Forums » Nekategorizováno

na verejnosti

• 30. októbra 2007 8:32:11 CET
    Bohužel. Pár let potom zemřela.
  • 29. októbra 2007 23:20:50 CET
    Super :-) a už to nepokračuje?
  • 29. októbra 2007 8:20:23 CET
    http://www.youtube.com/watch?v=xPAdiuob8xI
  • 27. októbra 2007 0:03:59 CEST
    příběhy z dob, kdy jsem byl subíkem mé vlastní manželky:
    - při letním pobytu v jihočeském kempu mne celý týden nechala chodit s řetězem kolem krku.Samozřejmě mi zakázala ležérní šátky kolem krku. První dva dny jsem si nešel ani pro kelímkové pivo, přestože jsem pivař. Pak si okolí zvyklo. Já taky, vlastně mi nic jiného ani nezbylo ...
    - příští rok v Chorvatsku: při běžné procházce městem si najednou stoupla na vyvýšený postavec pomníku nějakého zasložilého místního občana a poručila: líbej mi kotníky!
    Krve by se tenkrát ve mne nedořezal, ale měla nádherné nohy a krátkou sukýnku a tak jsem poslechl. Ale nejdřív jsem zavřel oči aby mne nikdo neviděl ...
  • 19. októbra 2007 12:46:03 CEST
    Nj. Ale videjko je to pekné.
  • 18. októbra 2007 16:47:56 CEST
    ja sam som sa citil trapne a to som to video len pozeral, to je fakt divne , len presne neviem kde sa to odohrava, jazyk mi je trochu povedomy, asi nejaki srbi?
  • 18. októbra 2007 16:12:14 CEST
    Postrehol som že dokázali upútať takmer každého. Ukáž to slovenským manažérom a začnú zamestnávať ľudí aby sa takto producírovali s nejakou reklamnou tabuľou.
  • 18. októbra 2007 15:51:56 CEST
    No není to video špatné....já osobně bych nechtěl,aby mě moje paní takto venčila v obchodňáku...aspoň ne u nás,kde mě hodně lidí zná.
  • 18. októbra 2007 15:02:55 CEST
    ide tak trochu o exhibicionizmus
  • 18. októbra 2007 14:35:09 CEST
    http://www.youtube.com/watch?v=MVsJy8T5qKw
  • 16. októbra 2007 20:29:00 CEST
    To neřeš, prostě mi to tak připadlo. Nemám, co bych víc k tomu dodal a nechci flejmovat.
  • 16. októbra 2007 18:44:16 CEST
    A proč? Proč si myslíš, že je postavení submisiva potřeba potvrzovat? Natož veřejně... Přece je mnohem důležitější, že to ví oni, a že si to navzájem dokazují v soukromí. A není to potřeba nijak potvrzovat ani dokazovat před přáteli, protože ti většinou taky ví. Jistě, takové věcičky na veřejnosti či "poloveřejnosti" jsou velmi vzrušující, ale dělají je IMHO oba, pokud vůbec, jen snad z momentálního impulsu nebo s cílem dát najevo svůj cit, ale veřejné potvrzení nebo nezvratnost ???
  • 16. októbra 2007 16:45:32 CEST
    ano, to "co keby" je dobra vec
  • 15. októbra 2007 23:36:21 CEST
    ja som 'sluzil' vramci takej miernej sikany, ktora bola spojena s kartovou hrou este na skole.. potom som sluzil kamaratke v malickostiach..ale verejnosti sa to mohlo zdat uz dost..ked sedela na mne a flirtovala s inymi a ja som jej len pripaloval a robil zive kreslo, lebo nechcela sediet na kamennej lavici alebo na koncerte som jej bol pred znamymi kupit cigarety, ktore fajcila len Ona ale ja som jej drzal popolnik aby sa nemusela k nemu nacahovat a mohla pohodlne sediet opreta.. a jedna financna domina, pri prvom stretnuti postupne presla k tomu, ze ma v parku nechala klacat a potom prejst cez chodnik postyroch a bozkavat Jej cizmy.. to bolo tiez skvele..ale ta Zena zato uz musi stat :) a ludia, ti by sa asi radsej pozerali inam.. v tom parku asi ani ziadni neboli..ale vzdy je tam to 'mohli byt'
  • 15. októbra 2007 23:17:13 CEST
    Mně představa veřejného ponížení velmi vzrušuje, ale zatím nikdy jsem nebyl ponižován třeba na ulici a opravdu nevím, zda bych si to reálně přál. Ale jednou, když jsem byl u svojí Paní, měla má Paní na navštěvě svoji rovněž dominantní kamarádku. Poručila mi před ní, abych si klekl, nasadila mi obojek a pak jsem jí políbil ruku. Bylo to velmi vzručující. Pokud si Paní a její subík hrají jen v soukromí, pořád to může být jen hra. Veřejné ponížení postavení submisiva vůči jeho Paní potvrzuje a činí nezvratným.
  • 15. októbra 2007 20:17:09 CEST
    To stim analnym kolikom na verejnosti je dost dobre Dobre bi bolo aj s pasom cudnosti Ja obcas nosim damske spodne pradlo pod vecamy, podvezky, pancuchy a atd..
  • 15. októbra 2007 12:52:48 CEST
    ano, aj to je isty "druh" verejneho ponizovania, i ked trosku v sukromnejsej podobe.

