Forums » Nekategorizováno

• 3. septembra 2006 15:41:42 CEST
    Viete, ze casto si ludia myslia , ze ide iba o sexualnu aktivitu?
    Zaroven si myslim, ze D/s vztahy bez skutocneho sexu su blbosti. Alebo som v omyle?!
  • 5. novembra 2006 18:18:43 CET
    prosímtě nelítej po montážích a to cos tu prezentoval vydej knižně já bych si to koupil .ne ale doopravdy myslím,žes to perfektně vystihl
  • 4. novembra 2006 15:46:32 CET
    konecne forum na tejto stranke kde si citam rozumne a zmysluplne prispevky...:) biped, Kazouh, vystihli ste podstatu.
  • 28. septembra 2006 22:49:24 CEST
    NO teraz prezmenu mal problemy niekto iny.
  • 28. septembra 2006 19:36:22 CEST
    Je mi líto, že jsi mne postrádal, ale tento server měl problémy, moje internetové připojení taky i když technického rázu a navrch jsem lítal po montážích. Takže až teď mohu říct: Jsem tu!
  • 16. septembra 2006 21:23:14 CEST
    Nejak ta tu nebolo bol si niekde na dovolenke?
  • 13. septembra 2006 7:47:49 CEST
    Já vím ( starec), jen jsen si dělal legraci, však tam byl smajlík!
  • 8. septembra 2006 19:53:21 CEST
    No ja som si napisal svoj nazor a tesi ma ze tu je este niekto kto ma podobny alebo sa ten moj s jeho nazorom zhoduje.
  • 7. septembra 2006 23:34:28 CEST
    ...prepáč,trošku som ti skomolila nick....
  • 7. septembra 2006 23:31:27 CEST
    ...podľa mňa ste vystihli podstatu...
  • 7. septembra 2006 19:49:46 CEST
    To sa len tak hovori myslim to "starec". Nasiel som tu jednu zaujimavo podanu myslienku Ani ziarovka nesvieti ak do nej neprudi + a -. Takze tak.
  • 6. septembra 2006 22:52:39 CEST
    Zase tak starej nejsem, kemo! Ale teď vážně. Skutečná domina, je ta dáma, co se záměrně chová nadřazeně k mužům nebo i ženám a bavíme se o sexuální rovině a o oblasti BDSM. Dominantní stěkání manželky do toho raději netahejme, pokud to nevychází ze sexuálních manželských vztahů. Barvy dominance jsou různé, tak jako různé libůstky a fantazijní hrátky a především různé zaměření ( footfetish, nylon, spanking atd). Teď možná vyvalím něco, co se nebude dámám líbit. Skutečnou dominu si dotváří subík sám, tím jak se k své Dámě chová a co je ochoten podstoupit.
  • 6. septembra 2006 21:08:54 CEST
    Velmi dobry prispevok starec.
    ALL: Rad by som sa opytal co si pod tym pojmom skutocna domina predstavujete. Podla mojho nazoru ziaden clovek nieje absolutne dominantny ale skor sa jedna iba o ciastocnu zalezitost zatazenu na urcite situacie atd.
  • 5. septembra 2006 21:41:23 CEST
    ...súhlasím s tebou...
  • 4. septembra 2006 21:52:54 CEST
    Nemyslím si, že je příliš otroků. Ti, co tady a jinde se cpou do diskuzí, zahltily seznamky inzeráty, zaplnili mailové schránky domin, překypují servilností, slibují nemožné s dodatkem, že chtějí poznat nepoznané, z velké většiny nejsou otroci, ač se tak prezentují. Podlehli jen módě, někde se o tom dočetli a chtějí to jen vyzkoušet. Jsou to však jednorázové akce z jejich strany. Upozorňuji, že mluvím o D/s vztahu na úrovni sexuální roviny. Přesto jsou mezi námi otroci, kteří to k životu nutně potřebují, je to pro ně sexuální a částečná životní náplň. Cítí a žijí tak, a normálně jsou zaměstnaní a mají své koníčky, ale do jejich volna jim už zasahuje jejich Madam. Tito otroci, kteří svoji Madam ještě nemají , často díky výše uvedeným servilům a hokuspokustónům, mají potíže najít si svoji Top dámu. Potřebují stálou partnerku, jednak aby se poznali a pak mohli zapojit svou fantazii a někdy i posouvat hranice, které by normálně třeba nepřekročili. Hodně otroků, hledá náhradu u Profidomin, ale vzhledem k omezenému času, finanční náročnosti a především zaneprázdněností dam, málokdy dojde k naplnění otrokových vášní. Takže pánové pak dlouho a těžko hledají přes různá diskuzní fora a především přes inzeráty Madam, se kterými by mohli žít v jistém souladu nastálo.
    Mluvím o vlastní zkušenosti. Byl jsem u několika profidomin a vždy to splnilo to, co jsem od nich očekával, ale nic navíc, líbilo se mi to, ale jít jsem tam mohl, až jsem našetřil. Po letech jsem si našel skutečnou neprofesionální dominu. Dostal jsem od ní to co my žádná profidomina nemůže dát ( většinou plní to, co jim na pohovoru o sobě prozradím), jsme dohodnuti, máme i otrockou smlouvu a myslím, že oba nás to nějak uspokojuje ( a já neplním přání svá ale přání Madam, nikdy nevím, co mne čeká). Já jsem tak prožil věci pro mne doposud nemyslitelné a s nadšením jsem to prožíval, i když došlo třeba k drobným oděrkám a někdy jsem musel překousnout bolest. Ale byla a je to bomba, aspoň pro mne. A to máme i nějaké plány do budoucna.
  • 4. septembra 2006 16:29:29 CEST
    Suhlasim s Vami, aj otroci by mali mat svoju hrdst, mali vediet co ponukaju atd.
    Cele to je asi sposobene aj tym, ze ich je velmi vela a len malo zien. Mozno by pomohlo keby bola nejaka osveta medzi zenami

