Forums » Nekategorizováno

Clothed fetish

• 10. októbra 2006 20:26:16 CEST
    Asi mi da vacsina za pravdu, ze krajsie ako nahe telo, je telo oblecene v nejakom sexi pradielku resp. oblecku. Ved povedzme si, ktoreho chlapa nevzrusuju legendarne podvazky? :) K BDSM patri neodmyselne latex a koza, ale o tom sa uz na tychto strankach popisalo az,az. Ale aky je vas nazor na ine materialy napr.saten, nylon... A co si myslite o tom ak niekomu staci k uspokojeniu len uctievany kus bielizne.
  • 11. novembra 2006 21:43:49 CET
    Neviem kde žiješ, keď u vás podkolienky, nadkolienky alebo podvezky vyzerajú debilne. Lebo tie, čo kupujem ja, pre svoju priateľku stojí pár aj niekoľko stovák. Kúp ty svojej babe nejaké vzorované v značkovom obchode, či ti povie, že vyzerajú debilne. Alebo vy chodíte celý deň v maskáčoch?
  • 26. októbra 2006 21:07:44 CEST
    Hmmmm tak to asi tazko, tu je len velmi malo ludi co by pisali na fora. Tu si vela ludi mysli ze lahsie najde to co hlada.
  • 23. októbra 2006 23:33:41 CEST
    Aj ja som sa to dopocul len tu. Je naozaj zaujimave co vsetko ludi bavi Keby sa tak este zapojili ludia co maju radi rozne materialy a oblecenie, to by bola vec.
  • 19. októbra 2006 18:04:04 CEST
    No az taky velky prehlad nemam. Napriklad to prdenie o tom zase ja nikdy nepocula az ked som si to vsimla poslednou dobou tu na tychto forach. Vsak ked som si precitala ten nadpis povedala som si co je to za filozoficku sektu.
  • 19. októbra 2006 11:39:04 CEST
    he he ja inak o tomto fetisi neviem nic ale povedala mi to moja priatelka ze nieco take existuje. Tak som si povedal ze zareagujem na to. Ale ako tu bolo povedane v disneylande som nikdy nebol takze neviem aky by mohol byt moj nazor na to. Ale taktiez tu pretlmocim nazor mojej nalmisiej ze ludia v inych statoch v takychto kostimoch doslova vyrastli. Takze sa moze jednat aj o dost rozsirene predstavy aj ked niesu roztrepane po webe.
    Iron: podkolienky sa aspon tu unas celkom nosia vyzera to debilne ale podaktore dievcata ich nosia.
  • 18. októbra 2006 23:19:06 CEST
    Jasne ze to nie je len o latexe a kozi, ale kazdy clovek na nete v prvom rade hlada to, co ho zaujima, no popri tom vsetkom najde kopec veci, ktore ho zacnu bavit az potom, co ich uvidi. O tom ze ma niekto zaujem o "chlpate potvory" nepochybujem, podla mojho nazoru takmer kazdy objekt moze byt a asi aj je, istym sposobom pre niekoho fetisom.
    Moly, srsis prehladom, aj ked to nie je asi tvoja hlavna tema
  • 18. októbra 2006 23:18:57 CEST
    Tie podkolienky sme kupovali spolu. Teda ona sa iba pozerala, a ja som vyberal. A vopred som ju presvedčil, že ich bude musieť nosiť.
  • 18. októbra 2006 18:45:31 CEST
    Vazne? Po internete sa zvacsa povaluju len tie najkomercnejsie veci ako zenske chodidla, pony a ... . Fetisistyckych kostimou je omnoho viac ako sa na prvy pohlad zda,,, a nieje to len o latexe a kozi. Niekto raz velmi pekne povedal "je to o umeni." Zastavam tento nasor a suhlasim s nim. Co sa plysovych kostymou tyka tak ja ziadnym nedysponujem ani ma to nejak nepritahuje ale ako si povedal je to zabavne a moze to byt zaujimave. Predstavte si take divadlo takych postaviciek v posteli.
  • 17. októbra 2006 22:35:14 CEST
    Pocul ako by nie, mame ich plne karnevaly a disneylandy No ako formu fetisu som to este neobjavil,(ani na nete) ale moze to byt zaujimave a zaroven dost zabavne. Ty nebodaj doma taky mas?

