Forums » Nekategorizováno

Cejchovanie otrokov

• 2 posts
    13. marca 2007 12:42:48 CET
    videl bych to podobne, napisy me (osobne) prijdou zbytecne, nebot pozadovanym vyznamem se da naplnit i nejaky symbol, tim lepe pokud si ho udelas (udelate, nechate udelat) sam bude to o to osobnejsi.
    napr ono pismeno S, popr v kombinaci s B, ktere bude symboliziovat tvoji pani, takto jednoduche "logo" se po upresneni pozadovaneho (jestli nebudete chcti SLD (Sluha Lady B ))da vymyslet s ohledem na to, ze bude vypalovano.

cely napis bych ale i proto, aby to nejak vypadalo doporucil tetovat
  • 5. marca 2007 18:10:53 CET
    Hele, to je jen můj názor, záleží na Tvém rozhodnutí a Tvé vůli a na Tvé dohodě s Tvou paní a taky netvrdím, že mám pravdu, ale přesto já bych postupoval asi takto:
    1) pokud by došlo k cejchování, pak bych paní navrhl jednoduchý ornament: třeba písmeno S jako slave ( nebo sluha). Může to být i počáteční písmeno Tvé paní nebo jednoduchý ne zcela uzavřený symbol (třeba křížek). Velikost písmena nebo ornamentu max do 5cm. Jednoduchým tvarem cejchu se hodně vyhnu nebezpečí, že by časem ztratil svou podobu.
    2) pokud Paní nestačí samotný cejch a trvá na identifikaci daného cejchu, pak bych navrhoval to doplnit tetováním ( po zahojení samotného cejchu), kde by byl uvedena požadovaná identifikace ( např. MAJETEK LADY D). Umístění tetování záleží na Tvém uvážení - kolem cejchu dokola nebo v řádce pod nebo nad cejchem.
    3) cejch s tetováním bych umístil na boční část zadku ( aby to na pláži skryly plavky), pro otrlé na rameno. I to je na Tvé dohodě s Tvou madam.
  • 5. marca 2007 14:56:30 CET
    ...čo konkrétne by si navrhoval?
  • 3. marca 2007 9:34:01 CET
    Sorry chlape, že ti do toho kecám, je to ostatně jen na Tvém rozhodnutí, ale neděláš si to zbytečně složitý? Vždyť by stačil jednoduchý cejch, bez hrozby rozpliznutí časem a detaily k tomu ( popisy) můžeš dodělat trvalým tetováním, byť se bráníš? Takhle by jsi tam časem měl neidentifikovatelný vypálený tvar. Efekt takové kombinace by byl podstatně jistější a výsledek stejný, ne-li větší znásobený o dvě exekuce, jest-li mi rozumíš.
  • 2. marca 2007 14:01:45 CET
    ...tak mi poradte...konkrétne...vieš mi urobiť nejaký návrh...? ...ktorý by sa dal realizovať...-podstatné čo by sme tam chceli mať zakomponované :
    1 . / SLUHA /kulaté razítko?
    2 / Majetok Lady BAAM - tvar rôzny
    - navrhni tvar obrazca a prípadné dalšie veci aby to bolo realizovateľné
    a/ vypálením
    b/ jinym palenim (viz kauter
    c/ tetovanie? - ale to je posledné čo chceme....
    Dík za ochotu i doterajšie rady...
  • 1. marca 2007 11:12:11 CET
    sluha521 : tak musis pozmenit poptavku v technickejch detalech tak, aby byla realna (voz fakta nize) :) kouzelnici sem asi nechodej :)
  • 1. marca 2007 8:48:23 CET
    ..ďakujem za písmenká ... ...-všetkým... ......ale ja by som sa už od písmeniek potreboval dostať do reality...- hľadám teda niekoho kto to za pomoci mojej pani zrealizuje...môžeme pricestovať a samozrejme sa i eroticky pohrať a na záver ma označiť...prooosíííííím...samozrejme že finančné výdaje udú na náš účet...ďakujem za pochopenie a teším sa na odpovede...- budú nejaké ?.....
  • 28. februára 2007 20:25:03 CET
    Na klasický branding se hodí jednoduché tvary, iniciály apod. Monáda není dobrý nápad - tvary, které jsou uzavřené, se nehodí, vnitřní část by mohla odumírat.
  • 28. februára 2007 13:54:44 CET
    nenufer : i v mem prispevku je link na tohove vypaovani a i fotka z aplikace

liina : jizva se rozjede v prvni fazy hojeni, tzn to co mas z jem zmeni barvu

pony.boy : jde o to, ze tohle jsou docela minoritni oblasti a lidi, ktery se zabyvaji piercingem/tetovanim primarne pro obzivu, nemaji na toto cas, resp z toho ekonomickyho pohledu jim to nedava smysl, nicmene nezoufej, popravde prvni dojem z teto diskuze(a na tomto serveru) sem mel ten, jak je to mozny, ze slovesy uchylove se mezi sebou dokazou normalne bavit a nedochazi k zadnym sobnim utokum ci ktomu, ze by nekdo tak neminenou odpoved jako osobni utok chapal (zvyk ak z jinych disk. serveru, tim spis z tech zamerenych na BDSM), tzn mate u vas jiny prednosti

