Forums » Nekategorizováno

domaca muciaren jak zariadit

• 29. novembra 2006 10:38:33 CET
    Myslim, že už jsem to tady někde uváděl, ale spousta materiálu se dá pořídit v bývalým ŘEMPU v Dlouhé ulici Praze, kousek od obchodního domu Kotva. Maj tam odřezky z kůže, tři stovky za kilo, o velikosti dostačující k výrobě obojků, pout, roubíků..., "nekonečné" proužky kůže o šířce tak 3-4 mm, skvělé na pletení lecčeho, všelijaké nejtky, přezky, očka, kroužky, karabinky, čalounický hřebíčky, koženkovou metráž.
    Pozor, kdo si tam naplánujete vejlet na dopoledne - maj od devíti ráno.
  • 29. novembra 2006 10:27:17 CET
    A co takhle na tom stahováku nahradit jeden z kroužků menším, kterej tím druhým projde, a po aplikaci zajistit visacím zámkem, kterej už neprojde? (samozřejmě je možné i opačné řešení - jeden z kroužků nahradit větším)
    • 2 posts
    29. novembra 2006 0:38:19 CET
    obojky su do obvodu krku 70 cm co cez hlavu dostnes ale potom ti to na krku zakonite planda
  • 24. novembra 2006 20:10:05 CET
    No ono je to s těmito obojky pro psy horší.Oni nemají takový rozdíl průměrů mezi krkem a hlavou jako člověk.Já jsem neviděl takový,abych ho přetáhl přes hlavu.Mám namysli ty nerozepínací.
  • 24. novembra 2006 19:54:33 CET
    Dobre je vyskusat aj kovovy ostnaty stahovaci obojok pre psov
  • 24. novembra 2006 10:13:49 CET
    pravdu povediac este som nezariadoval ziadnu, ale mozno pomoze ked napisem s cim som sa zatial stretol:
    efektny kvetinovy podstavec pre viac kvetov , bol ukotveny v stene a a po odlozeni kvetov sa velmi dobre pouzival , na rozne polohy zvazovania,
    obycajny roztahovaci gauc , ani sam som nechel verit kolko moznosti je na nom uviazania,klasicka postel so zeleznym celom resp aj so zeleznym okrajom pri nohach, rozne druhy posilovacich laviciek l do toho okruhu zapadaju , aj zabudovane drevne rebriny zname zo skolskych telocvicien, do otvoru co ide na padlas som zavesil na zeleznu tyc, taky kladkostroj ako sa vytahuju osipane pri zabijackach , uviazal som ho on nohami a pomaly tahal hore/ako tu osipanu/, len dotycnemu prislo spatne od zaludka.Experimentoval som aj s klasickym dvojitym rebrikom aky sa poziva pri malovani.
    dalsi typ co som dostal len mailom a zatial nezrealizoval , ale tiez stoji za povsimnutie ako vedia byt ludia vynaliezavi:na sfuknutej nafukovacke dotycnu osobu omotat potravinovou foliou a az potom nafukovacku nafukat.
    vsetko je to vsak imrovizacia, niet nic nad pohlad ked pridete do kamenej muciarni, a tam v okovach visi prsnata nahata subinka.

• 23. novembra 2006 21:25:25 CET
    No urcite stoji za to ak mas klasicku postel tak nejake ukotvenia urobit aj na nej zo spodu na ram
  • 23. novembra 2006 18:59:05 CET
    Já doporučuju tady hned ten druhý výrobek.Je to tušírka dlouhá 120cm a je pružná na konci je 10cm takový pevný tak 2,5-3mm tlustý špagátek.Jeden z mých oblíbených nástrojů.Moje paní ho lechce upravila,protože se provázek třepil,tak ho na koci zašila nití,takže je to tam malinko rozšířené.http://www.cermanovi.cz/shop.php?start=0&zvire=1&kateg=6&subkat=
  • 23. novembra 2006 14:45:31 CET
    sa daju kupit v jazdeckych potrebach
    . Za velmi dobru cenu
    • 2 posts
    23. novembra 2006 9:06:14 CET
    Ked chces setrit aj na malickostiach tak asi obojky nie su uplne zle hoci ich sirka voci dlzke je aj tak o nicom. Na uvod zistit ci ma to laka asi ano ale nie dlhodobo. Su prilis tenke a ani ta velmi neudrzia. Uz lepsia vec je suchy zips ale ten je zase tvrdy z reze zapastia svojou hranou
  • 22. novembra 2006 22:11:22 CET
    no napriklad dobre oceľove kotvy do steny sa daju navrtať a celkom solidne zamaskovať pod obklad ... Ja som navrtal na stenu zopar "uchytnych" bodov a celkom oki sa to da používať. ale nepouživaj hmoždinku ale oceľovu rozpínaciu kotvu do panelu.