Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Košiciach

• 5 posts
    15. januára 2015 22:48:57 CET
    Nikdy na stretnuti v BA nebol. jej vyjadrenia su ked tak z druhej ruky.
    Ako organizator nic zle na navstevu s vychodu povedat nemozem a som rad ze si najdu cas a chut k nam zavitat. Nakolko som z Bratislavy vychod zacina za NAY elektrodomom pri zlatych pieskoch :).
  • 15. januára 2015 22:44:13 CET
    Vždy keď čítam niečo od teba bežím skontrolovať naše sliepky, lebo mám pocit že jedna chýba..
  • 15. januára 2015 22:42:32 CET

http://richardpetrovic1.blog.sme.sk/c/372639/navod-pre-vychodniara-ako-zit-v-bratislave.html
    Článok je mierne tendenčný (o mladom chalanovi ktorý bol najďalej v Bratislave), doporučujem prečítať aj komentáre pod článkom...
  • 15. januára 2015 22:36:07 CET
    Pasaran, tebe tu nohu mala dotycna strcit do ust az po kotnik radsej.
  • 15. januára 2015 22:29:51 CET
    Pekne napísané, polopate a aj s chlpami
  • 15. januára 2015 20:24:37 CET
    neviem o akých falošných charakteroch to tu píšeš a neviem či si niekedy bola na stretku v KE, ja som na pár stretkach v BA bola,

v KE určite neohovárame a nekomentujeme v negatívach, určie sa nebavíme konkrétne o osobách a ani nemáme dôvod, ked že nikto nepozná všetkých

a ak sa bavíme o bdsm tak všeobecne, ved je to stretko priaznivcov bdsm, samozrejme že sa preberú aj aktuálne témy, ktoré rezonuju v BA a hlavne ako sa komunita v BA prezentuje tu na domine

nechápem tvoje postoje a myšlienky a nechápem na čo ten tvoj príspevok je dobrý......akurát tak na vyvolanie ďalšieho konfliktu, čo je asi tvojou najužitočnejšou činnosťou

aj v komunite v BA sú skvelí ludia a mnohých aj osobne poznam, nikdy som v BA na stretku nemala konflikt a vždy som sa tam cítila dobre

nuž a ak sa ti nepáči slovo blava, tak to je tvoj problem, trocha tolerancie, tiež niektoré tvoje vyjadrenia sa mnohým tu nepáčia ale nikto ti nediktuje ako a čo máš písať v príspevkoch

....tak a teraz som zvedava čo z teba vypadne, a v podstate mi je to aj jedno, čo už od teba sa da očakávať po tom všetkom čo si tu už popísala

ale aj tak, nechám ti posledné slovo....
  • 13. januára 2015 21:56:02 CET
    Tak, že takto...ked niekto bude chceť vedieť viac...nech napíše SS :)
    Aby tu nevzniklo niečo zleeeee.......
  • 13. januára 2015 21:08:20 CET
    Edita,ty neustale trepes hluposti :)
    Oni do BA nemaju co chodit.
    Bdsm komunita v BA je nimi vkuse ohovorena a okomentovana len v negativach - take falosne charaktery BA bdsm komunita nevnima ako navstevu,ale ako okupaciu parazitmi.
    Cize-nech sem nelezu,nech ostanu doma,tam su uzitocndejsi.
  • 22. decembra 2014 21:08:25 CET
    pripajam sa k podakovaniu, všetkým zúčastneným aj za milú atmosféru a za nádherný zborový spev
  • 21. decembra 2014 21:09:53 CET
    Ahojte, stretko v Košiciach sa mi veľmi páčilo :) 6 hodinová cesta z BA jednoznačne stála za to :) Aj keď som bola na začiatku trošku v rozpakoch, ako som vždy keď prídem do väčšej spoločnosti nových ľudí, ale potom to prešlo vďaka veľmi príjemnej atmosfére a fajn ľuďom :) Budem sa tešiť ak sa mi ešte niekedy podarí prísť, a tak isto bude skvelé ak aj vy niekedy prídete do BA :)

Ďakujem za krásny večer :)
  • 21. decembra 2014 14:06:35 CET
    Boha,sak vas je vsade vela
  • 21. decembra 2014 9:44:39 CET
    Dakujem všetkým za ozaj hojnú účast, musime hladat nove priestory, je nas čoraz viac. Som milo prekvapeny že k nam chodia ludia aj z daleka. Velmi si to vazim a všetkým ešte raz dakujem ...
  • 20. decembra 2014 20:16:04 CET
    máme za sebou ďalšie pekné stretko. ďakujem zúčastneným za skvelý večer, hlavne oslávenkyni!
  • 19. decembra 2014 13:02:53 CET
    Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 19.12.2014 od 19:00 v salóniku pivárne Čertov dvor na ulici Mlynská 12 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné pre každého a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa treba opýtať u obsluhy s heslom pokecove stretko. Bližšie informácie na adrese [email protected].
    • 9 posts
    14. decembra 2014 16:46:04 CET
    tešíme sa už na predvianočné stretko. nezabudnite darčeky pre oslavenkynu ;)
  • 15. novembra 2014 9:35:28 CET
    Ďakujem za hojnú účasť, bolo ozaj potešením sledovat kopu nových ludi. Som rad že sa Košické stretnutia takto utešene rozvíjajú
  • 14. novembra 2014 8:01:59 CET
    Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 14.11.2014 od 19:00 v salóniku pivárne Čertov dvor na ulici Mlynská 12 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné pre každého a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa treba opýtať u obsluhy s heslom pokecove stretko. Bližšie informácie na adrese [email protected].
    • 2 posts
    5. októbra 2014 0:24:16 CEST
    Vdaka za nadsenie. :) buduci vikend sa mi to nepodari...snad inokedy.:)
  • 4. októbra 2014 10:59:37 CEST
    Jasne Amalia .... dojdi sa ukazat
  • 2. októbra 2014 23:35:16 CEST
    Kurna,,,Košice su pekné mesto aj by som bol došiel len ten dátum,,,
    10 ee nikdy nikde nejdem ked je niekde v dátume 10
    4 x som mal totálku havarku 10,,teho,,,
    Vždy.skurvená zver po polnoci,,,
    Ked tak nabuduce,prajem pekné stretko,
    • 9 posts
    2. októbra 2014 12:04:48 CEST
    Ked sa mi podaru dostat domov, mozno sa aj stavim. Chcete?:)
  • 1. októbra 2014 19:27:18 CEST
    že akymi hračičkami vás prekvapím ;)
  • 1. októbra 2014 17:56:33 CEST
    Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 10.10.2014 od 19:00 v salóniku pivárne Čertov dvor na ulici Mlynska 12 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné pre každého a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa treba opýtať u obsluhy s heslom pokecove stretko. Bližšie informácie na adrese [email protected]
  • 10. septembra 2014 23:30:44 CEST
    Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 12.9.2014 od 19:00 v salóniku pivárne Čertov dvor na ulici Mlynska 12 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné pre každého a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa treba opýtať u obsluhy s heslom pokecove stretko. Bližšie informácie na adrese [email protected]
  • 7. septembra 2014 10:43:40 CEST
    Palo, budeme radi ak medzi nas prideš .. istotne ako povedal Leon netreba mat prehnane a nerealne očakavania, sme partia ludi čo maju niečo spoločne, a preto sa stretneme, porozpravame, zabavime .. a Radi privítame kazdeho kto ma podobne záujmy ...