4. septembra 2006 21:52:54 CEST
Nemyslím si, že je příliš otroků. Ti, co tady a jinde se cpou do diskuzí, zahltily seznamky inzeráty, zaplnili mailové schránky domin, překypují servilností, slibují nemožné s dodatkem, že chtějí poznat nepoznané, z velké většiny nejsou otroci, ač se tak prezentují. Podlehli jen módě, někde se o tom dočetli a chtějí to jen vyzkoušet. Jsou to však jednorázové akce z jejich strany. Upozorňuji, že mluvím o D/s vztahu na úrovni sexuální roviny. Přesto jsou mezi námi otroci, kteří to k životu nutně potřebují, je to pro ně sexuální a částečná životní náplň. Cítí a žijí tak, a normálně jsou zaměstnaní a mají své koníčky, ale do jejich volna jim už zasahuje jejich Madam. Tito otroci, kteří svoji Madam ještě nemají , často díky výše uvedeným servilům a hokuspokustónům, mají potíže najít si svoji Top dámu. Potřebují stálou partnerku, jednak aby se poznali a pak mohli zapojit svou fantazii a někdy i posouvat hranice, které by normálně třeba nepřekročili. Hodně otroků, hledá náhradu u Profidomin, ale vzhledem k omezenému času, finanční náročnosti a především zaneprázdněností dam, málokdy dojde k naplnění otrokových vášní. Takže pánové pak dlouho a těžko hledají přes různá diskuzní fora a především přes inzeráty Madam, se kterými by mohli žít v jistém souladu nastálo.
Mluvím o vlastní zkušenosti. Byl jsem u několika profidomin a vždy to splnilo to, co jsem od nich očekával, ale nic navíc, líbilo se mi to, ale jít jsem tam mohl, až jsem našetřil. Po letech jsem si našel skutečnou neprofesionální dominu. Dostal jsem od ní to co my žádná profidomina nemůže dát ( většinou plní to, co jim na pohovoru o sobě prozradím), jsme dohodnuti, máme i otrockou smlouvu a myslím, že oba nás to nějak uspokojuje ( a já neplním přání svá ale přání Madam, nikdy nevím, co mne čeká). Já jsem tak prožil věci pro mne doposud nemyslitelné a s nadšením jsem to prožíval, i když došlo třeba k drobným oděrkám a někdy jsem musel překousnout bolest. Ale byla a je to bomba, aspoň pro mne. A to máme i nějaké plány do budoucna.