Forums » Nekategorizováno

domaca muciaren jak zariadit

• 2 posts
    10. februára 2007 22:56:13 CET
    +xila ano, wed som to sama powedala o par riadkow nizsie w predoslom commente, w cechah a uz aj na swk su sikowni wyrobcowia. co sa tyka ceny, da sa polemizowat, je to welmi relatiwne. ale niektore weci sa w takejto dielni poriadne urobit nedaju..w prahe je dokonca jeden wyrobca ktory robi tak kwalitne bice ze tie zahranicne (napr aj wacsina z tej wiedne) sa na tie jeho wobec nexytaju. ale newiem si predstawit ze by dokazal urobit na zakazku za porownatelnu cenu w porownatelnej kwalite napr kozenu zwieraciu kazajku. nepodcenowala by som prewahu zapadnej ponuky nad tou nasou, ak ste dakto boli aspon wo wiedenskyx bdsm obxodox tak asi wiete o com howorim...:)
    • 2 posts
    10. februára 2007 22:50:19 CET
    ja co najradsej pouzivam kus prvazu ktory ma v priemere asi 15 mm a je z makkej bavlny tak tu pradelku mam vyhradenu len na istu velmi citlivu cast muzskeho tela a tam ju fakt neroztrhne :-))
    • 2 posts
    10. februára 2007 22:46:04 CET
    nehoworim, ze kowowe puta nemaju daco do seba, ale ze na twrdsie sm su newhodne...no ale ta snura na pradlo, som asi puristka a elitarka ale pripada mi to totalne pod urowen. a hlawne beznu snuru na pradlo neni tazke pretrhnut...
    • 2 posts
    10. februára 2007 22:37:35 CET
    Ja by som niektore veci zase az tak neprecenovala ale ani nepodcenovala, aj pradelna snura na zaciatok moze byt fajn hoci na mna je prilis tenka. Kovove puta su dobre na rychle znehybnenie zapesti s tym ze sa daju potom vymenit za pohodnlnejsie kozene alebo okovy ked si niekto potrpi vyslovene na kov :-)
  • 10. februára 2007 22:12:41 CET
    Asi je to o tom, co komu vyhovuje - já si nedokáži představit, že bych někoho bičovala (či on mne) tak, že by měl kovová pouta zadřená na kost (jasně - záleží jaká - jsou kovové kroužky, optimální "cestovní" pouta - a pak masivní okovy).

Ale asi je podstatné to, co zmiňuješ ty jako hlavní - pořizovat si pomůcky podle toho, jak komu vyhovují, líbí se a hodí se a ne podle toho, co je zrovna nejlevnější. Samozřejmě proč dávat zbytečně moc, když se dá dávat méně - zvláště se domnívám, že proč nakupovat ve Vídni, když v ČR je tolik šikovných výrobců. BTW že je prádelní šňůra na prádlo zjistí snad každý poté, co se ji pokusí párkrát použít na bondage.
  • 10. februára 2007 17:17:35 CET
    XILA: no tak newiem ako blbnes ty, ale ak sa pustas do sm tak zistis ze kowowe puta su ABSOLUTNE nevyhovujuce, pri istych veciach uz je dokonca aj powraz newyhowujuci. Ked ja dakoho napr. bicujem tak s kowowymi putami by mal do piatich minut ruky odrete na kost a wzhladom k tomu ze to je w danom momente rusiwy element pretoze to suba wyrusuje od toho aby sa sustredil na tu bolest na ktoru ma, kazi to zazitok. Na weci ako kolicky na pradlo, powrazy a ladowe kocky pride kazdy clowek co ma promile predstawiwosti uplne prirodzene (ja som nato prisla uz ako dost male decko...), ale pre pana krala, uz tu newladne komunizmus, mame kapitalizmus, otworene hranice...staci ist do wiedne a mate wyber milionkrat wacsi nez na slowensku aj w cesku...

