Forums » Nekategorizováno

BDSM v Nitre

• 9 posts
    19. mája 2009 15:53:03 CEST
    Takže vyzerá to tak,ze vďaka veľtrhu sa zúčastním. Dúfam,ze nebudem jediný :-)
  • 18. mája 2009 9:06:12 CEST
    bude v stredu 20.5. o 17.00, Kupecka 7,
    Rock Club naOZZaY, stol s casopisom STUDAK. Pri stole bude pravdepodobne zaparkovany osobny elektromobil. Kupecka ulica je v centre na pesej zone. Je to ulica oproti divadlu so stupanim do kopca. Prihlasenych je asi 7 ludi.
  • 16. mája 2009 0:47:28 CEST
    Zdravim vazenu spolocnost. Som rad ze sa par ludi snazi zorganizovat stretnutie. Som pracovne velmi zaneprazdneny, tak sa zial nemozem zucastnit. Dufam ze sa to stretnutie vydari a na druhom uz budem aj ja. Ak toto bude citat aj niekto z Nitrianskeho kraja, nech mi napise SS. rad pokecam, pripadne i viac. Vela stastia a dakujem. Miro.
    • 9 posts
    15. mája 2009 16:16:38 CEST
    Ja sa skôr budem motať okolo CNC strojov :-).
    Joxer
    Kde približne sa nachádza ten podnik. Nitru až tak dobre nepoznám.
    • 13 posts
    15. mája 2009 12:16:26 CEST
    MSV dosť zásadne mení situáciu. Asi dobehnem na chvíľu aj ja. Čas je z tohto pohľadu fakt dobrý.
    • 5 posts
    15. mája 2009 10:14:01 CEST
    defektoskopia
    • 9 posts
    15. mája 2009 7:56:45 CEST
    Ten čas je celkom slušný,hlavne z dôvodu o ktorom hovoril Profesor6.
    Corwin11 ten veletrh je celkom slušná zámienka,preco ist do Nitri. Aj tak som sa tam chcel ist pozrieť. Možno tam budú nejaké novoty na ktoré nahovorím šéfa :-). V akom odbore pôsobíš?
  • 14. mája 2009 13:43:13 CEST
    a prajem veľa zábavy
  • 14. mája 2009 12:54:41 CEST
    casopis zhanat nemusite...jeden bude na stole
    • 5 posts
    14. mája 2009 11:45:38 CEST
    ..v tom ti davam za pravdu, ze by pomohlo, aby dosiel aj nejaky cezpolny ....ja sice budem v Nitre, len akosi nebudem moct dojst, budem "saskovat" na veltrhu :-o
  • 14. mája 2009 11:17:51 CEST
    no,pruser jak mraky...o takom casopise som nepocula...ale ja si dam aj s mojou ochrankou "karafiat do klopy"
    snad sa nestratim :)
  • 14. mája 2009 10:41:11 CEST
    prestanme si robit srandu a podmenitrancanov podporit a zvysit im pocet na stretku a mozno pomoct aj trosku uvolnit atmosferu prveho stretka. Mozno by partii pomohlo keby sa tam zastavia ludia ktory uz vedia ako to na stretkach chodi...

