Forums » Nekategorizováno

domaca muciaren jak zariadit

• 9. marca 2008 10:42:36 CET
    Už to mám premyslené,do stropu jedna poriadna hmoždina s okom,na oko malý kladkostroj s nosnosťou tak 150kg a na nohy vyväzovacie putá.Keď sa nič nedeje,kladkostroj schováme a na oko zavesíme kvetinu./Ked to zrealizujem,napíšem,kde som zohnal kladkostroj a čo stál.So závesnými putami to je horšie,len si ich nechať niekde vyrobiť-ale tie mám/
  • 8. marca 2008 20:51:05 CET
    v BB mám momentálne neobývaný byt s rebrinami (ripstol) a na strope sú trámy čo udžia aj 100kg - moc tam nechodím ale ak by mal niekto záujem tak sa možno vieme dohodnúť
  • 21. februára 2008 22:01:30 CET
    Čo sa takto pridať s niečím rozumným a prospešným?
  • 20. februára 2008 23:57:18 CET
    Zdravím,
    rád bych přidal pár mých zkušeností. Hodně jsem nakupoval od Stockroom. Nabízejí solidní kvalitu, cena při dnešním kurzu dolaru není o moc vyšší než například u Kacíře nebo Samuraje. Na jejich produkci je vidět masovost, s tím se musí počítat. Dále nedělají úpravy na zakázku. Výhodou je, že několikrát do roka mají akce, takže se jejich pomůcky dají sehnat ještě výhodněji. Zlevňují také některé z těch dražších hraček ($200+) a to třeba o 30%.

Dobré zkušenosti mám ještě s Madame S/ Mr. S Leather (spolupracují s Fetters, ale od nich jsem nikdy nic nebral). Mají špičkovou nabídku kožených pomůcek, vynikající kvalita a dá se u nich domluvit prakticky jakákoli zakázková úprava nebo i výroba něčeho zcela nového. Cena těmto službám ale zcela odpovídá.

Pokud někdo chce fakt nějakou vychytanou hračku, musí se dostat do Americké bdsm komunity, v USA je spousta obchodů, které se online zdají nic moc, ale v kamenném obchodě mají fakt vychytané věcičky a dost často za rozumné ceny. Další zdroj špičkových raritních pomůcek jsou američtí kutilové. Znám jich pár, někteří mají v dílně stroje za nehorázné sumy peněz, protože je to jejich hobby. Takovou kvalitu, jako nabízejí oni, nedokáže nabídnout skoro žádný obchod (asi až na Mr. S Leathers).

Tak doufám, že to někomu bude prospěšné :-)
  • 20. februára 2008 10:36:11 CET
    keby si sa nachádzala tu v okolí,pomôcť by sa dalo,ale na dialku aspoň dobrou radou,ak Ti to pomôže,kľudne sa pýtaj.
  • 19. februára 2008 10:46:06 CET
    Jaaaaaj! Pochopila som.

Este tak splasit niekoho zrucneho. V nedelu mi spadol zo steny vesiak...tusim musim vymenit "majstra"...

to all

Policou nepovazujem tuto debatu za uzavretu, ak ma niekto dobry napad...tesim sa na dalsie pismenka.
    • 2 posts
    19. februára 2008 9:45:46 CET
    Presne tak som to myslela len som chcem k tomu dat nejaky odkaz aby to bolo jasne a to sa mi este nepodarilo.
  • 19. februára 2008 1:50:45 CET
    nechcem sa Nenu pliesť do remesla,ale myslím si,že boky,ktoré držia police,sú vlastne rebríky o ktoré sa dá uviazať,keď vyberieš police/ale tie musia byť uchytené o stenu/.
  • 18. februára 2008 17:46:56 CET
    Hm...nejake police mam v plane. Ale ako to myslis, ze by sa dali odoberat? Nieco ako policova stena, kde su police, okrem vrchnej a spodnej, len vlozene?

