Forums » Nekategorizováno

FEMINIZACE

• 13. februára 2007 20:38:22 CET
    Přeměňování v ženu při pohledu na cizí přeměnu mne docela vzrušuje. Vlastní přeměna mne taky vzrušovala, než jsem se podíval do zrcadla, naštěstí Paní byla tolerantní a smála se taky. Přesto mne stále násilná přeměna v jiné pohlaví neustále přitahuje. Pak jsem si přečetl článek i o hormonální léčbě otroků a ta představa, že mám nahoře kozy a dole bimbase....:-)
  • 29. septembra 2007 14:52:49 CEST
    est eraz opakujem, mozne to je al emusis si objednat z ebay-a, ale podla toho co ty opisujes skor chces skutocne prsia, ale o tom sme s atu uz bavili
  • 28. septembra 2007 12:59:59 CEST
    Na Slovensku tazko, taketo veci sa tu nepredavaju. Idelane sa kupuju taketo veci na obchodoch Ebay, lebo nestoja take hrozne sumy ako v normalnych net obchodoch. Zalezi od toho ake chces, cena je od 20 EUR a ide az po 500-600 EUR za umele prsia s dekoltom ktore su licitelne a vlastne splynu s pokozkou (rozdiel nie je viditelny ani zblizka).
  • 28. septembra 2007 5:27:32 CEST
    Vie niekto kde na slovensku zoženiem umelé ženské prsia čo sa dajú nalepiť na hruď a koľko stoja? mať také trojky v podprsenke je veľmi vzrušujúca predstava... chcel by som zažiť aké to je mať ženské prsia a nie si iba na chvíľku dať niečo do podprsenky ale byť prinútený ich nosiť dlhší čas...teda kým sa samé neodlepia...
  • 27. apríla 2007 19:26:42 CEST
    presne tak, je to o oboch :-)
  • 27. apríla 2007 17:28:53 CEST
    To jistě ano, a taky záleží na tom, kde se zastaví meze ponížení. Vždy je to o prohlubování dohod a posunování mezí na základě získaných zkušeností obou zúčastněných stran.
    • 9 posts
    27. apríla 2007 11:07:10 CEST
    treba rozlišovať transvestizmus od transexality
  • 26. apríla 2007 23:23:33 CEST
    Já ale nejsem transka, pro mne je to trest, sice vyrušivý, ale trest pro hetero otroka, subíka.
  • 26. apríla 2007 10:39:05 CEST
    .. no podnetne to je, mne ako transke to nemusis hovorit. Ale urobit to , to je uz silne kafe. Fakt gtreba najprv pkecat s niekym kto uz ma za tym, potom uvidis.
  • 24. apríla 2007 18:18:16 CEST
    Jistě je to u mne o fascinaci, život subíka podléhá jistému vývoji a je to i o dohodě s TOP partnerkou. Já jen bych se až tak podobnému kroku příliš nebránil, to jsem spíš měl na mysli. Život subíka však není jen o feminizaci, ale tato oblast je pro mne hodně podnětná. A pokud vím dámy se tím taky baví...
  • 24. apríla 2007 14:34:46 CEST
    Myslim ze je VELKY rozdiel mediz fascinaciou nad feminizaciou a skutocnym zivotom a realizaciou snov. "Zariadit" si skutocne prsia sa da aj u nas, myslim aj chirurgicky. Ale dobre si to rozmysli - kazdy ma nejake predstavy ale skutocny zivot je uplne iny. Narazis na kopu novych problemov od zdravotnych az po spolocenske. Ale ked si myslis ze je to spravne... urob to. V kazdom pripade sa radsej porozpravaj radsej s nejakou transkou co ma prsia, alebo lekarom.
  • 24. marca 2007 23:23:30 CET
    myslíš, že kdyby někdo mimo toto auditorium o nás věděl, jakého jsme zaměření, že by nás jetě zařadil mezi normální? :-)))
    Je na každém, ať si určí hranici kam až chce zajít, mne to zatím bere. uvidíme dál, nebotˇ vše se vyvíjí.
  • 24. marca 2007 12:52:51 CET
    mě se také moc líbí když mě paní převléká do dámského prádla a pak si bere připínáka a .... ale všechno má své hranice.aspon pro mě.myslím že lidé kteří se převlékají sami doma jsou ještě normální ale pouívat nějaké hormony?to už je torošku moc...
  • 15. februára 2007 14:03:34 CET
    ked ty hned musis mat modelku :-)
    • 2 posts
    15. februára 2007 13:57:51 CET
    To by som si nedovolila tvrdit :-)) ta moja je strasna vychrtlina
  • 15. februára 2007 13:56:27 CET
    to ako ze som tucna? :-)))
  • 15. februára 2007 13:53:23 CET
    Ale jo, i já si myslím, že na konsensuální domluvě to být postavené musí být. Vždyť koneckonců jde stále o uspokojení obou ve formě jakési hry, která je ale povýšena na jistou životní úroveň.
    O ničení těla jistě nejde, spíše o "vylepšení" :-))) Proti gustu...
    • 2 posts
    15. februára 2007 13:38:51 CET
    tak to mas o 15 kg viac ako moj milacik pri tej istej vyske a z neho je zenska tiez taka zvlastna :-)) sice stihla ale straaasne vysoka
  • 15. februára 2007 13:14:33 CET
    plne suhlasim,