len neviem ci zozeniem toho studaka:)))
  • 14. mája 2009 10:13:08 CEST
    Vidim ,ze do fora prispievaju viac ludia, ktorych sa to tyka len okrajovo , ako samotni nitrancania, tak to neporusim ani ja.
    17 hodina nie je zly cas- Nezabudol som na obdobie , ked som si na aktivity bdsm cas dost problematicky kradol od rodinnych povinnosti, tak aby mi na to nikto neprisiel, a v tomto ponimani cas o 17:00 je idealny - navstevnici sa mozu doma vyhovorit na nedorobene terminy v praci a podobne- nie kazdy z nas mam svoj vztah k Bdsm uz vyrieseny na ten urovni, ze o nom mozu spravit celonaradne vysielanie v TV.
    Spoznavacie znamenie casopis Studak..... vzdy hovorim, ze sem sa oplati chodit viac ako na humorne programy, tu sa aspon zasmejem.... je to blbost., vsetko ostatne sa mi javi lepsie ako ten blby casopis, aj rezervovanie stolu pre,, pestovatelov kaktusov", by hadam bolo priatelnejsie riesenie.
    Pesimizmus vam sem asi netreba , ale tusim, ze pred 4 rokmi bol jeden aktivny pokus zorganizovat stretko v inych mestach ako bolo zauzivane- nie som si isty , ale asi to bola tiez Nitra. Po stretku mi jedna baba , ktora v tom case dost intenzivne chodila do 46-ky, ze to bol hotovy trapas- kazdy sedel pred svojim poharikom cucal tu svoju mineralku , dva deci vina a nebol shcopny dostat zo seba ani dve slova.
    Uz neviem ani jej nick , ani ci sa aktivne zapaja do bdsm , alebo ju to odradilo navzdy.
    Napriek tomu Vam prajem vela uspechov , pripadny neuspech, nech vas neodradi. Pokazit nieco moze len ten, co aj nieco chce spravit.
    • 5 posts
    14. mája 2009 9:17:07 CEST
    ..a ten casopis Studak sa da kde zohnat?
    ..a fakt to o 17,00 je skoro ....ked vezmes, ze ludia chodia do roboty a nie vsetci budu chciet ist rovno na akciu... ale prajem nech to vyjde a aj v Nitre sa to trosku rozbehne
  • 14. mája 2009 8:42:33 CEST
    Stretnutie priaznivcov DBSM bude v Nitre, Kupecka 7, Rock Club naOZZaY. V stredu 20.5. o 17.00. Poznavacie znamenie : casopis STUDAK. Prihlasky mozu byt virtualne. Staci napisat: pridem, urcite, mozno, o kolkej.
  • 13. mája 2009 21:03:30 CEST
    a na aké tlačivo chceš tú prihlášku? podľa mňa 17:00 je strašne skoro.
    • 5 posts
    13. mája 2009 17:31:06 CEST
    :) Taze teraz ked ti tu kazdý dal plno dobrých napadov Si to urob tak aby to vyhovovalo ludom co chcu prist a nepisu len o tom. Prihlašky kdze chcete byt uzavreta spolocnost a aj tak sa predstavite jeden druheme nieje zle . sak staci napisat " pridem" :). Este raz prajem vela stastia :).
    • 5 posts
    13. mája 2009 13:53:18 CEST
  • 13. mája 2009 13:15:43 CEST
    no skus nejky podnik so separe, predpokladam ze tak do 10 ludi bude stacit, mal by si tam aj tak rezervu na nejakych 3 ludi navyse...

ak smiem len v kratkosti:
    - robit to v otvorenej restike je obmedzujuce, nikto sa nebude chciet rozkecavat ked nevie kto pri vedlajsom stole naslucha
    - z mojho pohladu o nicom termin. väcsina ludi pracuje a vtedy je 17.00 uprostred tyzdna jednoducho nanic

ja osobne by som jednoducho zarezervoval separe stol, samozrejme kapacita odhadom (vo vasom pripade by som s viac ako 10 ludmi nepocital) dal termin. zvysok nechal jednoducho na volny spad...

ale toto su len moje osobne nazory, a tak ich prosim aj ber
  • 13. mája 2009 12:57:58 CEST
    bude to otvorena spolocnost, ale mal by som vediet kolko ludi mam cakat...aky velky stol rezervovat. v prihlaske neziadam zivotopis
    • 9 posts
    13. mája 2009 11:55:51 CEST
    Ak sa podary,tak budem štvrtý. :-)
    • 5 posts
    13. mája 2009 11:46:36 CEST
    ako opall napisala ..ides na to spatne, ked chces z toho robit uzatvorenu party, tak ti dojde malo ludi, ....skus najprv otvorene a kecacie, a neskorsie mozes robit uzatvorenejsie a akcnejsie ....ako vidis ste zatial len traja
  • 13. mája 2009 11:31:43 CEST
    Zlatko, dufam, ze prides :)
  • 13. mája 2009 11:24:25 CEST
    fajn, uz sme traja :) len akosi stale neviem kde...ci sa to mam sem chodit pozerat stale???
    :) mna z teba porazi - ze prihlasky prijimam...ved to nebude ziadna sukromna party, aby ludia museli posielat prihlasky....kto chce nech pride....
  • 13. mája 2009 10:52:41 CEST
    tak mam s tebou pocitat ? uz sme 3