Iron: To si jej dal akoze prikazom, ked musi? A ako to vlastne zobrala, ked si na nu vytiahol igelitku podkolienok?
  • 17. októbra 2006 20:00:16 CEST
    Myslis plysove kostymy? Tak o tom som uz nieco pocul ale este nic nevidel. ale som rad ze sa tu na fore naslo aj nieco nieje komercne po vsetkych strankach o BDSM alebo skor o fetisizme. A este k tomu nejak si neviem predstavit nejaku predohru alebo nejaky druh sexualneho vzrusenia v takomto kostime lae verim ze takyto ludia existuju a mozno ze si pisu aj na tychto strankach.
  • 16. októbra 2006 0:32:45 CEST
    Co hovoris na chlpate kostymy napr. nejakych zvierat v komiksovej podobe. pocul si uz o tom nieco?
  • 15. októbra 2006 21:46:12 CEST
    Reči, reči. Ale teraz jedna realita. Dnes som kúpil priateľke silonové podkolienky asi tak 15 párov rôznych farieb, ktoré musí ododnes stále nosiť. Ešte aj na noc do postele,lebo má krátku čiernu košieľku, a aby jej nebola zima, tak si bude musieť natiahnuť čierne a v nich bude aj spať.
  • 14. októbra 2006 20:25:40 CEST
    S tymi nozkami to myslis ako? nejak tomu nerozumiem.(???) Dobre nacapuj, ale nejake ostre, tvojmu srdcu najblizsie
  • 14. októbra 2006 15:39:09 CEST
    No vidis topanky. To je tiez kus odevu ktory uz neodmyslitelne patri k cloveku. Co sa noziek tyka tak to ma bavi iba vtedy ak sa to tomu druhemu nepaci. Ale rada si kupujem obuv ktorou viem zaujat ale aj obuv ktora my neznici nohy. Zo sudka ti nacapujem 2 deci cerveneho.
  • 13. októbra 2006 21:55:38 CEST
    Myslim ze nie, ale rad by som sa mylil Mam rad saten v kazdej podobe, silon, taktiez milujem zenske nozky, sexi topanocky... joj, je toho dost. Ale uz by si aj ty mohla nieco z tvojho sudka, hm?
  • 13. októbra 2006 21:27:25 CEST
    Co myslis? Povedz co este okrem uniforiem sa ti paci.
  • 13. októbra 2006 18:10:26 CEST
    a vojenska vychadzkova uniforma na prelome storocia? Uz sa ti podarilo nejaky taky "fantazy" kostymcek uhackovat?
  • 13. októbra 2006 17:55:11 CEST
    fantazy by mali byt vymyslene kostymy kde je pouzita vlastna fantazia. Saten to ma nejak neoslovilo. Ale ako doplnok k satam sa hodi. Ak by som mala zadefinovat presne ake kostymy sa my pacia tak sa my to nikdy nepodari. Bohuzial.
  • 13. októbra 2006 17:30:44 CEST
    no co by bolo vecer? Tie bluzocky zapnute az pod krkom beru aj mna, no ked su este satenove, a zakasane, k tomu vkusna satka(satenova) fantazia. Iron mas u mna
  • 13. októbra 2006 0:00:33 CEST
    Aj mne sa páčia ženy vo vyžehlených kostýmoch na vysokých opatkoch. Najma, keď pod kostýmčekom je biela blúzka zapnutá až ku krku, biela spodnička, podprsenka a klasické nohavičky, nie tangá a samozrejme šmykľavé silonky. Takto odetú priateľku by som nosil na rukách celý deň. A čo by bolo večer?
  • 12. októbra 2006 22:42:02 CEST
    To beriem, tiez mam rad pekne, uhladene(musia byt ciste a vyzehlene) kostymy, neznasam pokrcene oblecenie.Tiez mam rad puky na nohavicich(damskych)a manzety,proste elegancia na dovsetko(vid.album-elegant fashion) Farba je taktiez dolezita a zaroven rajcovna. A doplnky ako kovove gombiky, rozne brosne ci satenove dekoracie, zomieraam A co hovoris na saten? prijemne chladivy, hebky a farebny, velmi sexy. Pod tymi fantazy kostymom myslis dake vecicky napr. zo star-tracku?
  • 12. októbra 2006 20:28:37 CEST
    dalo by sa povedat ze policajna a vojenska uniforma je takmer rovnaka ale tie policajne maju vela svikou zahybou kapsi a podobne. Vojenska je viac urovnanejsia stilovejsia. Nepacia sa my len rovnosaty ale vsetko oblecenie co ma pekne farby a urcite esteticke prvky. Takisto aj rozne fantazy kostymy. Ten cloviecik tu uz nepise skoda tiez by tu nieco nepisal lebo takisto bol zatazeny na pekne oblecenie. Hmmm zaidne dobre sily niesu ale LUDIA co vymysleli tie vecicky. Skoda ze na vebe takychto inspirativnych vymyslou je na webe nejak pomenej. Spustu ludi by si vsimlo ze svet fetisizmu nieje len cierno-cerveny.
  • 12. októbra 2006 20:13:07 CEST
    Ved jasne, najskor musela prist praktika az potom vsetky tie pomocky a ostatne okolo. a chvala vsetkym silam ktore za to mozu, kedze mna viac ako vyprask zaujimaju tie fetis vecicky.
    Inak to som nevedel, ze sa ti pacia kostymy ci uniformy A v tom vojenskom oblecku som behal aj ja, a podobne mali aj vojacky, keby k tomu nosili riadne lakovane stokle, tak tu vojnu urcite podpisem Ten dotycny co spominas sem uz asi nechodi, co? to je skoda lebo takychto ludi nie je naozaj vela, a pravdu povediac sa mi este nepodarilo najst osobu z ktorou by som sa mohol v tomto stotoznit, snad sa najde tu na domine :)
  • 12. októbra 2006 3:27:54 CEST
    Chcela som tym naznacit ze v stredoveku latex nebol. Ale BDSM ano. Pisala som to ako reakciu na to ze k BDSM patri latex a koza. Je sice pravdou ze nejak tak sa to zvrtlo na kusy odevou s tychto materialou ale nieje to pravidlo aj ked sa to po vsetkych tych strankach a neviem kde kade este prezentuje. Ale to urcite vies. Skor by som bola rada keby sme debatili o kostimoch. Raz som tu spoznala cloveka ktory ma podobne predstavy ako ty alebo ja. Nebol to clovek ktory by ich vdel opisat ale vedel ich dat na papier. Cim mna nesmierne oslovil. Sice nemam predstavu ze by sa my pacil niekto v policajnej uniforme, ale ked si spomeniem este ked chodievali vojaci nie v maskacoch ale v zelenych sakach atd. tak to sa my zdalo stilove a vedela by som si predstavit taku predohru s nim.
  • 11. októbra 2006 15:12:23 CEST
    K uspokojení nestačí, ale je velmi zesiluje prožitek. Kombinace silon, bondage je velmi vzrušující. Ale jako doplněk ne jako jediný cíl. Zkoušení dalších a dalších věcí obohacuje prožitek. Ať jde o latex či další materiály.