Forums » Nekategorizováno

• 17. júla 2007 9:32:27 CEST
    r1 Si trosku detailista /rozne pramene sa nepatrne lisia/ podobne ako tvoje upresnenenie od mojho...Rozhodne sme svorne daleko od tu raz spominaneho 0,5 resp. 1A, ktore zabiju kedykolvek a kohokolvek. ALE V KAZDOM PRIPADE SU TVOJE PODKLADY TIEZ S CHYBOU ALEBO SI JU UROBIL TY. Lebo si napisal 10mA-0.01A co je JEDNA A TA ISTA HODNOTA!!!!!!!!
  • 16. júla 2007 17:52:27 CEST
    dobry napad na priviazanie
  • 16. júla 2007 13:50:22 CEST
    Dobrý nápad s těmi kanylami... Já je tedy používám jen na piersing, ale ono když se vytáhne pak ta jehla a v místě vpichu zůstane ta plastová průsvitná trubička... která je ohebná a nevzniká tedy nebezpečí nechtěného poškození při pohybu subíka....... případně se tou trubičkou dá následně provléknout třeba... vlasec a subíka pak někde přivázat za ten vlasec, který mu vlastně prochází tělem... JO!:)
  • 16. júla 2007 12:58:39 CEST
    elektro bych já sama určitě nepoužívala jiné než na baterie,napájení ze sítě mi příjde nebezpečné a nedoporučují ho ani odborníci na Elefernu.Pokud jde o jehly,a jiný zdravot.materiál,nakupuji přes internet.Že musí být jehly sterilní si myslím není potřeba zdůraznovatKaždá barva se vyznačuje jiným průměrem,ale i různými délkami.Např.oranžová je nejtenší a růžová nejsilnější(to jen pro neznalé)Krabička 100ks jehel se pohybuje od cca 55 do 65 Kč.
  • 16. júla 2007 11:18:21 CEST
    ihly je dobre kupovat v lekarni. nie je to drahe, mozes si pre efekt kupit aku "farbu" a hrubku chces, mas istotu, ze su sterilne. hocikam pichat (tomas111) by som asi nedoporucovala, ale na svojom tele najdes veeeela miest, kam ich mozes zapichnut. inak mne sa pacia aj kanily...take osviezenie.

a ked poznas niekoho z nemocnice....si zasobeny
  • 11. júla 2007 14:01:10 CEST
    Dovoľ, aby som ťa opravil, práve som vyštudoval elektrotechnika, len aby bolo aj pre ostatných jasné, keď si to už načal: Bezpečný prúd v striedavých zariadeniach je 10mA - 0,01A
    A pri jednosmerných zariadeniach 25mA - 0,25A

K téme: S ihlami nemám skúsenosti
  • 28. februára 2007 17:39:32 CET
    yo yo yo
  • 28. februára 2007 0:48:00 CET
    ANUBIS.. pripajam sa k nenufer... lepsie je zariadenie ne baterie..inak je pri prieraze transformatora ci inom poskodeni smrt subjektu skoro ista... pokial to nie je spec. zariadenie s niekolko nasobnym istenim a obmedzovacom... a este podotykam, ze zabija prud a nie napatie... a nebezpecna davka prudu je uz cca. 30-40mA a dvojnasobok /tejto na pohlad velmi nizkej davky/ uz sposobuje fibrilaciu komor a poruchy dychania!!!!!!! Takze najprv si nieco nastudovat az potom skusat!!!!
  • 27. februára 2007 20:51:24 CET
    Myslim ze nie. ale nehadam sa he ha
    • 2 posts
    27. februára 2007 19:35:09 CET
    Zabudol si dost podstatnu vec a to ze ten zdroj tohto napatia by nemal byt pripojeny napevno k elektrickej sieti ale napajany z bateriek. Inak riskujes ze tych voltov a amperov sa dostane viac ako je rozumne a bezpecne.
  • 27. februára 2007 17:35:35 CET
    he he ho ho hi hi existuju take blbosti hovori sa im bananiky, na ktore sa daju lahko nasunut ihly hoc aj tie jednorazovky a potom staci pripojit k zdroju samozrejme nesmie mat viac ako dokonca ani 40 voltou a 1 amper inak je s obetou amen. Ale ked ma zdroj menej,,, najlepsie 12 voltou a 0.5 ampera tak to kope. he he toto si myslela? Inak dost zvlasne na zenu vacsinou sa nestretavam s tym ze zeny nejak oplyvaju tech.myslenim.
  • 25. februára 2007 22:06:39 CET
    jednorazovu ihlu si mozes pichnut hoci kam,najlepsie je to do zaluda,je to fajn
    • 2 posts
    25. februára 2007 21:15:20 CET
    asi som ta nepochopila ale co maju spolocne ihly s elektrikarom?
  • 25. februára 2007 18:37:42 CET
    Nielen v lekarni nakupis lacnejsie ako v sexshopoch. A myslim ze kebz pani, slecna, madam, sa pootocila po nejakom sikovnom elektrikarovi tak usetri spustu penazi.
  • 24. februára 2007 22:03:13 CET
    No tak fakt mám jen na ty jehly:)))))))) Ale ony budou stačit..
  • 22. februára 2007 19:27:10 CET
    ja len ze na SK v sexshope som to nevidel. ale inde sa to v takych vacsich da najst. ale identicky ako s klystirom. to co v sexshope clovek kupi za 2tisic korun dostane v zdravotnickych potrebach za 200 korun. a rovnake su aj tie ihly co som videl napr vo viedni :-)

