Forums » Nekategorizováno

BDSM v Nitre

• 13 posts
    23. októbra 2008 8:05:35 CEST
    Platí čo bolo napísané. Treba sa najprv niekde objaviť (BA, BB) a potom niečo rozbehnúť. Nikto z vonku vám nebude organizovať stretko.
    • 9 posts
    23. októbra 2008 7:55:49 CEST
    Je niečo nové,alebo stale rovnako? Deje,alebo bude sa niečo diať v Nitre?
    • 2 posts
    16. februára 2008 20:55:43 CET
    a neni najlepsie nevyberat si nakoniec podla miestaale podla ludi co chodia? :-)
  • 16. februára 2008 19:36:32 CET
    nedaj ma
    xixi...ale ved ja si uz nejako poradim
    • 2 posts
    15. februára 2008 14:10:40 CET
    kto si ulovi ten ma :-)
  • 15. februára 2008 13:00:41 CET
    ty nam aj tu ojedinelu lastovicku -opalku - co aj v tychto zimnych mesiacoch zavse preleti nasim krajom chces zatvorit do bratislavskeho dupe:)
    • 13 posts
    15. februára 2008 11:24:16 CET
    predchádzajúci príspevok sa nesnažil nikoho odradiť. Ak je v okolí Nitry niekto s vážnym záujmom o stretká, kto nemá strach z toho že sa jeho meno bude nejako spájať s BDSM, nech sa do toho dá. Na prvom budeme minimálne dvaja (mám to bližšie ako do BA).
    • 13 posts
    15. februára 2008 11:20:06 CET
    nechceš rokovať so mnou? Moju dôveru máš. Ja vidím problém, že keď už sa stretne skupina BDSM+ kdekoľvek, škoda niečo aj nevyskúšať. A na to sa verejné podniky fakt nehodia.
    • 2 posts
    15. februára 2008 11:04:16 CET
    Myslim ze ale v tom pripade je jedina sanca proste ist na zrazy do BA alebo k Petrovi (co ty robis) a tam sa dat dokopy nitrianska pobocka :-)
    Ono zase az tak daleko Nitra od BA nie je aby sa tam nedalo skocit na zraz ked clovek ma skutocny zaujem. Nakoniec ja som tiez bola na "vylete" v Nitre na 8. dni chaosu.
  • 15. februára 2008 10:43:45 CET
    hm...ale ved Nr je "male mesto"
    uprimne povedane, urcite by som tu nesla na nejake verejne stretko niekam do podniku. Sukromne by mi nevadilo,keby ma tam niekto videl, ludia co ma poznaju vedia o mojich "zalubach" a cudzi su mi ukradnuti, ale pracovne si toto nemozem dovolit... alebo lepsie povedane nechcem dovolit. Zrejme by som nevzbudzovala doveru pri pracovnom jednani keby si ma zakaznik predstavil ako "zvrhlicku" ... a myslim, ze viaceeri maju takyto blok...
    • 13 posts
    15. februára 2008 7:31:49 CET
    už bolo viacero, ked si prečítate príspevky nižšie. Kým niekto z Nitry nenavrhne termín a krčmu, sú to len reči.
  • 15. februára 2008 3:53:51 CET
    mám záujem ...
  • 15. februára 2008 1:29:24 CET
    nitra je hnila... nic v zlom, ale zijem tu 23 rokov... a o bdsm? hehe v nitre klub??? dal by som zato dusu... ale nitra nato neni... skoda
  • 6. januára 2008 15:25:22 CET
    chodis okolo tak co sa nezastavis na kavu? S Laskonkou sa potesime
    • 13 posts
    6. januára 2008 11:08:13 CET
    priestory máš?