Inak ta basnicka na ds-life je dobra
  • 4. septembra 2006 13:52:49 CEST
    Arogantní chování některých dominantních jedinců a příliš servilní jednání některých submisivů je nešvar, na který se už mnohokrát poukazovalo, ale který se asi nikdy nepodaří vymýtit. Ale je třeba proti němu vystupovat. Na ds-life.cz nedávno vyšel článek Haraším, harašíš, harašíme, který doporučuji k přečtení, včetně komentářů.

http://www.ds-life.cz/index.php3?session_id=e0839bad0fec7bc5e0c272cca5203a08§ion=clanek&target=205051
    • 2 posts
    4. septembra 2006 13:08:59 CEST
    suhlasim ze kazda z nas je ina a dolezity je poklad jej partnra nakolko ju uznava ale si zase nemyslim ze tato debata je uplne zbytocna.
    Zial sa v nasich krajoch rozmohlo arogantne spravanie niektorych sosob oci celemu svojmu okoliu. Pripadne priservilne spravanie otrokov. Oboje mi pripada divne, ako ste na tom vy?
  • 4. septembra 2006 11:54:07 CEST
    Aj tak vzdy zalezi na prefereniach, sympatiach, tolerancii a chute oboch partnerov. Nijako by som to neskatulkovala. Ved nech si kazdy robi co chce.
  • 3. septembra 2006 20:02:23 CEST
    S ohledem na TOP dámy, se mi podobná diskuse zdá zbytečná. Jakákoliv žena, která se vědomě nadřazuje muži, může být zařazena mezi dominantní, pokud po tom touží. Co pak následuje je na jejím zvážení, u opravdových SM hrátek je to pak i na dohodě domina versus otrok a to jen ve smyslu mezí. Veřejně diskutovat o tom, která domina je opravdovější, mi z podstaty submisivity nepřísluší. Aspoň to tak vnímán v mém D/S vztahu.
  • 3. septembra 2006 17:59:38 CEST
    povoluje se
  • 3. septembra 2006 17:22:08 CEST
    Nehladam definicie, jednoduchu chcem o tom debatovat- s dovolenim
  • 3. septembra 2006 16:25:10 CEST
    Já myslím, že diskuze na tohle téma je sice možná - ale zcela zbytečná. "Opravdová domina" je natolik subjektivní definice, jako "opravdový subík, opravdová dominance, opravdová submisivita", že se nedá definovat, dokonce se ani nedá shodnout na tom, jak by se měla, či neměla projevovat. Se stejným výsledkem bychom mohli diskutovat, co je to "opravdová láska", nabo také "opravdové štěstí". Nakolik je, či není dominou, či dominantem ta které osoba, nechme na posouzení těch, kteří tu konkrétní osobu znají a na tom, nakolik dominantně na ně půsubí.. Nechme toto hodnocení ne pojmu, ale jednotlivých a konkrétních osob a nechme je na těch, kteří jsou submisivní a tuto svoji submisivitu projevují svému konkrétnímu partnerovi, či partnerce..
  • 3. septembra 2006 16:09:22 CEST
    NIE!
    Ide predovsetkym o to, ci "Domina" naozaj preziva svoju rolu, alebo robi iba laskavost partnerovi, a to sa tyka aj profesionalok.
  • 3. septembra 2006 15:50:28 CEST
    Další fórum,

kde se bude řešit, co to je "obyčejný vztah", "opravdový D/s vztah" nebo "normální sex".

Ale přesto přeji, aby se tak nestalo.