aj mne sa feminizacia a prezliekanie paci, ale len v ramci SM hier, mam 2 m a 90 kg, tak si asi viete predstavit ako musim vyzerat v damskom neglize a naozaj si tiez nemyslim, ze ide len o to co chce partnerka (aj ja som sub), ak to ma fungovat, amli chciet obaja :-) a tie hormonalne pripravky nejdem komentovat
    • 2 posts
    15. februára 2007 8:53:34 CET
    Nemyslim si ze je tak absolutne podstatne co chce tvoja aktualna Pani, vzdy to ma byt korelacia tuzieb vas dvoch :-) Teda u nas to doma tak funguje a to je mozno dovod preco to funguje uz 5 rokov.

Inak co sa tyka vselijakych preparatov tak to je podla mna riadna blbost, to ze ma cosi vzrusuje este predsa neznamenaze si kvoli tomu znicim telo :-)
  • 14. februára 2007 23:14:32 CET
    Sorry, ale konkrétní adresu nemám, ani nevím jest-li bych ji zveřejnil, ale jisté cesty nabízí servery homosexuálů, kde se dozvíš i konkrétní preparáty. Já zatím tak daleko nejsem, až to budu potřebovat, pak to budu shánět.
  • 14. februára 2007 7:29:50 CET
    no ono by aj slo ale skade pozhanat zenske hormony
  • 14. februára 2007 7:10:49 CET
    Ano, to je pravda, nejsem posedlý tím mít ženský tvary, přece jenom jsem chlap, byť subík. Pro mnohé je to hodně ponižující a mohou si připadat jako transky, což nemusí být pro někoho příjemné, přesto je to jako trest láká.
    Ják jsem už napsal, já vypadám nalíčeně hodně komicky, ale hrátky s prvkem feminizace, kdy jsem označován třeba za děvku mne stále přitahují. Taky je pravda, že tento můj přístup se vyvíjel, nebyl jsem tomu vždy nakloněn. Ale čím déle se motám v SM prostředí, tím se moje obzory rozšiřují. Navíc ani není důležité co si přeji já, ale na co má zrovna chuť moje Partnerka, která mne má zrovna v rukou.
    • 2 posts
    13. februára 2007 23:37:44 CET
    Myslim ze casto je to aj o tom ze nedokazete priznat partnerke ze vas feminizacia laka. Moj milacik tiez o tom nepovedal ani slovo az si na Skolu Sv. Devianta (BDSM zraz v Prahe) kupil krasnu kratku sukienku :-) a bolo mi to jasne a bola som rada ze to na nom mozem vyskusat.
  • 13. februára 2007 22:35:57 CET
    No jo, ale právě se bavíme co nás láká a takhle se dobrovolně dopředu vzdáváme. Já sice chápu, že se zde jedná o jakousi hru a je na každém, kam až chce zajít. Já sám zatím jenom žiju pouze v představách, protože k tomu potřebuji Top partnerku, která mne to třeba donutí udělat, koneckonců jsem subík. Ale vím jistě , že to jde a není to zase příliš složité, i když jistou aktivitu je nutné vyvinout, ale to je nutné vždy když něco chceme udělat.
    • 2 posts
    13. februára 2007 21:41:14 CET
    ale ono je jednoduchsie povedat ze tu to nejde :-)