PS: Prosim Ta, skus "polopate". Ja nie som technicky typ.
    • 2 posts
    18. februára 2008 11:33:26 CET
    Myslim ze na taketo nieco sa osvedcil aj policovy system prisrobovany dostatocne k stene. V pripade ze clovek potrebuje miesto na hranie zlozi par policiek a ma dokonale putacie zariadenie.
  • 18. februára 2008 10:16:13 CET
    Tak nejako si predstavujem smer debaty. Predpokladam, ze nie som jedina, co byva v byte. Preto hladam inspiraciu, ako to zariadit tak, aby v pripade potreby bola miestnost funkcna. Zaroven by si tam nezainteresovany clovek nemal vsimnut ziadne "zvlastnosti".

Je mi jasne, ze v takychto podmienkach nevyrobim stredoveku muciaren...ale to nie je mojim cielom.
  • 18. februára 2008 0:50:18 CET
    a na ne upevniť kladku,aby sa dalo vytiahnuť za nohy hore,ale to ešte musím premyslieť.
  • 17. februára 2008 2:51:40 CET
    Mám francúzku postel,kde vnútri na konštrukcii mám upevnené 4 reťaze/2 na ruky,2 na nohy/a keď ich potrebujem,otvorím víko a reťaze vyberiem.Na ruky a nohy uviažem koženné putá s očkom a karabinou ich pripevním na reťaz.Reťaz je dobrá,lebo karabinu zacvaknete do hocktorého očka podľa potreby.V skriniach mám hore navrtané očká na ktorých mám tiež reťaze,takže môžem pripútať aj stojacieho človeka,prípadne vyviazať nohy hore.Keď skončím,schovám reťaze do postele a skríň a je to.Keď by sa mohla znečistiť látka,použijem čiernu igelitovú plachtu-dostať kúpiť v sex shopoch. Keby niekomu nebolo niečo jasné,odpoviem v SS.
    • 2 posts
    16. februára 2008 20:55:08 CET
    suhlasim s oprasenim temy len by bolo dobre napisat aj ako si tu debatu predstavujes, ci skor ktorym smerom ma ist
  • 16. februára 2008 16:36:29 CET
    Ahoj vsetci!

Co tak po roku oprasit tuto zaujimavu temu? Ale zdoraznujem - temu domaca muciaren jak zariadit. Prosim, prehliadnite osobne invektivy, ktore tu tvoria, zial, podstatnu cast prispevkov.

Tesim sa "do citania".
    • 2 posts
    24. februára 2007 8:37:01 CET
    Perie je velmi zaujimava zalezitost :-) Mne sa podarilo teraz zohnat perovy vejar z pstrosa ktory budem mat aj na shope za nejakych 120 Kc (zavisi kam sa mi podari stlacit nakup :-)))
  • 24. februára 2007 0:32:58 CET
    To nedokážeš být aspoň ty na úrovni a nehádat se tu o ***... blbostech? Toto má v názvu něco jako "domácí mučírna" a ne "hádání se s přemoudřelou dámou, která sežrala všechnu moudrost světa, ale její příspěvky se bohužel čtou tak špatně, že za to nestojí".

A když se vrátíme k tématu místnosti - kde a jak sháníte vhodné a zajímavé peří?
  • 15. februára 2007 13:55:14 CET
    no, reku kukne, mozno najde zaujimavy napad, a to toto ....

toto si asi nemal na mysli, ked si zakladal forum :-)
    • 2 posts
    15. februára 2007 10:43:10 CET
    netvrdim ze su idealne pre mnohe hratky ale ked niekoho lakaju a ma tie co maju poistu voci zavretiu a nie najlacnejsie cinske shity (slusnejsi vyraz ma nenapadol) tak sa v nich da vydrzat velmi dlho. Je to otazka odolnosti a citlivosti zapest. No a hojivej sily organizmu :-)
  • 15. februára 2007 1:36:00 CET
    31 hodin? Nerozbili ti pri tom ako ta zobrali hodinky?
    Aj by som napisal nieco dalsie, nevidim v tom ale akykolvek zmysel... Zjavne nemas zaujem argumentovat, ale poucovat. Hlavne si pri pisani prispevkov neznic comp, jeho oprava by vysla na znacnu sumu GBP...
    • 2 posts
    14. februára 2007 18:32:54 CET
    disposable:
    ak si si newsimol tak o argumentacii diskutujeme uz dlhsie...ale ako widim ty si wseobecne nejaky dost newsimawy...