ja proste len howorim, ze sa mi nepaci ked sa weci robia polowicato, skratka podla mna, ked uz do hry zapojujeme hracky, tak maju byt kwalitne a nie smejdy, cize nie snura na pradlo, ale lano z jemnych syntetickyx wlakien, nie psie obojky, ale normalne kowowe puta, nie hrackarske zinkowe smejdy co sa daju odomknut bez klucika, ale poriadne ocelowe SW. Co sa tyka toho obojku, tu bol taktiez dotaz o kupe psieho obojku a jeho pouziti ako ludskeho - tak ked uz ide o twrdost koze a anatomickost, je prawdepodobnejsie ze na cloweka sadne prijemnejsie ludsky, alebo psi...? aj na slowensku aj w cechax su ludia, co wyrobia pekne, wysoko kwalitne a pomerne lacne weci aj na zakazku podla predstaw zakaznika, neni predsa ziadny problem...!
  • 10. februára 2007 14:04:08 CET
    Vše je o prioritách a účelovosti - mě třeba přišla pouta či obojky příliš drahé - ale uvědomuji si, že do provazů už jsem vrazila víc než by bylo třeba na sadu pout. A třeba obojek jsem se pokusila vyrobit, ale nedodělala jsem ho zatím - ten pocit z vlastnoručně vyrobené věci je skvělý. Pravdou je to, že já osobně jsem hodně citlivá na krk a klasický tvrdý obojek snáším velmi špatně a to, co dělám, je jemný tenčí z jemné proplétané kůže pro efekt. A holt když někdo touží po obojku, většinou má vlastní a ten použiji :-).

Prostě vše je o prioritách a o tom, jaký z toho chce mít člověk pocit - pokud chci něco pro jednorázové vyzkoušení, je to možná skoro lepší si to půjčit, pokud si chci hrát pravidelněji, pořídím si jako první to, co bude mít nejlepší poměr cena/výkon - a některé méně podstatné věci budu řešit levnější náhražkou.

A nazvěte mě úchylem, ale já zjišťuji, že kožená pouta kolem rukou jsou pro mě výrazem submisivity a nepotřebuji je vůbec používat k čemukoli dalšímu (asi jako je pro někoho obojek). Pro blbnutí venku stačí malá kovová. A pro hrátky stačí vhodný provaz.

A jinak k tomu vybavení domácí mučírny, které jde velmi rychle uklidit:
    - kolíčky na prádlo, jsou různě silné, vhodné začít od jemnějších a až časem přitvrdit
    - svíčky, nikoli kalíškové, mě se nejvíce osvědčily o průměru cca 1,5 cm (a samozřejmě sirky či zapalovač :-) )
    - ledové kostky (v mrazáku vždy připravené)

Toto všechno jsou věci, které lze mít doma normálně a nikdo se nebude divit, co to tam dělá.

Další vybavení co se mi osvědčilo:
    - rákoska - věcička, s níž se dá švihat lehce i hodně tvrdě, pozor, aby to byla opravdu rákoska, s bambusem je to už horší, je tvrdší a pak bych doporučila i nějaký ten bičík pro jemnější švihání
    - provazy - mě osobně většinou stačí cca 50 metrů pro konkrétní akci, normálním nebondagistům by mělo stačit tak 40 metrů celkem
    - nějaké kotvící body v okolí (stačí promyslet) - radiátor, nohy postele, posilovací tyče do zárubní, stropní trámy, háky - nebo holt přidělat za postel, skříň a na jiná neviditelná místa kroužky do zdi
    - kdo není moc na provazy, pak se můžou hodit různé řetězy a zámečky
    - případně pouta, obojek a rozporky

