14. mája 2009 10:13:08 CEST
Vidim ,ze do fora prispievaju viac ludia, ktorych sa to tyka len okrajovo , ako samotni nitrancania, tak to neporusim ani ja.
17 hodina nie je zly cas- Nezabudol som na obdobie , ked som si na aktivity bdsm cas dost problematicky kradol od rodinnych povinnosti, tak aby mi na to nikto neprisiel, a v tomto ponimani cas o 17:00 je idealny - navstevnici sa mozu doma vyhovorit na nedorobene terminy v praci a podobne- nie kazdy z nas mam svoj vztah k Bdsm uz vyrieseny na ten urovni, ze o nom mozu spravit celonaradne vysielanie v TV.
Spoznavacie znamenie casopis Studak..... vzdy hovorim, ze sem sa oplati chodit viac ako na humorne programy, tu sa aspon zasmejem.... je to blbost., vsetko ostatne sa mi javi lepsie ako ten blby casopis, aj rezervovanie stolu pre,, pestovatelov kaktusov", by hadam bolo priatelnejsie riesenie.
Pesimizmus vam sem asi netreba , ale tusim, ze pred 4 rokmi bol jeden aktivny pokus zorganizovat stretko v inych mestach ako bolo zauzivane- nie som si isty , ale asi to bola tiez Nitra. Po stretku mi jedna baba , ktora v tom case dost intenzivne chodila do 46-ky, ze to bol hotovy trapas- kazdy sedel pred svojim poharikom cucal tu svoju mineralku , dva deci vina a nebol shcopny dostat zo seba ani dve slova.
Uz neviem ani jej nick , ani ci sa aktivne zapaja do bdsm , alebo ju to odradilo navzdy.
Napriek tomu Vam prajem vela uspechov , pripadny neuspech, nech vas neodradi. Pokazit nieco moze len ten, co aj nieco chce spravit.