Sluha521 : jak bylo naznaceno, vzhledem k tomu, ze vysledna jizva je minimalne 0,5 cm siroka, 7 cm motiv nedava touto technikou smysl
    jinym palenim (viz kauter v mem prispevu nize) y to mohlo jit, ale to uz je zas o necem jinem a neze to delat home made
    • 2 posts
    28. februára 2007 12:33:07 CET
    ...tak aby to bolo pekné , zreteľné a tek trochu aby to malo aj nádych umenia so zameranjm na bdsm? ...nájde sa niekto komu by urobilo dobre sa na tom podielať?
    • 2 posts
    28. februára 2007 12:31:07 CET
    ...ďakujem za písmenká...tak mi prosím poradte...moja pani / i ja / si želá aby som mal taký nápis trvalo vypálený - vytetovaný na zadku , prípadne i na iných miestach...Vedeli by ste nám pomôcť...? ...prosím...kto je ochotný to urobiť?
    • 2 posts
    28. februára 2007 12:07:09 CET
    vypalovacie železo nie je tetovanie a ten napis sa ti tam nemoze zmestit, skus si spravit nacrt v tej velksoti na kus papiera a uvidis sam ze tie psimenka budu strasne male
  • 28. februára 2007 11:30:02 CET
    ...hľadám niekoho kto mi vyrobí kovový znak na vypaľovanie , s textom: Majetok LADY BAAM a motívom bdsm..., o opriemere cca 7 cm..., a tiež kruhový vypalovací kovový znak s textom: sluha ..- ďakujem za info
  • 27. februára 2007 10:00:51 CET
    To bol nakoniec taktiež dovod prečo som tuto temu nadhodil, ak niekto máte nejaké cejchovacie odkazy na nete kludne ich sem možete hodit..tiež by ma inak zaujimalo to čo sa pýtala liina ohladom tej jazvy? Ale myslim si že do nekonečna sa to roztahuje len vtedy ak sa človeku zvetsuje daná partia tela, inak by to malo uchovat svoj tvar, či nie?
  • 27. februára 2007 8:08:32 CET
    A tak jsem si objevil vlastně další komnatu SM světa, že!?:-)))))))
  • 26. februára 2007 20:42:27 CET
    Vidíš.. a ještě si to užiješ:)))
  • 26. februára 2007 19:27:31 CET
    Hele já se ohrazuji!!!! :-)))) Já nefňukal, jen drobátko lomcuju s angličtinou :-))) Naznačil jsem, že když někdo něco hledá, tak v internetovém světě už dávno padly jakékoliv hranice a obvykle najde co potřebuje a uplně všechno ještě u nás není. Pravda je, že s mou angličtinou je to taková SM terapie:-)))
  • 26. februára 2007 17:33:32 CET
    Chlapi, nefňukejte:)) Myslím, že to není tak zlé, že země, které měly "náskok" zdatně doháníme a spousta relevantních informací, tipů a dokonce i hraček s tuzemským původem je už na obou stranách Moravy:)
  • 26. februára 2007 17:30:46 CET
    Jak dlouho trvá, než se jizva "definitivně" rozjede? Můžu po půl roce ještě čekat, nějaké rozšíření jizvy??
  • 26. februára 2007 15:20:54 CET
    uhm nieco na tom bude vetsi trh viac ludí znalých veci : )!
  • 26. februára 2007 11:41:04 CET
    a nám spoza Moravy je zase líto, že ještě větší relavatní pecky jsou spoza Rýna anebo velké louže :-))) Stačí jen serfovat and reading in English :-)))
  • 26. februára 2007 11:35:37 CET
    Tak trochu mi je smutno s toho že všetky relevantne informácie k bdsm prichádzajú vždy a výhradne len spoza rieky moravy...ale len trochu : ))
  • 26. februára 2007 11:09:04 CET
    njn tak to už hej, niet nad praktické rady od odborníkov, fakt je ten že by ma nenapadlo aká dôležitá je pri aplikácii hrúbka použitého železa a tvarovanie, dakujem! Estetická stránka veci je pre mna velmi doležitá, ak to človek má nosit na koži, tak sa to musí páčit aj okoliu...nech majú čo obzerat a závidiet : ))!!
  • 24. februára 2007 22:00:43 CET
    Tady je fotka, ještě to nebylo v té době úplně odhojené, jsou tam ještě stroupky.. Je to v "životní" velikosti a ta se od pořízení té fotografie nezměnila. Dělali jsme to před půl rokem..
    http://sweb.cz/Liina.x2/L.jpg

• 2 posts
    23. februára 2007 21:44:20 CET
    Sloby sme dat prosim fotku ako to vyzera tym hrubym zelezom?