nebo rozumné zdvořilé oslovení? Mě totiž připadá, že vykání a podle mě až přehnaná úcta či servilnost má smysl jen při hře. Neposoudím to z pohledu někoho jiného, já jsem na to asi málo subík :-)
  • 31. augusta 2006 15:34:00 CEST
    Ano, samozrejme papier znesie vsetko a nemusi to vypovedat pravdu o cloveku, ale tazko v tej zaplave SS natrafit na spravneho cloveka, ktory napise pol vety.

Dalsiu kategoriu tvoria pravdepodobne uplny zaciatocnici, ktory slubuju, ze urobia "vsetko". Viem, ze to maju tazke, ale najprv by sa mali trochu vyprofilovat...

Dalsia tema, ktora ale asi nepatri do tohto fora a ani na tuto stranku je fakt, ze elektronicka komunikacia uplne "zhovadila" sposoby pisania (napr. nepouzivanie velkych pismen, bodiek na konci vety, ...) a aj sposoby vyjadrovania. Alebo uz len ja som taka staromodna perverzka:)?