Forums » Nekategorizováno

domaca muciaren jak zariadit

• 7 posts
    31. októbra 2008 8:17:14 CET
    Kúpil som v Hornbachu kovovú,výškovo nastavitelnú kozu,širokú 70 cm.Je vhodná na spank a jednoduchú bondage.Má jednu výhodu,je rozoberatelná a je ju možno ľahko priviezť na rôzne akcie.Cena 1.150.-Sk.Ešte chcem vrchnú tyč nechať obtiahnuť kožou.P.S.Uznávam,že Leonov kríž je pôsobivejší a variabilnejší,ale ked nie je,aj koza poteší.
    • 7 posts
    24. októbra 2008 12:27:49 CEST
    a páčilo sa jej to.Použil som aj rozporku,"bol lepší prístup".Myslím,že to má svoje čaro,aj možnosti.Vrele doporučujem.
  • 22. októbra 2008 17:07:39 CEST
    Jednou se mi podařilo se málem složit a to jsem jen stál upoután u kříže s rukami nad hlavou. Odkrvily se mi ruky, stalo se mi to poprvé a byl jsem z toho vyděšen, ale Madam to nepřekvapilo, bleskové mne odpoutala, nechala mne odpočnout a pokračovali jsme pak dále v hrátkách. Jindy jsem bez problémů zvládl klystýr ve svislé poloze s hlavou dolů. Záleží tedy i na momentálním rozpoložení zpracovávané osoby.
    • 2 posts
    22. októbra 2008 10:17:09 CEST
    V klube mame koleso na ktorom sa priviazany clovek toci a tym moze byt aj dole hlavou. A potvrdzujem to co napisal Profesor - niekto znesie len chvilinku, iny kldne visi dole hlavou aj 5 ci 10 min a este si to pocvaluje ze konecne ma poriadny tlak.
  • 22. októbra 2008 9:34:44 CEST
    Je to uplne undividualne .
    jeden chlapik sa mi pogrckal uz do minuty, tak ma to odradilo od dalsich pokusov. Dalsi pripad , v profi muciarni jdna pani v pohode zvladla ruky za chrbtom v kozenom rukave zviazane a kladakostrojom tahane hore, ale potom na krizi kde stala normalne , a bola len zafixovana na styroch bodoch jej prislo zle , este ze som tam nebol sam , lebo zvesit cloveka z kriza pokial nespolupracuje , je dost problematicke, co som si uvedomil az vtedy ked to bolo treba spravit. Mnoho ludi si neuvedomuje, ze ked necha zviazaneho cloveka bez dozoru , moze mu ohrozit zivot,preto opatrnosti pri roznych hratkach nikdy nie je dost.
    • 7 posts
    21. októbra 2008 23:27:26 CEST
    oko dlho bez rizika,môžem človeka nechať zaveseného dolu hlavou?
  • 17. marca 2008 22:27:33 CET
    Koukal jsem, že mu stránky nějak stojí. Je to škoda. Tak doufám, že alespoň masterhell funguje dále :)
    • 2 posts
    17. marca 2008 22:09:15 CET
    Kacíř je uz z tychto kseftov out :-)
    Ale skusim to pohladat a mozeme sa dohodnut sukromne, toto uz nie je debata na verejno.
  • 17. marca 2008 22:07:22 CET
    Já je mám na většině mých kupovaných hraček a fungují spolehlivě. Chci je používat i do hraček, které si dělám na míru. Vím, že v USA je mají normálně v obchodech (něco jako u nás galanterie), ale na netu se mi nedařilo najít žádného dodavatele. I těch 1000 kusů bych pořídil, vím že se po nich sháněl třeba kacíř, takže bych se maximálně s někým rozdělil. Ale nevadilo by mi vzít si to komplet na sebe, radši si připlatím a budu mít to co chci, než ušetřit a neplnit si sny ;)
    • 2 posts
    17. marca 2008 21:55:54 CET
    Zamykatelne prezky sa v Europe nevyrabaju, videla som ich na americkych shopoch v rozumnych mnozstvach k objednaniu alebo aj kedysi som ich nasla u nejakych cinanov v mnozstve od 1000 ks :-)
    V kazdom pripade ale nie som si celkom ista ucinnostou nakolko by tam musel ist super mini zamocek lebo tie dierky nie su moc velke, teda su velke akurat v pomere k prezke.
