22. novembra 2006 21:03:51 CET
poradte jak zariadit domacu muciaren co najlacnejsie a tak jednoducho aby sa to dalo za kazdym spratat.Zaujimaju ma napady
co napr.kupit miesto put(mna napadli obojky pre psa) o co dotycneho priputat
tak aby nemal moznost vyslobodenia a uniku.pripadne miesta nakupu takychto jednoduchych veci.Take rady na jednoduchu domacu muciaren v podstate viac menej mi ide o to priputavanie atd.
5. júna 2014 17:31:56 CEST
nahod objednavku o co mas zaujem
o chvilu bude vypredaj po fasistoch z kyeva co podochli na vychode Novorosii,,
staci si zaplatit dodanie do Debilistanu,,,
4. júna 2014 16:12:04 CEST
ta schema by sa hodila ...
3. júna 2014 17:28:00 CEST
ja mam rebrinu okovy a tazku tyc na mucenie palcou na nohách a spanelskeho osla
6. júla 2013 19:52:06 CEST
ja len preto, lebo podla vyrobcu, spušťa sa to vibráciami hlasiviek a nie zvukom, to preto, keby nejaký iny pes naokolo štekal tak by sa to samo spušťalo
6. júla 2013 19:49:41 CEST
Urobit da to da obojok kuis cca za 80E kvalitnejsie, a uz len pravis spianie podla intezity zvuku . odskusane kdesi v sufliku mam aj schemu , sice to bolo pouzite na robertka ale bude to fungovat aj s el obojkom
6. júla 2013 19:47:09 CEST
Fajn napad , len daj bacha, zmeraj či ej to pluzné napetie ( co ej asi pravdepodobnejsie ) alebo ci to ej striedave napetie.. Ono ide o to ze ak mas pulzne teda jednosmerne tak pri prechode telom dochadza k elektrolize a vie to ublizit
6. júla 2013 19:46:45 CEST
skušal niekto niečo také, ak by subinka alebo subik boli velmi ukecaný, alebo privelmi vzdychali - kričali, že by dostavali korkčné impulzy????
má niekto s tým skusenosti ????
12. mája 2013 0:37:24 CEST
neviem či by ti to v tykom prípade aj vydržalo pokope, respektive by si tam musel urobi nejaký ram ku ktoremu by si ju pevne pripevnil alebo privaril,
inač mne osobne sa pači vo filmoch pavučia sieť urobena z reťazí a napnutá medzi dva drevene stlpy, to ti dá tiež kopu možností na kreativitu....
11. mája 2013 23:23:34 CEST
sranda natom je ze mna ani tak nezaujma ta klietka a jej ucel .. ale ta tvorba a kreativita :)
ja by som to skor pouzil vertikalne ako stenu na priputavanie otrokov ... bolo by to lacne pekne by to vyzeralo a este by si aj uzili pritom :-)
...
11. mája 2013 23:09:38 CEST
joklovinu na rám a kari sieť na výplet,
začínam nad niečeom takým uvažovať, človek niekdy nevie kedy sa mu taká vecička zíde,....
11. mája 2013 22:46:39 CEST
dalo by sa ale skor by som isiel do tvrdsieho materialu ... karinu znicis holimy rukamy ... ale taky jokel to je uz ina rec :))
21. apríla 2013 22:56:48 CEST
Áno, máš pravdu na niektoré miesta by som ich určite nedával, ale všeobecne na kožu to nie je až také strašné. Ale tak každý ma inú hranicu bolesti.
Je to tá menšia verzia, majú 5cm.
19. apríla 2013 20:30:18 CEST
No ja mam hentie ssvorky ale v trochu vacsommprevedeni doma a no neviem teda ci to nejaka baba vydrzi na sebe a to ja som este tie otre zahnute celuste vyrovnal :) a aj tak ich nepouzivame :)...
19. apríla 2013 20:29:16 CEST
Pocuj pozeram ze Ti pekne vybavenie pribuda ale to klacatko je iny extrem... minule ma jedna baba v Senici nehala klacat snad hodinu a pol na parketach jak sme sa bavili a skoro mi umreli kolena...
Nezabudni si poriadit take pekne vrecusko ako som si zriadil teraz ja :)
19. apríla 2013 14:40:52 CEST
no, musíš mať hoodne odolnú modelku