7. novembra 2006 11:29:55 CET
vie niekto poradit,ako ziskat kontakty (nicky,icq cisla)na dominantne zeny,s ktorymi by sa dalo porozpravat na icq?
22. februára 2007 18:35:45 CET
aj na www.myspace.com je vela dominantnych zien, staci sa rozhliadnut, zacat si pisat sukromne spravy a predpokladam, ze ak niecim zaujmes, tak ti da aj ICQ kontakt.
20. februára 2007 23:59:31 CET
nuuuuz...take cosi ako zoznam sice existuje na niekolkych strankach ale v podstate maju predosly pisatelia pravdu...najprv treba ten kontakt asi nadviazat...je jedno ako...ak je potom clovek dost zaujimavy tak tie moznosti komunikacie su siroke...
9. novembra 2006 0:43:22 CET
jednoduche riesenie.Zacni si s nimi pisat tu a myslim ze ked budes pre nu dostatocne zaujimavy tak ti ho poskytne sama.Myslim ze zo zaciatku je jedno ci si s nou pises tu alebo cez icq aj ked je icq pohodlnejsie.
8. novembra 2006 8:02:11 CET
Tvoje otázka mi přijde trochu podivná. Kontakt na sebe ti dá ta žena, kterou nějakým způsobem zaujmeš a bude s tebou chtít komunikovat i nadále. Ale nějaký "telefonní, nebo ICQ seznam" neexistuje. Vyhledávání takovýchto údajů a následné nevyžádané kontaktování mi přijde jako obtěžování..
Takže asi takto - třeba tady existuje něco jako profil uživatele a kdo tam uvádí třeba svoje ICQ je zřejmě srozumněn a souhlasí s tím, že ho někdo může po ICQ oslovit.. Ale stejně vidím daleko vhodnější cestu a to, jak jsem již zmiňovala, ženu zaujmout natolik, aby ti kontakt na sebe poskytla sama..