  • 17. marca 2008 19:25:53 CET
    Výhoda je, že výstupy z těchto programů mohu poskytnout dodavateli a podle nich mi může přesně vyrobit potřebné díly. Nemusím tedy složitě specifikovat co chci, jen jim pošlu soubor, nahrají ho do CNC a to odvede očekávanou práci.

BTW: hledám v čechách nebo na slovensku dodavatele zamykatelných přezek. Nehledám žádnou alternativu, chci zamykatelnou přezku a nic jiného (na konci jazýčku má očko pro zámek) ;-). Omlouvám se za špatnou terminologii, sedlářství/brašnářství není můj obor :). Takže pokud o někom víte, dejte mi vědět. Děkuji
    • 2 posts
    17. marca 2008 8:24:42 CET
    S programovanim hraciek v CADe som sa uz stretla, spominam s na jednu pony sulku ktora bola takto skonstrouvana a nakoniec vyrobena z duralu.
  • 17. marca 2008 3:03:35 CET
    U mě šel na řadu inventor s autocadem (pozůstatek po škole) a trocha konstruování. Kamarádi mi pomohli vybrat materiál a provedli konečnou konstrukci. Takže mám klec dle vlastního návrhu dělanou s ohledem na snadnost skládání/rozkládání (bez použití nářadí) a velkou pevnost ve spojích, jakékoli vyklání nepřicházelo v úvahu, to bych už radši pevnou.

Ale fakt zajímavý nápad. Mám tu obrovského medvěda, tak to můžu zkusit
    • 2 posts
    12. marca 2008 20:59:43 CET
    Myslim ze tramova konstrukcia ci skor baldachyn je lahko okecatelny vo vecsine spalnu a tam su uz potom moznosti skoro bezodne :-)
  • 12. marca 2008 15:41:38 CET
    uz som rozobral pripady panelaku kde je zavesovanie subjektu viac menej bez problemu.
    Problem moze nastat v rodinnych domoch ci uz novych alebo starsich. V novych rodinnych domoch sa velmi casto miesto omietky pouziva zaveseny sadrokartonovy podhlad, ktory ma nosnost len sam seba a maximalne este unesie nejaky ten luster, tento pripad spoznate velmi lahko ked zacnete vrtat tak sa velmi rychlo dostanete cez sadrokartonovu dosku a pod nou je vycsinou medzera (ci uz prazdna alebo vyplnena tepelnou izolaciou, v tomto pripade budete musiet sa dostat az na nosnu betonovu konstrukciu.
    dalsim problemom moze byt keramicky strop (ci uz z HURDISIEK alebo tvarnici MIAKO) tento pripad spoznate podla toho ze pri vrtani sa vám sype tehlovy prach tu mate moznost len dieru zasadrovat a rozmyslat o urobeni dotadocnej drevenej nosnej drevenej konstrukcie ako to tu opisal job314.
    dalsi pripad je ked mate dreveny strop (drevene tramy zo spodu aj z vrchu zadebnene doskami) tam musite najst nosny tram a urobit nan kovovu objimku ktora bude mat zo spodnej strany hak alebo ocko (tento pripad musite pocitat s tym ze budete musie pri osadzani objimky potrebovat zo spodnej aj vrchnej strany tramu orvor siroky cca 2x sirka tramu vo vacsine pripadov cca 50-60cm tym padom je to pomerne pracne.
    a potom je tu pripad krovovej konstrukcie, kazda krovova konstrukcia by mala zavesenie uplne bez problemov zniest, ale pozor zas len upevnenim okolo kliestim alebo vaznikov.
    ono celkovo ked chcete robit uchyt do stropu treba mat aspon zakladne znalosti zo stavebnictva a vediet ktora konstrukcia je nosna.