Záleží na vstupní investici - já do začátku investovala cca 500 Kč za provázky (40 metrů), kolíčky jsem měla doma, svíčky a led také - a s tím jsem si vystačila prvního půl roku. Pravda, pouta jsem měla půjčená a zpočátku jsem je dost používala a mám dobrou postel + stropní trámy, takže nepotřebuji další kotvící body. A pak je dobré se potkávat s ostatními lidmi, dívat se na jejich pomůcky, chodit na srazy a sem-tam něco zkusit - a ono se to začne doma hromadit samo :-).
  • 6. decembra 2006 23:51:28 CET
    no wed hej, len mi to proste fakt pride vtipne, ze dakto riesi jak spravit z obojku puta ked si moze kupit kvalitnu kozenu sadu na ruky aj nohy fakt za par stoviek. Bondage is knot for everyone, if were gonna play, we need nasty toys. A kto sa hra ze ma vasen do bondage a bdsm a neni schopny parkrat si nekupit cigy alebo novy cas a usetrenu sumu dat na puta, ktore chce a vie ze s nimi bude mat super zazitok, podla mna nema co hladat v spolocnosti s privlastkom BDSM positive. Ak ma clovek pre daco skutocnu vasen tak mi verte ze ho nezastavia ani o dost vacsie obete nez financne.
    • 2 posts
    6. decembra 2006 11:27:31 CET
    Niektori ludia holt su taki setrilkovia ze kupuju tie najlacnejsie veci a kupuju ich pravidelne aby neusterili v konecnom dosledku ich opakovanym kupovanim :-)
  • 4. decembra 2006 21:12:41 CET
    no neviem, musim suhlasit s nenufer, akoze drevenu gulicku by som v zivote nepouzila, uz len preto, ze je to proste drevo a drevo je drsne, drape, stiepi sa a ma miliardu drazok v ktorych maju bakterie manhattan. drazdia v ustach ovela viac a tym su vlastne kontraproduktivne, lebo subika rozptyluju od toho naco sa ma sustredit. no a co sa tyka tych obojkov a tak...akoze za prve, nechapem preco tu vobec rozvijate debatu na temu zamenitelnost psich obojkov a put atd, tak ako.... kvalitne, pevne, vystuzene a podsite kozene puta vas vyjdu len o malo viac ako pouzitelny obojok s rovnakymi parametrami. ak chce dakto povedat, ze nie je ochotny dat o zopar stoviek viac (lebo sa fakt bavime o drobnej cenovej rozdielnosti) za ozajstne kozene ci kovove puta, ktore su urcene nato naco su, a chce to zafintit "lacnejsimi" alternativami tak aj efekt bude lacny.
  • 4. decembra 2006 20:13:40 CET
    Máme nafukovací klasického tvaru.když je dostatečně nafoukaný prokousnutí nehrozí,protože tlačí na patro a nejde zmáčknout,navíc na zuby nedosáhne.Klasický roubík z dřevěnou kuličkou nepoužíváme protože tento je učinější,kulička hodně tlačila na dásně při zákusu.A občas se mě podařilo ho vyplivnout,když jsem jakože hlavou na krku přepružil dozadu.Kvůli tomuto musel být hodně utáhnutý a to dělal koutky.
    • 3 posts
    4. decembra 2006 12:38:08 CET
    Rozkousat dřevěnou kuličku je podle mne obtížnější, než rozkousat plastovou, rozkousání roubíku není až tak běžné, to by např. u nafukovacího nemohl roubík přežít první větší skousnutí... Jak tu někdo psal, kulička se nedostává mezi stoličky a tlačí na patro, u nafukovacího je tenhle efekt ještě výraznější.
    Rozkousání spíš hrozí u udidla, to má člověk (na rozdíl od koně) mezi stoličkami...
    Mimochodem, zajímalo by mě, jak funguje nafukovací roubík motýlek, to totiž není jen nafukovací balónek, ale má nějaký specifický tvar. Znáte ho někdo z vlastní zkušenosti?
  • 3. decembra 2006 3:21:24 CET
    moje Paní používá úplně jiný typ roubíku. Vložka se namočí v její moči, pak strčí do úst a převáže punčochou. Jiný už bych nechtěl.
    • 2 posts
    2. decembra 2006 22:37:54 CET
    Pod japonskym roubikom myslim toto http://www.bdsmshop.sk/product_info.php?cPath=28&products_id=32
    Najviac ho totiz vidis pouzivat u Japoncov, am tu vyhodu ze nie je prilis velky a mozes cez neho dobre dychat ale aj slintat :-)
  • 2. decembra 2006 22:15:48 CET
    No jinak výrobu roubíku jsem našel tady http://www.bdsm.cz/Articles/clanky/dilna/clanek-583.aspx
  • 2. decembra 2006 21:04:04 CET
    No nám se dřevěný jen tak válí ve skříni od té doby co jsme koupili nafukovací.Paní si našla zálibu v tom,že mě například zalepí nos a pak postupně přifukuje roubík,až už nemůžu dýchat pusou,tak se začnu dusit.Je to bezvadná hračka
  • 1. decembra 2006 8:44:44 CET
    Přiznávám, že nevím, co je to japonský roubík.