a tak aby si si spravila podnikatelsky plan. ako som pozeral taka hracka na tu elektrolipolyzu stoji od 5000 libier vyssie :-)
  • 22. februára 2007 18:29:06 CET
    No to asi bude tím, že já po světových sexshopech nechodím:))
    A celé zařízení na elektrolipolýzu??Hmm.. že by?:)) Mohla bych si otevřít kosmeťák:))) Ale ne, myslím, že ty jehličky z celého zařízení by stačily:))
  • 22. februára 2007 17:34:00 CET
    Já to vidím úplně stejně.Používáme klasické jednorázové jehly(oranžové,růžové,zelené).Paní mi vždycky před aplikací místo důkladně desinfikuje.Zaprvé kvůli hygieně a za druhé.už vím na co se v ten moment připravit.Nicméně pro mě je to druhý největší trest.Ten první je do těch zapíchnutých jehel pouštět elektřinu .
  • 22. februára 2007 17:26:33 CET
    ;-) no ja osobne som videl v par sexshopoch po svete v oddeleni clinic aj ihly ;-) ale draha ako fras.
    a to chces cele zariadenie na elektrolipolyzu kupovat ? draha hracka ako som pozeral
  • 22. februára 2007 16:57:22 CET
    Jehly v sexshopu neprodávají:)
    Ale ano, i akupunkturní se dají použít.. Mě osobně lákají poslední dobou jehly na elektrolipolýzu, ale nemůžu je sehnat...:(
  • 22. februára 2007 16:52:00 CET
    Ano, vidím to podobně.. I když tyrukavice - já třeba mám pak pocit, že mám v rukách menší cit.. Takže je nepoužívám, ono stačí umýt si ruce, jehlu nedržet za kovovou část a neochnaávat místo vpichu.. Ani u lékaře si sestry neberou rukavice, když chtějí píchnout injekci.:-)
  • 22. februára 2007 14:14:37 CET
    hm. citam citam.
    mozno som len prehliadol v tejto diskusii daco, nenapadlo este nikoho pouzivat akupunkturne ihly ? po prve jeto vcelku dostupne a aj cenovo( napr - http://www.bmd.sk/DVORIMAKU.htm ), nemusite sa pozerat po sexshopoch, a ked si clovek precita par clankov o akupunkture tak vcelku sa nauci aj o sterilite pri pouzivani ihiel.. ale rovnako mozu posluzi aj piercingove fora
    • 2 posts
    22. februára 2007 12:56:08 CET
    Videla by som to na jednorazove injekcne ihly a tam je sterilita zarucena, najma ked sa pouziju aj sterilne rukavice a niecim vhodnym sa vysterilizuje aj okolie predpokladanej rany.
  • 21. februára 2007 19:17:39 CET
    no mna ihly celkom lakaju ale myslim ze ten kto to bude aplikovat by mal mat s tym skusenosti, najmä ohladom hygieny...
  • 19. februára 2007 16:02:02 CET
    Ihlu som este nezkusil ale verim ze je to fajn .Zkusil bi som to ale jedine len na prikaz a nalepsie v pritomnosti odbornicky