21. novembra 2006 16:49:07 CET
Tak nenormální Liino přeci jen jsme, ne?
Mám podobný fetiš jako uchadzac, snad jen s tou výhodou
, že žena mi "nemusí" sedět pouze na břichu, ale defacto kdekoliv po těle (a co teprv, když to spojí s jízdou!
) takže mám možná i větší výběr než uchadzac
Z vlastní zkušenosti bych řekl, že většina žen sedí na mužích obkročmo ráda.
Najít partnerku na podobné straddling hrátky, spojené třebas i s tím, že ti žena při tom navíc sváže ruce za hlavou nebo mírně poškrábe hruď, není vcelku těžké.
Snad žádná žena by neměla problém s tím, tyto hrátky zahrnout do předehry.
Problém teprve nastane, pokud tě už nedokáže vzrušit nic jiného. Z toho by taková žena neměla vůbec radost a pokud by byla tvojí partnerkou, tak asi ne na dlouho.
Mě osobně daleko více vzrušují mé fetiše než běžný pohlavní styk. Mám pocit, že čím jsem starší, tím více tyto fetiš fixace redukují mojí sexualitu na pouhou "úchylitu". Domnívám se, že je to však spíše jen pocit.
Možná jsem mladý a naivní, ale stejně si myslím, že i člověk - úchyl může celý život rozvíjet svojí sexualitu a rozšiřovat spektrum toho, co ho vzrušuje. Chce to jen trénink a trochu disciplíny. Mám na mysli aplikaci tantry a podobných cvičení.
Přestože máme naše specifické fetiše -úchylky, které nás odlišují od lidí s běžnou sexualitou (a vlastně nás úchyláky odlišují i navzájem), přesto pře ze všechno v každém z nás dřímají pramínky "přirozené sexuality", které toho s našimi bdsm úchylkami a fixacemi nemají mnoho společného. Jde jen o to, jak tyto společné pramínky "přirozené sexuality" v každém z nás rozvibrovat.
Vzhledem k tomu, jak je těžké najít partnerku na ukojení našich úchylných představ, domnívám se, že rozdmýchání těchto pramínků nám nabízí určité řešení, jak fungovat v rámci - v našem případě defacto nejpravděpodobnějšího možného vztahu - a to tedy vztahu vanilkového (max. tak s mírnou příchutí bdsm)
Nebo snad chce někdo tvrdit, že sub. mužů není daleko více než dom. žen? Chce snad někdo tvrdit, že se na všechny sub. muže může dostat? Vždyť to by bylo popření elementární matematiky typu 1 krát 1 = 1 krát 10.
Chce to jen klid, trpělivou partnerku a vzájemnou přirozenou tělesnou přitažlivost a schopnost se v rámci určitých erotických hrátek od těchto našich fetiš fixací disciplinovaně odpoutat a soustředit se jen na to, co je sexualitě všech lidí společné - na příjemný prožitek ze souhry "jednoho dvou těla".
Pokud toto dokážeme, naše sexualita pak může fungovat dvoukolejně - tj. v rámci láskyplného vztahu a sexu - vanilka, v rámci onanie a skryté fantazie, příp. občasného odskočení si do SM salonu nebo na zdejší stránky domina.sk - bdsm. Obdobně dvoukolejně funguje např. bisexualita.
Další z možných cest, je prostě zkoušet to jen po jedné nám nejbližší koleji - bdsm fixace - pořád dokola s vírou, že jednou snad opravdu najdeme nám odpovídající protějšek a do vanilkových vztahů se prostě vůbec pouštět nebudeme.
Tato jednokolejná cesta je však často velmi, velmi náročná a vždy tu existuje nebezpečí, že skončí samotou.
Tato cesta je dle mého názoru, buď pro ty, kteří již svou "paní" našli nebo pro opravdové fajnšmekry, pro něž bdsm představuje styl života, anebo naposled pro ty, kterým stejně nic jiného defacto nezbývá, neboť jejich bdsm fixace zcela pohltila celou jejich sexualitu, takže v ní není naprosto žádné místo, které by jim umožňovalo fungovat ve vanilkovém vztahu. Otázkou však je, zda tato třetí skupina nutně jednokolejných vůbec existuje, o tom by se dalo dále polemizovatat...
Každý z nás je jiný, proto by měl zkoušet, co nejvíce možností, jak plnohodnotně s tímto bdsm zaměřením žít, zjistit kde jsoun ty hranice, kde nás bdsm již neobohcuje, ale naopak nám už jen bere a podle toho se snažit pozitivně zařídit...