Forums » Nekategorizováno

Z klasickeho vztahu sm vztah

• 5. októbra 2006 11:12:43 CEST
    Ja som sa zoznamil s mojou partnerkou cez net, ale vobec nie na temu dominancia. Ako sme boli spolu asi mesiac som nadhadzoval temy, ze otrok a podobne a zacala nad tym uvazovat, potom som jej poukazoval dake fotky a videa, tak sa na tom bavila a to ma tesilo. Sama mi povedala, ze nevedela, ze sa to v nej skryvalo a teraz sme spolu rok ja ako otrok a ona ako moja dominka. Ale len v hlbokom sukromi. Bal som sa, ked som nadhadzoval zo zaciatku taketo temy, ze povie ze som debil a rozide sa somnou, ale bola to uplna nahoda a stastie, ze sa jej to zapacilo. Asi tolko v skratke.
  • 2. októbra 2006 21:18:42 CEST
    Urcite to skusim, a co sa tika bondage, uz neraz si ma pri sexi zviazala.
    • 13 posts
    2. októbra 2006 9:28:55 CEST
    Treba rozlišovať D/S a SM vzťah, aj keď sa často prelínajú. Nikdy nevieš, čo môžeš v partnerke objaviť. Myslím že skoro všetci sme čiastočne switch aj keď každý má k tej svojej polohe bližšie.
  • 2. októbra 2006 7:40:28 CEST
    a dopadlo to výborně.
    Myslím si, že dalším znamením cestě, na které dáváme partnerce opatrně poznat, co nás subčata baví, je chování, které bych nazval "přehnanou galantností", teprve později by ji napadlo, že "on se ke mně choval jako subče vlastně úplně od začátku".
    • 13 posts
    1. októbra 2006 23:49:04 CEST
    Podobne. Dobré je skúsiť trochu bondage. Ak si sub, tak ju niekedy čakaj napr. so zviazanými rukami za chrbtom ak už nie priamo priviazaný o posteľ. Ak má čo i len malé sklony, tak sa chytí. Dobré sú aj kolíčky na bradavách. Držia aj na našich.
    • 13 posts
    1. októbra 2006 23:42:36 CEST
    Kúp nejakú pomôcku a hlavne jej ukáž nejaké stránky a fotky napr. na nete, hoci aj tak, že si na nich náhodou natrafil. Ak ju zaujmú, je ako my.
  • 1. októbra 2006 23:14:56 CEST
    Popravde uz som to par krat skusal,ale vzdy sa to akosi zvrtlo a nebolo z toho nic. nemas pre mna este nejaku radu?
    • 2 posts
    1. októbra 2006 21:31:30 CEST
    a co skusit si zahrat nejaku hru v ktorej prehrate a budete je musiet sluzit? aspon nejaky kratky cas ako trest, len to chc vhodne takyto "trest" do toho zakomponovat
  • 1. októbra 2006 20:44:04 CEST
    ja jeho otazku plne chapem mam podobny problem viem, ze moja priatelka je dominanta, len neviem ako jej mam naznacit moje tuzby a chute, bojim sa ze by to zobrala nejako zle