1. hlawny problem je ze si sa rozhoworil, zamotal a teraz uz w poslednyx prespewkox wies akurat wytahowat z kontextu dwe rozdiene weci ktore spajas a porownawas, pricom w nix hladas slowicka do ktoryx by si sa zufalo mohol zadrapit...nazwime to pracowne argumentaciou,...
    2. ...ty argumentujes gothic obojkom, tym ze pisem w a x namiesto v a ch.
    3. porownawat ponuku slowenskyx a zahranicnyx bdsm shopow je wecou na zasmiatie, a ano, je to presne tak ze tu bdsm shopy nie su, ale w sexshopox wacsinou najdes parodie na bdsm pomocky a to je to o com som howorila, asi narocny werbalny skok pre twoje oci..asi ti nedoxadza ze porownawam 2 rozdielne strukturowane trhy a bawime sa o dwox weciax.

4.inkriminowany prispewok:
    "w cechah a uz aj na swk su sikowni wyrobcowia. co sa tyka ceny, da sa polemizowat, je to welmi relatiwne. ale niektore weci sa w takejto dielni poriadne urobit nedaju..w prahe je dokonca jeden wyrobca ktory robi tak kwalitne bice ze tie zahranicne (napr aj wacsina z tej wiedne) sa na tie jeho wobec nexytaju. ale newiem si predstawit ze by dokazal urobit na zakazku za porownatelnu cenu w porownatelnej kwalite napr kozenu zwieraciu kazajku. nepodcenowala by som prewahu zapadnej ponuky nad tou nasou, ak ste dakto boli aspon wo wiedenskyx bdsm obxodox tak asi wiete o com howorim...:)"
    -porownawam ponuku
    -wrawim ze cena je relatiwna (pozn.: RELATIWNA neznamena WYSSIA) a da sa o nej polemizowat (cize existuju rozne nazory)
    -wyjadrila som swoj nazor na zhotowowanie menej beznyx pomocok (priklad straigthjacket) a ix kwalitu w podani miestnyx wyrobcow.(dowody opisane w prispewku pre nenufer)

dala som dost wela argumentow, na ktore si wobec nezareagowal a zareagowal si sposobom, ktory som opisala wyssie. ktowie preco..