  • 4. januára 2008 23:49:57 CET
    ahojte všetci vo fore ja už takmer tri roky sa venujem tomu aby som v Nitre založila niečo taketo a aby som si vybudovala svoju vlastnu stredoveku mučiareň zatial stale sa mi nedarí i ked doma mam spravenu svoju vlastnu ale nie je to to čo by som si predstavovala a mam len jedneho staleho svojho klienta a to je moj manžel možno spojiť sa ešte s dakou šikovnou babou a založiť realny klub využiť nič nerobenie v Nitre tešim sa na nove prispevky a som do realizacie cela žava
    • 5 posts
    4. januára 2008 18:15:32 CET
    No tak som si precital cele forum a ako pozeram, tak po dvoch rokoch asi ten klub v Nitre este zalozeny nie je, ze? Takze to bola klasika, niekto si nieco precital, zapojil fantazii a uz videl, ako ho budu dominy, alebo subinky obskakovat.
    • 13 posts
    2. januára 2008 23:30:40 CET
    v Nitre neabsolvujem, som mimo, ale ak by si chcel niekto posediet večer niekde pri káve budem v Nitre v týždni od 5 do 8.2.
    • 13 posts
    2. januára 2008 12:08:52 CET
    som tento klub zapadnutý prachom z histórie. Pozri Nové Zámky.
  • 8. decembra 2006 9:35:20 CET
    ..je to dobry napad, ale ja by som skor chcel vedieť o ake zariadenie by bol zaujem, bez ohladu na to či bude z dreva, železa, chromu atd. Napriklad ja by som si zakladne vybavenie predstavoval takto: "X" kriz, kladka, klietka, klada, stol s moznostou priputania, slp a videl som jedn ram ktory ma jeden koniec upevneny v klbe, ak že sa dala nastavovat jeho poloha, od vodorovnej az do kolmej.
    • 2 posts
    7. decembra 2006 22:23:12 CET
    Myslim ze vybavena muciaren by v BA alebo jej okoli nemusela byt uplnym ekonomickym prepaakom aj ked asi zazraky sa od toho cakat nedaju. Vela ludi nema vlastny priestor na blbnutie a toto je riesenie.
    Otazka by ale aj bola v akom "style" by mala byt zariadena. Ludia su holt zmlsany a ak jeden preferuje "stredoveku" musiarnu, druhy zase chrom a sklo. Co mi pripomina, co spravit si malu anketu o tom kto akemu priestoru da prednost keby si mohol vybrat?
  • 7. decembra 2006 21:53:03 CET
    ...tesi ma,ze sa toto forum tak rozbehlo,ani som netusil že tu bude tak vela prispevkov. A je dobre, ze sa tu striedaju rozne nazory, ved na to forum je, aby sa diskutovalo. Niekedy sa to sice trosku zvrhne na osobne invektivy, ale asi to patri k tomu. Pokial ide o povodnu myslienku, tak sa na nej pracuje a podla mna celkom dobre, ze o tom nevie cele forum je mozno odo mna neslusne, ale myslim, ze je to tak spravne. Ak budem mat nieco co budem potrebovat ozamit vsetkym, tak sa to sem dostane. Chcem vsetkym co sa zapojili podakovat, ale tym nechcem toto forum ukoncit, diskutujte dalej, pozorne si precitam kazdy prispevok a nieco si z neho urcite vyberiem.
    • 13 posts
    7. decembra 2006 21:48:43 CET
    Nestihla som síce prečítať všetky príspevky do tohto fóra ale každý tu má asi kus pravdy. Ja tiež o niečom podobnom uvažujem už dlhšiu dobu. Snáď stým rozdielom že nechcem aby do toho vstupovali investácie tretích osôb. Obávam sa však či by tá investácia bola správna a návratná. Uvažujem nad menším domom na samote bez otravných susedov, ktorý by sa dal záujemcom za určitý poplatok prenajímať, myslím že členské poplatky nie sú vhodné pretože na konci roka by sa všetci hádali kto a koľkokrát daný priestor využil. Netrúfam si však v našej úzkej komunite povedať či by to neboli vyhodené peniaze. Čo vy na to????
    • 13 posts
    7. decembra 2006 19:03:31 CET
    uvidime, sam som zvedavy, ale zostalo to akosi ticho
    • 2 posts
    7. decembra 2006 16:16:08 CET
    myslim ze opall reagovala na to co aj ja - nevidi nic k comu to ma smerovat a ziadne myslienky zakladatela