Forums » Nekategorizováno

na verejnosti

• 30. októbra 2006 10:31:00 CET
    ako je to u vás s akciami na verejnosti, nedokážete prekonať pocit hanby alebo sa vrhnete do víru vášne a vzrušenia, bez ohľadu na to či sa na vás niekto pozerá - v dnešnej dobe mobilných fotoaparátov je to tak trochu risk ale v maskách to nie je vždy uplne ono
  • 3. októbra 2014 13:57:10 CEST
    Kebyze z toho uz nie je pseudo fetish modna poza vodiť si subku na voditku ako dom pár v klube, aby poprosila o drink, o cigaretu, o tanec.... Uf :D tak ho mam nonstop hard.
    • 9 posts
    2. októbra 2014 10:57:05 CEST
    ktorá subka by si rada vyskúšala nahá gloryhole na zlatých pieskoch, ja v kabinke nad tebou prizerajúci a nie len
  • 25. júla 2014 18:01:15 CEST
    Kto ma vezme po zotmení autom na slovnaftskú a na obojku bude vodiť popri ceste ako hranú kurvičku. Muž alebo pár.
  • 11. októbra 2013 12:41:11 CEST
    bez strachu by to nebolo ono :-)
    • 1 posts
    10. októbra 2013 14:56:23 CEST
    No je to super ... keby som nemal strach ...
  • 10. októbra 2013 13:22:51 CEST
    som rad, ze sa lubilo ;-)
    Inak, to musi byt silny zazitok pre subinku/subika takto verejne
  • 10. októbra 2013 11:27:54 CEST
    tak to som si pozrela
  • 26. septembra 2013 11:33:54 CEST
    Prispejem aj ja svojou troskou :-). Je to sice iba moja predstava, ale mozno raz... Mam kamarátku, ktora ma strasne krásne nozicky a nosíeva casto krásne čierne lodičky. Raz sme sa rozprávali a nejako prišla rec na to, ze ich ma špinavé-boli samozrejme čisté :-). Na moju otazku, ze co ja s tym mi odpovedala-co ja viem, mozes mi ich oblizat :-). Toto bolo skutocne a tu zacina moj sen-túžim po tom, aby som jej tie krásne nôžky a topánocky mohol lízat niekde v podzemnej garáži, na parkovisku a pod. Tiez je to v podstate na verejnosti. Neviem, ci by som to dokázal, ale pre mna je to velmi vzrušujuca predstava :-)
  • 25. septembra 2013 14:07:16 CEST
    Zaujimala by ma skusenosť mužov ktorý zastávajú dominantnejšiu pozíciu, či majú skúsenosť s tým, že si v rámci vopred dohodnutej hry pozvali "uchádzača" ktorého v kancelárii vyzliekli a prebehol scenár - je to realne ?
  • 5. mája 2013 6:09:35 CEST
  • 29. apríla 2013 6:04:49 CEST
    niééé, na jazere bez áno
    no tiež len miestečko obďaleč a medzi stromami pri vode
  • 30. novembra 2012 12:38:26 CET
    aj sen o bozku zanechá stopu na duši ....
  • 25. novembra 2012 19:51:00 CET
    http://www.cas.sk/clanok/237179/mlada-dvojica-sexovala-medzi-prezidentskym-palacom-a-uradom-vlady.html
  • 18. novembra 2012 18:38:47 CET
    ..teraz si ma dostal, podľa čoho si tak usúdil?......predsa pár škrabancov na chrbte este o ničom nesvedčí;-))))
  • 18. novembra 2012 11:59:13 CET
    O tebe ani najmenej nepochybujem ....:)
  • 17. novembra 2012 20:23:48 CET
    ....ja mam pocit, ze poniektorí sa cely zivot snažia presvedcit samých seba, ale hlavne iných, ze to je Presne naopak.....ako zbytočne mrhaju časom;-))))ja som zviera;-)))
  • 17. novembra 2012 15:15:10 CET
    nehráme sa ! snažíme sa žiť so zvieraťom v nás :) niekto mu slúži, niekto ho ovládne, niekto ho zabije...niekoho zabije zviera v ňom !
  • 17. novembra 2012 13:03:13 CET
    ....nerobíme si ilúzie, ibaže nerozumiem na čo sa tu potom hráme....ale ako pises, sme mimo tému....
    • 5 posts
    16. novembra 2012 14:31:15 CET
    Ste tu už mimo témy! ale prestaňte si robiť ilúzie o ľudskej rase...žiadné zviera nevyvraždilo toľko príslušnikov svojho druhu, ako človek. Bezcitnosť je nám vlastná. Patríme medzi primáty a tie patria medzi druhy s najvyššou infanticídou ( zabíjaním detí ) napr hulmany. stále v nás drieme zviera !
  • 16. novembra 2012 9:06:27 CET
    Asi áno, začalo to tu zaváňať politikou a tieto rozhovory nikdy neveštia nič dobrého. ;-)
    • 13 posts
    15. novembra 2012 22:57:31 CET
    možno by bolo načase sa vrátiť k BDSM na verejnosti
  • 15. novembra 2012 22:52:21 CET
    mirage tak som to nemyslel, možno sa na mne prejavuje profesionálna deformácia. a ver že viem čo hovorím
    nemyslel som to tak, že slováci su nejaký lepší, ako iný národ, len sa to pekne komplikuje ak si niekto najde partnera napr. v španielsku, narodia sa deti a teraz ak sa niečo potentuje, tak sa doťahuj so španielkymi úradmi, aj na slovensku je dosť komplikvané ale cudzina je desaťkrát horšia. vymožitelnosť práva na slovensku je problematická ale ak je v tom cudzina je to v prdeli,
    PS nájsť " človeka to je to najkrajšie" len kedy zistíš že si ho našla???? a že je to ten pravý???
  • 15. novembra 2012 22:31:58 CET
    Jurko, ani nevieš, ako sa mýlis, nájsť si Slováka neznamená mať deti a nemať problémy....najdôležitejšie je nájsť si ČLOVEKA....
  • 15. novembra 2012 22:18:47 CET
    systém sám o sebe možno neni až taký zlý, ale za všetkým sú ludia, niektorý robia svedomito svoju prácu, iný svoju prácu flákajú, a čo je najhoršie verejnosť sa dozvie len o negatívach, pozitívne príspevlky nikoho nezaujímajú... ( teda spoň nie média) a tiež treba povedať že často sú irčíté úrady poddimenozované, ale to už zas leziem do politiky,... a ťažko je zistiť kolko deťom domovy pomohly a kolkým uškodili
    ps. odporúčam všetkým, ak chcete mať dieťa hladajte si slováka - slovenku budete to mať omnoho jednoduchsie, hlavne ak sa veci poserú ......
  • 15. novembra 2012 21:41:49 CET
    ....ano, je to problém celej spolocnosti....mala som na túto tému diplomovku a je to hrozne ako to vnímame benevoleintne. Ako píše jurko...kde sú susedia, spolužiaci, rodina, učitelia, lekári...ibaže čo i len trochu empaticky človek sa do toho radšej nezamontuje, lebo na jednej strane pomôže dieťaťu od ublizovania doma a posunie ho do ineho sveta. Detských domovov, dojčenských ústavov....kto vie povedat, ci nie do väčšieho utrpenia?...alebo skor"ineho"...