to je tiez prijemne..davat rozkazy svojmu otrokovi pred inymi...a najma idiet, ako ich bez zavahania plni
    zazila som, prijemne...
  • 15. októbra 2007 11:59:26 CEST
    No mne salubi troska ina predstava verejneho ponizenia a to niekde v sukromi kde by ma moja madam ponizovala trestala, cvicila.... pred ocami ludi ktory by sa na to prisli pozriet alebo by si zaplatili ako v kine popripade by sa k zabave mohli pridat
  • 15. októbra 2007 11:09:37 CEST
    Ja osobne rád experimentujem a skúšam sám na sebe premňa nové veci.Už som chodil po ulicy s kolíkom v anále s povrazmi na tele samozrejme pod šatami.V poslednej dobe ma vzrušuje ísť dakam na odĺahlé miesto vyzliecť sa donaha obuť si dámske topánky do análu kolík a na telo reťaze!Skúšal som to aj cez deň čo je však dosť stresujúce a musím mať dosť nastražené uši a oči aby ma nikto neprekvapil.A priznám sa asi dva krát som mal dosť namále.Potom som to skúšal v noci dokonca som tak prešiel zhruba kilometer.Je to veĺmi vzrušujúce.
  • 15. októbra 2007 10:47:24 CEST
    jediny problem je ten, ze ak si zena necha bozkavat nohy na verejnosti, je povazovana za furiu, xantypu,...co sa da prehliadnut s nadhladom
    ale ak by otrok (ktory ma svoje postavenie, je raspektovany v praci) bol na ulici spoznany, ako sa pred damou plazi a lize jej prach z topanok, znamenalo by to pravdepodobne nemale problemy

preto subici/inky o takomto ponizeni snivaju, ale neodvazia sa to zrealizovat

co vy na to "s"?
  • 15. októbra 2007 10:42:21 CEST
    dobry pribeh

• 5 posts
    15. októbra 2007 7:24:41 CEST
    :-)) ..tak to ano, to uz sa asi velmi spatne vysvetluje :-))
    • 5 posts
    14. októbra 2007 22:13:23 CEST
    ranky ako ranky, clovek vzdy moze spadnut zo schodov ale ze sa pritom napichne na analny kolik,nevsimne si to a ide nakupovat, to je fakt husty pribeh
    • 5 posts
    14. októbra 2007 21:52:37 CEST
    Ano, spatne sa vysvetluju na pohotovosti nejake ranky .-)))
    • 5 posts
    14. októbra 2007 21:24:21 CEST
    potom si prosim davaj pozor,ked ides cez cestu a tak,aby si nemal uraz alebo nejaky zachvat,lebo keby si bol v bezvedomi,na pohotovosti by sa mohli dost cudovat ale inak fajn, super