naozaj uz nema zmysel rozoberat to, kedze nereagujes na obsah mojix prispewkow, w ktorom mas ewidentne zmatok..
    • 2 posts
    14. februára 2007 18:10:59 CET
    nenufer: ale wed ja wiem ze to tak je. a aj som to napisala. ale to, ze pozname pricinu, predsa este nic nemeni na situacii a natom, ake su nasledky tyxto objektiwnyx pricin. je to proste tak. to, ze ekonomicka situacia ludi je problematicka je faktom, rownako ako to, ze jej dosledkom je slaby dopyt a tym padom aj ponuka kedze sa u nas wyrobcowia neuziwia. ovsem riesenie je otazkou narodohospodarskou. kebyze xceme naozaj zaxadzat do pricin a detailow, dostali by sme sa zakonite k teme hospodarskeho wywoja a wlady a to sem akoze fakt nepatri..
    wsetky tieto weci u nas postupom casu budu, ix minuly a sucasny nedostatok predstawuje wseobecny, stale pretrwawajuci problem nasej transformujucej sa ekonomiky.
    ako howorim, niekolkokrat to tu omielam, ze domaci wyrobcowia robia kwalitne weci, castokrat preciznejsie, ale opakujem, nizka wariabilita, relatiwne uzky sortiment (cize ak ma clowek zaujem o daco special, je odkazany nato, ze musi dowerowat sikownosti wyrobcu, co je dakedy problematicke). staci zopar negatiwnyx skusenosti s neserioznostou a zapricini to, ze ked clowek tu moznost ma, da radsej prednost kamennemu obxodu ktory w tomto ohlade (samozrejme nie wzdy) poskytuje aspon o nieco mensie riziko. poznat dobreho wlastnou skusenostou owereneho wyrobcu na poskytowanie weci ako bice od wymyslu sweta, kozene sety put, proste tieto beznejsie weci je samozrejme zaklad, ale ked uz sme pri tom, wyrobcowia nie su uplne uniwerzalni a na daco su lepsi a na daco horsi. a nie je ix tak wela. kedze na referencie od bdsm komunity sa welmi spoliehat neda pretoze su welmi protixodne, nezostawa nic ine nez w pripade neuspexu u jedneho hladat a skusat dalsieho wyrobcu, cakat tristo rokow kym sa s nim nejak dohodnes a nakoniec aj tak zistis ze cakas zbytocne lebo wyrobok nesplna twoje ocakawania. pripada mi preto uplne normalne a logicke, ze ked dakto ma zalusk na nejaku konkretnu wec ktoru nenajde w ponuke wyrobcow ktoryx uz pozna a ma wazne poxybnosti o ix zhotowowani podla nawrhu, a samozrejme ma nato prostriedky...
    no a ked ide o cenu, samozrejme, koruna je koruna, euro je euro, ale cas je napriklad takisto ocenitelna komodita a ked si zratas kolko wybawowania a predowsetkym cakania castokrat wrazas do kupy...je to proste otazka priorit, weci maju wyhody a newyhody.
    • 2 posts
    14. februára 2007 17:38:37 CET
    diskusia o tom kde je co lepsie uz davno skoncila... momentalne ma zacala bavit diskusia o tvojej argumentacii - v jednom prispevku porovnavas bdsm shopy vo viedni vs domaci vyrobcovia v CZ a na SK, v dalsom prispevku porovnavas bdsm shopy v zahranici vs sexshopy u nas ( este aj priznavas ze bdsm shopy tu nie su takze porovnavas jablkovy kompot z uhorkovym salatom ) ...
    trosku scestne.
    detto ked ti tu dam tvoj vlastny prispevok o tom ako porovnavas tieto shopy vs domaci garazovi vyrobcovia ( coz ti tvrdis ze si nespravila ze len ti pridu vtipne slovenske sexshopy ) tak tam prasknes inaksi prispevok. tak ked uz si tresla blbost ako to porovnanie tych bdsm shopov vs vyrobcovia tak aspon si za tym stoj
    .... takze len tolko..ak chces temu tvojej argumentacie dalej rozvijat kludne mi napis sukromne
    .... a este jedna drobnost ;-) preboha ten 13 rokov stary IRC slang so zamenou W za v a X za ch nemusis pouzivat ;) v prvych prispevkoch si sa bez neho obisla a uz davno nie je in ;-))))
    • 2 posts
    14. februára 2007 17:31:14 CET
    vzhladom k veciam co nosim na slovensko ci uz su od Kacire alebo momentalne aj od dalsich vyrobcov tak je tu jedna vec na ktoru zabudas a to ze ludia tu nie su ekonomicky schopny uzivit kamenny bdsmshop a zatial v podstate ani e-shop :-) Vsetky veci co som zatial predala som predala na zrazoch kde sa proste vacsina ludi neodvazi aj tak prist.
  • 14. februára 2007 17:24:18 CET
    a mimoxodom, myslela som, ze si uz hrdo odstupil z tejto diskusie...je to welmi prospesne predsawzatie, len sa ho drz...:)