  • 12. marca 2008 15:25:30 CET
    a co tak dat do tej klietky plysove zvieratko a nechat ju normalne vystavenu a ked sa niekto na to opyta tak proste povies ze to je Tvoj osobny protest proti zatvaraniu zvierat do klietky ;-)))
  • 12. marca 2008 13:33:02 CET
    Já používám trámovou konstrukci. Byla to první věc, při rekonstrukci bytu byl návrh podřízen tomu, aby tato konstrukce dokonale zapadla. Sice bydlím v posledním patře, ale klasické závěsy by mojí potřebu neuspokojovali a navíc je tu problém s nosností, kdy je třeba takových 200-300 kg a to se jednobodovým závěsem udělat nedá. Mám udělané objímky na trám s oky a i kladkostroje. Ale většinou vážu přímo k trámu, líbí se mi to víc. A skrytí před návštěvou je naprosto jednoduché, je to interiérový doplněk, oka se dají sundat nebo na některé zavěsit květiny. Časem spíš přišel problém s tím, jak zamaskovat velkou klec :)
  • 10. marca 2008 0:03:00 CET
    co sa tyka pevnosti panelov, pokial je nad Tebou obytne poschodie tak je z hladiska zatazenia uplne jedno ci na tom strope o poschodie vyssie stoji clovek alebo ci v Tvojom poschodi na nom niekto visi. Hlavny problem je co sa tyka uchytenia tam Ti doporucujem ist do klasickeho zeleziarstva a kupit si kotvu z urcitou nosnostou, ja odporucam kotvu z nosnostou okolo 200kg nakolko na nu okrem tahu mozu posobyt aj razy ked sa Ti zaveseny subjekt trosku zhupne, taktiez by som doporucoval aby v tom strope bolo ich viac aby si mohol pouzit aj viacbodove zavasenie (dava to viac moznosti zabavy, taktie doporucujem dat par kotiev do steny aby si mal kde uchytavat lano na ktorom budes dvihat.
    V pripade ze byvas v panelaku pod strechov tak mozes byr uplne bez obav nakolko pretoze zatazenie snehom v nasich zemepisnych podmienkach sa rata vacsie nez zatazenie byvanim.
  • 9. marca 2008 23:42:55 CET
    no aby ses na něj trefil, až se to urve :)
  • 9. marca 2008 22:27:30 CET
    že pod závesom bude letisko.
  • 9. marca 2008 21:12:44 CET
    panel by moh stačit :) ale poraď se s někym od fochu, kdyžtak mu řekni, že si chceš pověsit houpačku nebo takový to závěsný křeslo, co maj ve filmech. Dost bych se v tomhle případě bál riskovat, nejde jen o věšení za nohy, který by bylo bez diskuse, on i takovej pád na tlamu s rukama za zády (při mé oblíbené pozici stojící subče - předklon - ruce za zády vytažené vzhůru, kdo si to neumí představit, ať jikne na můj web do galerie výlet do prahy) by moh způsobit hnusný úraz. V každým případě herna bez stropní kladky má k dokonalosti daleko. Třeba nám doma něco takovýho opravdu chybí.
  • 9. marca 2008 19:34:08 CET
    Pevnosť by v mojom prípade nemal byť problém,bývam v paneláku a na strope je betón,keď dám do ňho kovovú hmoždinu,malo by to stačiť.Chcel by som použiť ručný reťazový kladkostroj/tá nosnosť bola myslená na kladkostroj,nie na úchyt,tam musí byť podstatne vyžšia./
  • 9. marca 2008 19:07:17 CET
    ja mam doma tiez rebrinu a 60kil tazku tyc na prsty na nohy je to dobra vec a cloveka to dostane do varu kto skusal take daco stoji to za pokus staci meter dlhu kolajnicu na nohy
  • 9. marca 2008 14:28:21 CET
    na to fakt bacha, stropy nebejvají konstruovaný na to, aby udržely závěs s dostatečnou nosností. Já bych si to teda nerisk zkoušet. Podle mě je jedinou možností nějaká trámová konstrukce, což se vám ale asi těžko podaří nějak šikovně zamaskovat.
    • 2 posts
    9. marca 2008 11:31:05 CET
    bacha aby si ten zaves nepodcenil. Ono je sice pekne mat zaves na 150 kg ked ratas so zavesovanim 50 kg zeny ale ono to vecsinou nestaci. Treba si totiz uvedomit ze tie razy ktore zaves dostava pri zmietani zaveseneho subjektu su pdostatne vecsie. A asi by to chcelo radsej dva zavesy ako len jeden, uz len pre istotu.
    Je otazka ci pouzit elektricky zdvihak alebo klasicku kladku kde pri prenose cez niekolko koleciek dokaze aj krehka zena vytiahnut do vysky stokiloveho chlapa.