Forums » Nekategorizováno

selfbondage

• 2. novembra 2006 13:18:17 CET
    no myslim si ze kazdy nejakko zacina ale nie je to to prave
    • 2 posts
    25. februára 2007 13:40:09 CET
    To musim potvrdit :-) Ono je to stale o tom ze ked sa clovek dostane do partie tak potom sa viac skamarati s niekym a dostane sa aj na akcnejsie stretka, proste to vacsinou nefunguje tak ze na ciste akcne stretko sa dostanu uplne neznamy ludia. Netvrdim ale pozor ze sa to stat nemoze :-)
    • 13 posts
    24. februára 2007 22:03:33 CET
    Po plese v Blave mám pocit, že akčné stretká sú aj na Slovensku, len sú súkromné a nezverejnené. A tak ako je na Tvrzi skoro vždy spanking, tak tam je aj bondaž aj bez štíra. Práve sa mi zdá, že keď je tam on, tak tam nie sú žiadni ďalší.
    Zatiaľ sa majte, idem lyžovať asi bez netu
    • 2 posts
    23. februára 2007 8:33:43 CET
    No slova nie je tak daleko su sice pekne ale poznam ludi :-) Ked sa spytas prazakov tak ti vacsina povie ze Tvrz je strasne daleko :-) navyse osoba co tam bondage "vyucuje" ma na dvoch zrazoch viazala a zacala ma tym padom povazovat za svoju subinku co nas od seba dost vzdialilo.
    Tkaze musime vymysliet nejaky termin na Bratislavu, ved aj ona sa prebudi do akcnosti ked nebudu vsetci akcny chodit len do Ciech :-)))
    • 13 posts
    23. februára 2007 8:09:32 CET
    Napr. TVRZ zase nie je tak daleko a Brno je z Blavy bližšie, ako ja mám do Blavy. Nemôžem za to, že akcie aspon trochu akčnejšie a súčasne verejnejšie sú hlavne v Čechách. Ten bondage večer v Blave nie je zlý nápad.
    Selfbondage je fajn, ale bondage vo dvojici tiež nie je na zahodenie.
    • 2 posts
    22. februára 2007 12:53:39 CET
    Nezamenovala by som bondage zo selfbondage aj ked oboje moze mat co do seba. Ono obrazky bondage sa daju najst vselikde a podstatne je mozno skor si najst sposob ako si nieco taketo vyskusat.
    Navyse malokto je ochotny cestovat tak daleko ako my dvaja len kvoli tomu aby si pokecal s praitelmi a mozno sa nechal od niekoho zviazat ci nieco podobne ked to nie je iste. A chodit na zrazy s predstavou ze sa ho tam niekot ujme a bude mu robit dobre mi pripada mylne :-)
    Ale mam navrh, mohli by sme si niekedy spavit v Moodys v BA bondage vecer :-)))
    • 13 posts
    21. februára 2007 0:24:28 CET
    Na www.lopuch.cz je fórum "bondage" kde sa v poslednej dobe hodne diskutuje a bývajú tam zaujímavé fotky a na www.vsara.com je kompletný kalendár BDSM akcií. Bondáž je skoro na každej a hlavne, keď chceš byť zviazaný, ochotný bondážista sa vždy nájde.
  • 20. februára 2007 23:55:27 CET
    hmmm...myslim ze na www.lenkabd.com je zopar velmi zaujimavych navodov...vyskusali ste niekto? ci vyskusate?
    • 3 posts
    14. novembra 2006 1:26:45 CET
    Nahlédněte na stránky o selfbondage od Samuraie: http://samurai.bondage.cz
    Docela staré a graficky neřešené stránky, ale informační hodnota je značná..
    • 13 posts
    13. novembra 2006 18:58:30 CET
    Drzim palce, mozem potvrdit, ze vo dvojici je lepšie, ci na jednej, alebo na druhej strane. Kuknite sa na www.slunecnitvrz.eu
  • 11. novembra 2006 19:24:42 CET
    No ja som na tom takmer rovnako. A takisto by som si to vyskúšal v dvojici.
  • 10. novembra 2006 8:17:55 CET
    Ja som v tom az pousi uz takmer 15 rokov... a v podstate mi to staci... ale suhlasim, ze to nie je uplne ono... obcas mam velku tuzbu to s niekym skusit, ale akosi som zatial nikoho nenasiel... ale mozno raz...