    Ale k dřevěný kuličce.... Ta moje byla zaprvé opravdu z tvrdýho dřeva a za druhý přesně tý velikosti, že jsou čelisti v poloze, kde nejde uplatňovat maximální stisk. Teď přiznám, že nemam moc odhad, ale řek bych, že mohla mít tak necelejch 5 cm v průměru (současná gumová je malounko větší), takže s dotaženým řemínkem kolem hlavy jsem ji zubama jen tak lechtal, že bych do ní moh natvrdo rafnout, to v žádným případě. Ona totiž takový pokus blokne tim, že je prostě moc velká... Stoličky jsou mimo hru, ponivač maj malou páku, jsou daleko od sebe, a ostatní zubstvo se jen tak otírá. Sem si dost jistej, že rozštípat by nešla... On the second side... Vybavuju si ten tlak na stoličky, tlak zevnitř, když sem se do dřevěnky zakous, takovej páčivej (od českýho páčit...:) pocit... To s tou gumovou kuličkou nemam.
    • 2 posts
    30. novembra 2006 17:21:33 CET
    Mne prijde ze drevená gulička sa može rozkúsaním roztrepiť a sposobovať problémy, preto mi pripadá divná.
    Ja mám radšej japonský roubík
  • 30. novembra 2006 14:14:53 CET
    No, otisky zubů jsem v něm nadělal, ale na rozkousání to bylo moc tvrdý dřevo :)
    Fakt je, že ho mám už skoro čtyři roky uložený u Madam Camelie, ke které nejen jsem se od té doby nedostal. No ale používanej byl předtím dost dlouho na to, aby se osvědčil - asi 5 let.
    Nicméně, nechybí mi, udělal jsem si tehdy novej, tentokrát s gumovou kuličkou (kde myslíte, pejskaři, že jsem ji vzal? - správně, v pejskařských potřebách), která je sice chuti nevalné, ale na to se mě nikdo neptá, že :) Ale použil bych i dřevěnou, kdybych ji měl...
    Jinak roubík používáme na výprasky a ubčas při face-sittování - vřele doporučuju.
    • 2 posts
    30. novembra 2006 12:39:19 CET
    Tak to sme potom pisali zhruba to iste len som ta nejak nepochopila za co sa ospravedlnujem :-)
    Len ten roubik s drevenou gulickou podla mna nemoze byt nic moc, pretoze to casom rozkuses na triesky. Aku s tym mas skusenost?
  • 30. novembra 2006 11:04:56 CET
    Patrně si nerozumíme. Obojek pro psa s obvodem krku 55 cm se samozřejmě nedá použít jako pouta na ruce. Zkracovat ho nemá smysl, protože by bylo nutno přemístit oko, aby odpovídalo nové délce, navíc cena by odpovídala ceně sexshopové (hovoříme o páru - tedy dvou kusech). Já jsem psal, že bojek, který se jako pouta použít dá, bude konstruován pro psa s obvodem krku odpovídajícím obvodu mé ruky nebo nohy, tedy že bude úzký a moc nevydrží. Mj. měl jsem na mysli obojky kožené, neboť mne nenapadlo používat jako pouta na ruce a nohy řetízkové stahováky.
    Já jsem svá kožená pouta pořídil před léty na dobírku od výrobce, jehož jméno si již nevybavuji. Zásilka obsahovala dva páry pout (na ruce a nohy - mj. velice kvalitní, zdvojená oka, obšívání), roubík s dřevěnou kuličkou a důtky (dřevěná rukojeť, prameny stříhané, tedy nikoli pletené). Za všechno jsem zaplatil, včetně všech poplatků, necelých tisíc korun. Myslím, že v pejskařských obhodech nedopadnete líp.
    Btw. mám pocit, že spousta reakcí na vstupy do fór je psána pouze po jejich letmém přehlédnutí, o nějakém sledování vývoje diskuze, která se ,nedej bože, rozkládá na více stránkách, ani nemluvě. Je to dost škoda.
    • 2 posts
    30. novembra 2006 8:18:39 CET
    Tak neviem ale nas pes ma obvod krku 55 cm a to mi nepripada ze je obvod tvojho zapastia. A kedze sa kovove obojky robia aj na velkych psov tak su obvykle aj dvoj a troj radove a tie uz vydrzia vela (nemas sancu tolko utiahnut svojim krkom). Vyplyva to uz zo stavby tela ked psovi krk este casto chrani husta kozusina.
    Ono je to ale trosku o inom. Na malych psov su uzunke male obojky, na velkych siroke ale tam to uz potom nevychadza s cenou. Taky obojok stoji okolo 400-800 Kc a k jeho pouzitiu na nase ucely sa musi aj tak skratit. To uz je potom lacnejsie si kupit nejake puta, samozrejme nie v sexshope ktory ma 400% prirazky.
  • 30. novembra 2006 7:16:12 CET
    když pominu, že budou ty obojky moc úzký, pak je stejně potřeba počítat s tím, že jejich pevnost a odolnost bude odpovídat jejich původnímu účelu - udržet psa o obvodu krku odpovídající obvodu mého zápěstí / nohy. Fakt si myslim, že vlastnoručně vytvořené pomůcky jsou lepší a asi vyjdou i levnějc.
    Btw: Včera jsem do naší speciální místnosti instaloval kříž. Ale vim, že tady je to trochu off topic, protože TAM si návštěvy nevodíme. Jak naděláme nějaký fotky, dám je do alba.
    Turtles: Děrovačku mam z OBI a vrtačku z Baumaxu, je to Skill :)
  • 29. novembra 2006 23:22:31 CET
    ja som myslel tie obojky pre psov ako puta na ruky a nohy.spoji sa napr karabinkou a da sa to pouzit.len treba pevne.
    • 0 posts
    29. novembra 2006 19:04:13 CET
    jestli ty jsi od řempa jen nějakej nastrčenej reklamní agent